2015 m. kovo 14 d., šeštadienis

Mano mėgstamiausia parduotuvė - LUSH (daug nuotraukų)



Labas rytas (pradėjau straipsnį 7 val ryto, o pabaigiau tik dabar), mano mielieji blogo skaitytojai, šiandien kviečiu Jus į virtualią kelionę į Lush parduotuvę. Prisiminate vasario iššūkio temą, tą kartą aš neparašiau straipsnio, padarysiu tai šiandien, nes vakar vakare apžiūrėjau, pauosčiau, išbandžiau ir nufotografavau beveik kiekvieną Lush Vilniuje PC Panorama parduotuvės kvadratinį asortimentą. Aš žinau, kad Jums, kurios gyvena ne Vilniuje ir negaliu užsukti į parduotuvę, tai labai svarbu.





Aš nežinau kaip Jus, bet aš dažniausiai Lash parduotuvėje pradedu nuo vonios burbulių vonios putų, jų kvapas nuostabus, o pasirinkimas tikrai labai didelis (tai saugiausi produktai, kuriais neįmanoma nusivilti, dabar jau puikiai žinau, kokį platų asortimentą siūlo Lush). Iki šios man atrodė, kad aš daug ką jau išbandžiau, dabar suprantu, kad nebandžiau dar nieko. Lush produktai pastoviai keičiasi, atsiranda naujos limituoto leidimo kolekcijos. Šį kartą parduotuvėje Mamos dienos ir Velykų kolekcijos.

Visis burbulai ir vonios putos iš Velykų kolekcijos. Įdomiausiai atrodo morkos ir zuikiai.


Dar vienas labai įdomus produktas- kremas voniai. Parduotuvėje man labiausiai patiko Mango, kaina 4,05 EUR




Kaip aš jau rašiau, kai ateini į parduotuvę, kiekvieną kartą surandi naujus produktus. Šį kartą labai daug naujų vonios burbulų ir nematytų vonios putų. Vidutiniškai vonios burbulo kaina 4,35 EUR, vonios putų -6,40 EUR (putų užtenka keliems kartams, nes jeigu įmesti visą burbuliuką, putomis galės džiaugtis net jūsų kaimymai)



Lush siūlomi muilai - tai meno kūriniai, atrodo labai gražiai, o kvapas nepalieka abejingų. Kainos 4,20 - 5,20 EUR - 100 gr. Prieš pirkimą būtinai reikia susipažinti su kvapų, nei jie įvairūs ir labai stiprūs. Man labiausiai patiko muilas iš Kalėdinės kolekcijos Sniego pyragas, o odai geriausiai patiks manau bus Avižinių dribsnių muilas.






Aš jau sakiau, kad į Lush parduotuvės reikia ekskursijų, tarp tiek siūlomų produktų labai lengva pasimesti, todėl jeigu konsultantės siūlo Jums pagalbos, būtinai sutikite, sužinosite labai daug naujo ir naudingo. Aš nežinojau, kad Lush gamina tirštus muilus. o pasirodo jie turi net kelis: Turkish Delight ir Dreamwash


Mano mėgstamiausių produktų lentyna - Lush dušo želės, pasirinkimas milžiniškas. Kainos vidutiniškai: 100 ml. -6,40 EUR, 250 ml. - 13,03 EUR, 500 ml. -20,30 EUR. Prieš perkant paprašykite konsultantės išbandyti produktą, nes ant kūno ir buteliuke kvapai labai skirtingi. Man parduotuvėje kvapas atrodo per stiprus, tačiau vonioje kvapas keičiasi į gerąją pusę.


Man labiausiai patiko LUSH YUMMY MUMMY dušo želė, tokio pat kvapo yra ir kūno kremas. Labai malonus lelijų ir gėlių aromatas (iš Mamos dienos kolekcijos)


Šnekant apie visiškai natūralius Lush produktus, galima paminėti kūno šveitiklius plyteles, jų sudėtis natūrali, kvapai malonus, o po kūno šveitimo galima nenaudoti kūno kremo, nes šveitikliai ne tik poliruoja kūno odą, bet ir puikiai ją drėkina. Kaina 8,10 EUR. Mane labiausiai klaidina lietuviški produktų pavadinimai, nes kai ieškai informacijos, reikia dar gerai pagalvoti, kaip produktas galėtų vadintis Angliškai.





Čia galima išbandyti Lush produktus. Manau kitą kartą bandysiu kietus šampūnus.


Vienas iš populiariausių Lush produktų - Lush lūpų šveitikliai ir lūpų balzamai. Aš turiu Lush Popcorn ir Lush The kiss lūpų šveitiklius, man patinka, rekomenduoju išbandyti.




Kiek ateidavau į Lush, nepastebėdavau kūno kremų ir losjonų, galvojau kad Lush yra tik kieto pavidalo kūno losjonai ir masažinės plytelės, pasirodo ne. Labiausiai patiko Vanilla DEE-Lite kūno losjonas. Kaina -16,80 EUR, Lush Dream Kream -15, 10 EUR.



Vyrams skirta lentyna - čia skutimosi kremas Princas ir Ambrozija (kainos tikrai labai mažos už 100 gr. - 7,55 ir 6,95 EUR), o kaip Jums skutimosi muilas su šviežiomis braškėmis D'fluff? (kaina 70 gr -8,70 EUR). Reikia būtinai nusipirkti depiliacijai. (kai kurios produktus aš pastebėjau tik namuose, tvarkydama nuotraukas).


Lush Saulės produktų linija - tai buvo pirmieji produktai iš Lush, kurios gavau testavimui, bet buvo jau ruduo, tad išbandyti nepavyko. Sezamas kūno losjonas kvepia labai skaniai, greičiau ateitų vasara.


Veido priežiūros priemonės - kremai ir tonizuojantys losjonai. Aš turiu kelis drėkinamuosius Lush kremus, esu labai patenkinta, labai noriu išbandyti Enzymion (Farmacininkas) veido kremą skirtą riebiai odai, bus kaip tik vasaros sezonui. Kaina 18,85 EUR, Celestal Ir Cosmetic Lad veido kremai  - 15,10 EUR, Brangiausias ir manau įdomiausias Gourgeous (prabanga) - 49 EUR, sudėtyje apelsinų žiedų medus ir kviečių žiemenys, tinka visų tipų odai.
Labai populiarus Lush produktai - natūralios šviežios kaukės. Kaina 9, 30 EUR - 100gr, galiojimo laikas - vienas mėnuo, laikyti reikia šaldytuve,  o pasirinkimas labai didelis. Gaminami antradieniais, todėl būtent tą dieną visi skuba į Lush parduotuvę. Aš esu bandžiusi Avižinė, man patiko kvapas ir poveikis, tačiau konsistencija nelabai, nes visa kriauklė, kol tepi kaukė gaunasi irgi avižinė. Vakar paprašiau mėginukus Greitosios pagalvos - nuostabus kaukės kvapas, ir Kosmetikos karys su moliu ir česnakais.  Abi valančios ir skirtos riebiai, probleminiai odai.

Aš specialiai padariau daugiau kaukių nuotraukų, kad matytųsi konsistencija ir lietuviškas aprašymas.










Aš niekada nebandžiau Lush tonizuojamų losjonų ir veido valiklių, kai apžiūrėjau nuotraukas, o vakar išbandžiau kvapus ir konsistencijos, supratau kad reikia sustoti ilgiau ties šios lentynos. Žinau kad kainos matosi blogai, surašysiu: Veido valiklis 9to 5 95gr - 6, 40 EUR, 240 gr- 13,05 EUR, Tonizuojantis losjonas Roma - 100ml. - 5,50 EUR, 250 ml. - 9,55 EUR, Tea Tree Water  ir Breath of Fresh Air- 100 ml. -5,50 EUR, 250 ml. - 9,55 EUR Tikrai nepasakyčiau kad labai brangu, patikėkite, kainos labai prieinamos.



Švieži veido valikliai atrodo įspūdingai, reikia tik išsirinkti ką nusipirkti, nes norisi visus kartu.



Veido muilas skirtas veido odos priežiūrai MOVIS, kvapas saldus, o vaizdas nerealus. 







Lush kvepalai ir kietieji kvepalai. Kvapai kiek neįprasti, tačiau labai įdomiai buvo išbandyti.


Lush dekoratyvinė kosmetika. Labai populiarus produktas - Lush blakstienų tušas, puikiai tinka jautrioms akims, nes sudėtyje tik 6 komponentai. Aš išbandžiau ant rankos makiažo pagrindus, konsistencija maloni, tačiau tai tik kremas su atspalviu, maskavimo ir pilno veido padengimo tikrai nėra, tam yra maskuokliai. Lush makiažo pagrindo kaina- 15,05 EUR.








Aš girdėjau labai daug gerų atsiliepimų apie Lush plaukų priežiūros priemones, tik Lush kietieji šampūnai manau verti atskiro pasakojimo, tačiau ir paprastieji šampūnai, kaukės ir plaukų balzamai atrodo labai neįprastai. Aš paprašiau Marlyn kaukės pabandymui, šį kaukė skirta blondinėms, ir suteikia plaukams minkštumo ir glotnumo. Išbandysime...





Aš pastoviai randu atsiliepimus apie Lush kietuosius šampūnus, jeigu bandėte, parašykite, ar patiko ir ar patogu naudoti.




Man labiausiai patiko (bent jau iš kvapo, o būtent taip rinkosi Lush produktus) Ledi Godiva kietasis šampūnas, sudėtyje jazminų abosliutas, makadamijos ir kakavmedžio sviestas, šį šampūną galima naudoti be kondicioneriaus.




O šitas kietas šampūnas rekomenduojamas net vaikams, jis labai švelnus, sudėtyje avižos, migdolų aliejus, levandos ir jojoba.




Lush siūlo net keturių atspalvių Chna plaukų dažus: juodos, rudos, kaštoninės ir raudonos spalvos. Aš prisimenu, mano senelė pastoviai dažydavo plaukus Chna, rezultata ir atspalvis buvo superiniai.


Dar vieni iš natūralių produktų grupės - tai Lush masažinės plytelės, pasirinkimas labai didelis, kvapai įvairūs. Sudėtyje įvairūs aliejai ir vertingi komponentai.





Dekoratyvinė kosmetika - kiek supratau, sudėtyje natūralios kilmės pigmentai, naudoti galima kaip lūpų dažus, akių pavedimus ir net plaukų sruogų dažymui. Kaina18 EUR, taikoma 50% nuolaida.



Aš nustebau, pamačius tokius dezodorantus, tai kaip muilas pjaustomas dezodorantas. Poveikio nežinau, bet išbandyti noriu. 
Konsultantė papasakojo kam naudojamos Lush kūno pudros: jeigu jums nepatinka riebumo pojūtis po kūno losjono naudojimo, galima į losjoną įberti pudros, kūną bus švelnus ir minkštus, o riebumo pojūčio tikrai nebus. Mano pasirinkimas Auksinis spindesys su auksinės spalvos blizgučiais. Kas kaip, o aš net Lush parduotuvėje radau blizgučius ir shimerį.





Na ir grįžtame prie Velykinės kolekcijos:


Produktas kuris atrodo įdomiausiai - Lush Pot o'Gold dušo želė. Naudojamas tiesiai ant kūno... Ar kada nors matėte ką nors panašaus?


Lush parduotuvėje labai daug įvairių, gražiai supakuotų dovanų, jų kainos nuo 14 EUR, galiu pasakyti atvirai, tokias dovanas gauti labai malonu, gaila kad ant jų nėra surašytos kainos, nes kai rinkiesi, kartais kaina būna pagrindiniu apsisprendimo akcentu.



Tikiuosi nepavargote ir jums buvo įdomu, jeigu nematote kainos, parašykite, papildysiu komentaruose. O mano norų sąrašas tapo dar ilgesnis. Gero sekmadienio, o aš einu bandyti šviežias Lush kaukes.







































SHARE:

14 komentarų

  1. Labai patiko straipsniukas :) net nemaniau, kad čia - toookia galybė visko..
    Pati bandžiau iš kitųjų šampūnų "Kadagys" - tuo metu, rudeniop, mano plaukai pradėjo greitai riebaluotis, slinkti. Konsultantė būtent ir rekomandovo tokį šampūną. Galiu pasakyti - nuostabus produktas :) Užteko apie 3 - 4 mėnesius, plaukai pradėjo rečiau riebaluotis ir mažiau slinkti :))
    Būtinai ką nors išmėgink!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai, aš irgi kai supratau kad ten toks tidelis pasirinkimas, nustebau.
      Aš kažkodėl galvoju, kad tie šampūnai tinka riebiems plaumas, o mano sausi, todėl vis bijau bandyti. Bet kad ujžtenka taip ilgam, tai stebuklas kažkos, Reikės vaikinui suipirkti, o pačiai išbandyti, gal patiks, nes atrodo labai patraukliai.

      Panaikinti
  2. Anonimiškas2015-03-15 15:33

    Bandžiau LUSH sausą šampūną kaip tik šiandien - laikiau lentynoj kelias savaites ir vis atidėliodavau, atrodė, kas čia per keistas būdas ir ką jis tiem mano sausiem plaukam padės.. bet likau labai maloniai nustebinta, po plovimo net prie šaknų atrodė idealiai viskas ištrinkta :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. super, parašykite šampūno pavadinimą, nes ten toks pasirinkimas, galima pasimesti. ačiū labai

      Panaikinti
    2. Anonimiškas2015-03-18 20:37

      šis - Squeaky Green (https://www.lush.co.uk/products/squeaky-green)

      Panaikinti
  3. O nėra 50 procentų nuolaidos Valentino kolekcijai? Nes pamenu kalėdinei buvo :) Mėgstu akcijas aš :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Keista, bet nėra, nes aš laukiu Mamos dienos kolekcijai nuolaidos, ten man labai patiko dušo želė ir kūno losjonai. Yra nuolaidos tik Kalėdinei kolekcijai kuri nebuvo išparduota.

      Panaikinti
  4. O gal prisimenat, kas buvo likę? Kokio tipo - ar želės, ar kas?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikrai buvo Santa lūpų blizgesys, muilas pjaustomas ir dar kažkas, tikrai nebuvo nei burbulų, nei putų, buvo dar kūno pudra ir dušo želė, net ne Bubble Gum, o kažkokia kita, baltos spalvos.

      Panaikinti
  5. Labai labai labai ačiū už ekskursiją po Lush :) Šaunu, kad pavyko, įrašas nuostabus.

    Esu bandžiusi solid shampoo (kietuosius šampūnus/ gabalinius šampūnus), atrodo "karma" šampūną, bet nepamenu tiksliai. Tai iš pradžių galvojau, kad bus labai nepatogu naudoti, bet po kokių 2 galvos trinkimų pripratau ir visai nebuvo sudėtinga. Gabalinio šampūno labai ilgai pakanka, su laiku tai tapo įprasta ir kai baigiau ir grįžau prie įprasto šampūno, buvo nepaprastai keista vėl naudoti skystą. Tad man tikrai patiko gabalinis šampūnas, o ir plaukas labai gerai priėmė :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai, būtinai išbandysiu, dabar jau žinau į ką atkreipti dėmesį.

      Panaikinti
  6. Anonimiškas2015-09-14 22:08

    Labai patiko irašas :)
    Noriu paklaust, kaip ten tuos meginukus duoda, kiek gramų būna, ir kokia kaina? :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Sveiki , turiu labai daug nereikalingos Lush kosmetikos , nuo duso geliu ir sampunu iki kuno losijonu ir lupu balzamu, uz LABAI LABAI patrauklias kainas. Gal yra susidomejusiu ?

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig