2014 m. rugsėjo 26 d., penktadienis

BaBylissPro BAB2665E - Automatinis garbanų formuotuvas - gražios garbanos ir mano įspūdžiai






Labas rytas, mano mielieji skaitytojai... Jus visi puikiai žinote, kad man patinka ne tik raudonos spalvos lūpų dažai, bet ir garbanos... Šį kartą aš turėjau unikalią galimybę išbandyti BaBylissPro BAB2665E - Populiariausią pasaulyje automatinį garbanų formuotuvą. Skubu pasidalinti savo įspūdžiais, pasirodo gražias garbanas padaryti lengviau, nei aš galvojau..







 – tai profesionalios kokybės produktai, skirti žmonėms, suprantantiems ir vertinantiems kokybę, ilgaamžiskumą.

Atkreipkite dėmesį pirkdami! Yra panašaus pavadinimo ir dizaino produktų, kurie skirti buitiniam, nedažnam naudojimui. Jų gamybai naudojamos detalės yra pagamintos iš pigesnių medžiagų ir yra mažiau patvarios.

 raidės logotipo gale reiškia, kad gaminys yra kokybiškas ir tinkamas profesionaliam naudojimui.

"BaByliss PRO" gaminiais džiaugiasi ir naudoja geriausi pasaulio kirpėjai!



Gamintojo aprašymas:



SUKURTOS PROFESIONALAMS, TAČIAU PUIKIAI TINKA NAUDOTI NAMUOSE!

Stebuklingas automatinis garbanų formuotuvas!
 Tiesiog įdėkite dalį plaukų (sruogą) į prietaisą, suspauskite plaukus, palaukite kelias sekundes iki garsinio signalo, išgirskite 4 trumpus signalus ir išimkite plaukus... Jūsų plaukai gražūs ir garbanoti!

• "MaxLife PRO" technologija - šios technologijos dėka prietaisas yra daug lengvesnis, ypač maža vibracija, veikia tyliai ir prailgintas ilgaamžiškumas (net iki 10 tūkst. darbo valandų)
• Keramikos technologija - speciali Keramikinė kamera tikslioms ir lygioms garbanoms
• Patikimumas taupant energiją - galinga kaitrumo sistema: greitam prietaiso įkaitimui, stabiliam kaitrumui darbo metu
• Tikslumas ir Kontrolė:  - 3 laiko nustatymai su garsiniu signalu - skirtingų garbanų efektui
  - 3 kaitrumo nustatymai (190°C - 210°C - 230°C) tinkantys bet kokio tipo plaukams
  - Garbanų krypties valdymas - vienodam ir tiksliam užbaigimui iki galiukų. Krypties padėtys "Kairė/Dešinė/Auto" - specialiai kairiam/dešiniam plaukų šonui arba automatinė kryptis, keičianti kryptį po kiekvienos garbanos
• Saugumas:
  - Įjungimo/Išjungimo jungiklis
  - Plaukų dalies kaitrumo kontrolė (nustatymais ir garso signalais)
  - Po 20 min. nenaudojimo prietaisas persijungia į miego režimą, o po 60 min. - išsijungia
  - Anti-blokavimo sistema
• Ergonomiška rankena - lengva suspausti plaukus ir valdyti prietaisą viena ranka
• Idealūs ir ilgai išliekantys rezultatai


Kaina: 599 lt

Kur pirkti: www.cascada.lt


Na o dabar kaip viskas veikia:

BaBylissPro BAB2665E - Automatinis garbanų formuotuvas








Plaukai prieš:


Plaukai gerai iššukuojami ir purškiama speciali garbanoms skirta BaByliss ProCulr 3 priemonė, skirta garbanų formavimui...


Plaukai padalinami į dalis ir pradedame juos garbanoti.... 
Kaip jau buvo parašyta BaBylissPro garbanų formuotojo aprašyme, prietaisas turi net 3 temperatūros režimus. Mano plaukai pažeisti, todėl mes pasirinkome vidurinį temperatūros režimą (210 laipsnių) ir  vidurinį laiko režimą. Prietaisas BaBylisspro apie pasibaigusį laiką praneša garsiniu signalu, tai ypatingai patogu formuojant garbanas, nereikia pastoviai žiūrėti į laikrodį.






BaBylissPro formuoja garbanas labai greitai... Jis pat pasiima plaukų sruogą...


BaBylissPro automatiškai susuka plaukus, taip pat turi galimybę formuoti garbanas į skirtingas puses. Yra kelios krypties padėtys "Kairė/Dešinė/Auto" -taip garbanos atrodo natūraliau..


Garbanos gaunasi labai gražios....



Mano įspūdžiai:

Pradėsiu nuo pasakojimo apie patį BabylissPro garbanų formuotoją- prietaisas labai lengvas, jį labai patogu laikyti rankose. Garbanų formuotojas turi 3 temperatūros režimus ir 3 laiko režimus, todėl su juo galima suformuoti bet kokias garbanas... nuo standžių iki natūraliai atrodančių...
Babylisspro pagamintas iš aukštos kokybės keramikos, todėl nepažeidžia plaukų ir suformuoja labai gražias ir lygias garbanas. 
Per labai trumpą laiką (mes užtrūkome su nuotraukomis apie 30 min. ) galima džiaugtis gražia šukuosena. Garbanos išsilaiko visą dieną, tai labai svarbu formuojant šukuosena ypatingoms progoms, kai nėra laiko pastoviai žiūrėti į veidrodį.

Rezultatu aš likau labai patenkinta, ačiū labai už galimybę išbandyti šią nuostabią naujieną. Dabar aš puikiai suprantu, kodėl BabylissPro garbanų formuotuvas pats populiariausias pasaulyje..

Noriu paminėti, kad Cascados parduotuvės pardavėjos labai malonios ir draugiškos, jos gali pristatyti Jums bet kokį parduotuvėje parduodamą elektrinį prietaisą (plaukų suktuvą, tiesinimo žnyples ir t.t.).

Rezultatas:



Dar kartą noriu priminti, kad Babylisspro garbanų formuotojo reikia ieškoti Cascados parduotuvėse...



Manau BaBylisspro BAB2665E - Automatinis garbanų formuotuvas - tai puikus garbanų formavimo prietaisas ir gera investicija į savo grožį...

Rekomenduoju išbandyti....



Žiūrime filmuką pristatymą...


























SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig