2014 m. rugsėjo 12 d., penktadienis

Kosmetologės paratimai su Vilma Vaitulionyte



Mano mielos damos, šiandien aš noriu pristatyti Jums naują rubriką "Kosmetologės patarimai"... ir skubu Jus supažindinti su  kosmetologe Vilma Vaitulionyte.


Su Vilma aš susipažinau per Ambrozijos “Grožio paskaitą” ir negalėjau neįvertinti tokio potencialo  jos gebėjimo bendrauti su žmonėmis ir kosmetologijos srities žinių, todėl nusprendžiau ją pakalbinti savo bloge...


Kosmetologė Vilma Vaitulionytė, kūno specialistė, dietologė

Vilma apis save....

Esu kosmetikė – visažistė, mokymų vadovė. Grožio srityje dirbu daugiau nei 10 metų. Ilgą laiką dirbau tiesiogiai su klientais kaip kosmetikos konsultantė ir visažistė, paskutiniais metais kaip kosmetikė. Šiuo metu esu subūrusi profesionalią komandą, galinčią pasiūlyti platų grožio paslaugų spektrą.
Savo patirtį perduodu individualiuose praktiniuose mokymuose.
Nuo 2001 m. Grožio terapijos ir chirurgijos klinikoje dirbau su dermatologine kosmetika ir gydomąja galvos odos ir plaukų priežiūros kosmetika, bei teikiau visažistės paslaugas. Vėliau šioje pačioje klinikoje dirbau mokymų ir komercijos skyriuje bei visoje Lietuvoje vedžiau mokymus-seminarus farmacininkams, dermatologams, kosmetikos tinklų darbuotojams ir konsultantams.
Nuo 2006 m. dirbau Grožio terapijos centre SOTHYS SPA kosmetologe. Taip pat vedžiau mokymus.
Darbau su plačiai pasaulyje žinomais prekiniais ženklais, ta patirtis suteikė man gilių žinių apie visuminį sveikatos, grožio ir estetikos supratimą, kurį perduodu savo klientams. Nuolat keliu savo kvalifikaciją ir gilinu žinias įvairiuose kursuose, kosmetologų konferencijose ir parodose bei trumpalaikėse stažuotėse Lietuvoje, Prancūzijoje, Italijoje.
Nuo 2009 m. esu Prancūzų kosmetikos Algologie trenerė.


Vilmos patarimas blogo skaitytojams:





Artėja ruduo, oras tampa vis šaltesnis:

 3 svarbūs žingsniai į pagalbą jūsų odai rudenį ir žiemą:

1.ATSTATYTI - drėkinamoji kaukė – 2-3 kartus per savaitę, vakare.

2.APSAUGOTI - veido kremą tepti 30 min. prieš išeinant į lauką. Jei neišeina, tada kremo perteklių pašalinti servetėle.

3.PALAIKYTI - drėkinamoji kaukė 1 kartą per savaitę; veido odą prausti su švelnesniu prausikliu, nei įprastai; veido kremą rinktis pagal tai, kur ilgiau leidžiate laiką t.y. lauke ar patalpoje.



Patarimas: Ypatingas dėmesys lūpoms. Rinkitės lūpų balzamą natūralaus vaško pagrindo.

Rekomenduoju išbandyti Amboozija natūralų lūpų balzamą:


Lūpų balzamas „VAIVA“ maitinantis indelyje








Leiskite Jūsų oda pasirūpinti specialistu kuriuo pasitikite!


Geros ir graziös dienos...

SHARE:

2 komentarai

  1. Ačiū už patarimus šaltuoju sezonu. Būtinai pasinaudosiu. O šiaip pati domiuosi kosmetologija ir neseniai baigti kosmetologijos kursai padeda susitvarkyti su savo veido oda, o ir draugėms patarimų duoti. :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ačiū už patarimus šaltuoju sezonu. Būtinai pasinaudosiu. O šiaip pati domiuosi kosmetologija ir neseniai baigti kosmetologijos kursai padeda susitvarkyti su savo veido oda, o ir draugėms patarimų duoti. :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig