2014 m. rugsėjo 19 d., penktadienis

Pirmoji pažintis su natūralia, rankų darbo, vaistinėje pagaminta, lietuviška "Žiedė" kosmetika



Labas rytas, mano mielieji blogo skaitytojai, šį nuostabų rytą aš skubu pristatyti Jums natūralia, ekologiška, rankų darbo, vaistinėje pagaminta lietuviška "Žiedė" kosmetika. Paskutiniu metu, mes dažniausiai renkamės natūralius maisto ir kosmetikos produktus. Kodėl? Pradedame galvoti apie ekologiją, daugiau laiko skiriame sau, ir suprantame, kad tik natūralūs produktai gali suteikti naudos mūsų odai ir organizmui. "Žiedė" kosmetika pagaminta vaistinės laboratorijoje, pagal aukštus standartus, visos žaliavos, naudojamos gamybos procese, yra ekologiškos ir natūralios. Šiandien plačiai pašnekėsime apie "Žiedė" kosmetikos filosofiją ir gamybos ypatumus, aptarsime visus rūpimus klausimus ir sužinosime apie "Žiedė" kosmetikos gamybos ir verslo filosofiją...





Atraskite naują kosmetikos priemonių liniją – ŽIEDĘ.



ŽIEDĘ sukūrėme mes, profesionalūs farmacininkai, vaistinėje gaminantys vaistus. Įvertinę savo ilgametę patirtį gaminant individualias kosmetikos priemones, nusprendėme pasidalinti savo idėjomis su jumis, pristatydami unikalią rankų darbo kosmetikos liniją. Ir mums pavyko. ŽIEDĖ yra veiksmingas aromaterapijos, kosmetikos žinių ir farmacinės patirties derinys.


Išanalizavę pagrindines kosmetines problemas, su kuriomis dažniausiai susiduria vartotojai, jų lūkesčius bei pasitelkę eterinių aliejų aromatus, puikiai padedančius puoselėjant odos ir plaukų grožį, pradėjome ieškoti geriausių sprendimų ir natūralių ekologiškų veikliųjų medžiagų.


Į mano klausimus atsako "Žiedė" kosmetikos projekto vadovė  Milda Kerpė:
  Kodėl ekologija/ natūralumas?

Matome, kad visas pasaulis grįžta arčiau gamtos. Tuo pačiu vyksta didžiuliai pokyčiai ir žmonijos mąstyme, nes ekologija – tai visų pirma švarios mintys. Taigi, tokiam žmogui ypač svarbu kokį kosmetikos gaminį jis naudos ant savo kūno. Mums rūpi, kad tai, ką jis naudos būtų visų pirma saugu, natūralumu ir veiksminga. Mes už tokį mąstymą.

 Kaip kilo verslo idėja?
Idėja atėjo kartu žmonijos sąmoningumu ir vis stipresniu atsigręžimu į gamtą, natūralumą. Norėjome pasiūlyti žmogui produktus, padėsiančius gyventi sveikai, kiekvieną rytą ar vakarą, besitepant kremu, leidžiančius bent trumpam pajaust gamtos dvelksmą savo vonios kambaryje.
Mūsų kolektyvas turi sukaupęs daug įvairių žinių, todėl galime pasididžiuoti, kad pagaminome naują unikalią produktų liniją, paremtą trimis be galo gilias žinias turinčiomis kryptimis – tai aromaterapija, kosmetologija ir vaistininkių gamybos patirtys.
Manome, kad viskas, kas pagaminta su meile, virsta tikru grožiu!

 Iš kur gaunate produktus? Ar gaminate patys, ar siunčiate? Iš kur?

ŽIEDĖS produktų žaliavas skrupulingai atsirenkame iš sertifikuotų ekologinių ūkių visame pasaulyje. Siekiame, kad  ŽIEDĖ produktai būtų turtingi kuo įvairesnėmis natūraliomis medžiagomis.

ŽIEDĖ produktus gaminame Vilniuje, “Gintarinėje vaistinėje” P. Baublio g. 2. Čia dirba stiprus patyrusių farmacininkų kolektyvas, kurie ne tik palaiko gamybinėms vaistinėms keliamus aukščiausius kokybės reikalavimus, bet ir su didele meile gamina produktus nuo pat gautos žaliavos iki galutinio produkto. Produktus gaminame labai mažais kiekiais, kad nuolatos galėtume Jums pasiūlyti pačius šviežiausius kremus. Siekiame auščiausios produktų kokybės ir jų natūralaus veiksmingumo.

     Kokia Žiedė produktų sudėtis?

Produktų sudėtis labai paprasta – viskas, kas atkeliauja iš gamtos.
Pirmiausia, tai naudojame tik nerafinuotus ekologiškus aliejus, jų gama tikrai labai plati, priklausomai nuo produkto ar problemos, kokią jis sprendžia, pvz – tai nakvišos, erškėtuogės, agurklės, avokadai, medetkos, makadamijos ir kt.
 Vietoj vandens naudojame hidrolatus, t.y. gėlių vandenis. Rugiagėlių, levandų, ramunėlių ir rožių hidrolatai ne tik praturtina kremus papildomomis savybėmis, bet tuo pačiu ir puikiai gaivina, drėkina ir tonizuoja odą.
Eteriniai aliejai – tai natūralios veikliosios medžiagos ne tik kosmetikoje, bet ir visoje natūralioje medicinoje. Įdomu yra tai, kad visi absoliučiai visi eteriniai aliejai pasižymi prieš uždegiminiu ir antibakteriniu poveikiu, teigiamai veikia nervų sistemą, turi gydomąjį dermatologinį ir kosmetinį efektą. O jų ŽIEDĖS gamyboje turime net 38 rūšis.
Kremams sustandinti naudojame natūralius vaškus, o produktus konservuojame aukščiausius reikalavimus ekologiškiems produktams keliančios eko sertifikavimo agentūros ECO-CERT leidžiamais konservantais pagal jų nustatytas normas.

    Kuo išskirtini Jūsų produktai? Kam jie skirti?

Mūsų produktai skirti visai šeimai nuo kūdikio iki senelių. Jie universalūs, ekonomiški, daugia funkciniai - tą patį kremą gali naudoti skirtingo amžiaus žmonės. Tai yra natūralios kosmetikos privalumas, kad produktas neapribojamas nei amžiumi, nei lytimi. Pvz. brandžios odos kremas  tiks bet kokio amžiaus žmogui, kurio oda sausa. Kremas natūraliai maitina odą, suteikdamas jai stangrumo, tačiau jame nėra tokių medžiagų, nuo kurių oda “aptingtų” ir nenorėtų pati natūraliai atsinaujinti. 
Natūralūs aliejai padeda odai nuolat "mankštintis" ir susitvarkyti su kylančiomis problemomis pačiai, už ją nedirba jokie cheminiai priedai, kurie už ją atliktų visus procesus.

   Kur galima įsigyti?
Saugome ne tik produktų kokybę, bet ir ŽIEDĖS vardą, todėl mūsų produktus galite įsigyti tiktai Gintarinių ir Norfa vaistinėse arba internetu www.ziede.lt.

PS. negaliu nepasidalinti Vilniuje  nuostabiai papuoštu "Žiedė" kosmetikos langu, kuris taip traukia dėmesį....



Mano nuomonė:




"Žiedė" kosmetikos linija pakankamai plati: 

veido kremai (normaliai ir jautriai odai, bekvapis veido kremas, veido kremas jaunatviškai odai, kremas kūdikiams, veido kremas brandžiai odai... ir t.t),
lūpų balzamas,
populiarūs hidrolatai (rugiagėlių ir levandų),
siūloma daug eterinių aliejų mišinių, kuriuos galima naudoti vonioje, žvakėms ir masažams,
natūralūs rankų darbo muilai,
natūralūs aliejai nakvišų, abrikosų kauliukų, simondsijų, avokado ir kiti...





Man patiko stikliniai, sunkūs įpakavimai, subtilus produkto dizainas, natūralūs kvapai, vaistininkai, kurie galima padėti padaryti pasirinkimą ir išsirinkti produktus, kurie tiks būtent Jums.



Aš ilgai rinkausi produktus testavimui, noriu išbandyti viską... ;-)

Mano pasirinkimas toks:


"Žiedė" kremas paakiams su šilku
"Žiedė" bekvapis veido kremas ypač jautriai odai
"Žiedė" rugiagėlių hidrolatas

Per kelias savaites pasidalinsiu savo atsiliepimais apie jau išbandytus "Žiedė" produktus, kaip visada apžiūrėsime įpakavimus, tekstūrą, ir svarbiausiai, rezultatą... 





Laikau savo rankose "Žiedė" kosmetikos katalogą (galima pažiūrėti www.ziede.lt), ten labai smulkiai aprašyti visi siūlomi produktai, taip pat jų naudojimo būdai ir svarbiausiai, kas man labai patiko, natūralūs veido ir kūno priežiūros receptai. Būtinai gaminsime ir bandysime kartu.... ;-)

Taip pat yra schemos, kokie produktai ir kokiam odos tipui tinka. Lengva surasti ir suprasti, kokie "Žiedė" produktai tinka ir rekomenduojami tavo tipo odai.

Ir dar noriu paminėti, kad "Žiedė" kosmetikos gamintojai rūpinasi gamta ir siūlo 20%nuolaida naujam produktui, jeigu atneši tuščią indelį.


Ačiū "Žiedė" kompanijos atstovams už suteiktą informaciją, malonų pokalbį, profesionalumą ir draugiškumą, o taip pat už galimybę susipažinti su jų gaminamais produktais...




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig