2014 m. spalio 24 d., penktadienis

Ambroozija. Šios savaitės pasiūlymas -25% nuolaida visiems aliejų mišiniams,

"Ko negalite valgyti, nedėkite ir ant odos" - tokia svarbi Ajurvedos - mokslo, atsiradusio prieš 5000 metų, taisyklė taikoma ir visiems "Ambroozija" kosmetikos produktams - visa, kas naudojama odos priežiūrai, per odos poras patenka į kūną, todėl šie produktai turėtų būti tyri ir sveiki kaip ir mūsų vartojamas maistas.

Nuo seno žinoma, kad aliejai turi gydomųjų galių ir visais laikais buvo vartojami ne tik kaip maistas, bet ir kaip vaistas. Vietoj įprastų maisto papildų mes siūlome vartoti natūralų aliejų – kaip efektyvų būdą puoselėti ne tik jūsų grožį, bet ir sveikatą.

Šios savaitės pasiūlymas -25% nuolaida visiems aliejų mišiniams, taip pat nepamirškite, kad grynus šalto spaudimo nerafinuotus aliejus galite naudoti ne tik kaip kosmetikos priemonę, bet ir vietoj maisto papildų ar vitaminų. Pasidairykite mūsų naujame skyrelyje SVEIKATAI:
http://www.ambroozija.lt/lt/produktai/sveikatai.html


Pasirinkimas....


Kaina: 32 LT (9.27 EUR)
Kiekis
Riebumas: 
Kaina: 25 LT (7.24 EUR)
Kiekis
Riebumas: 
Kaina: 19 LT (5.5 EUR)
Kiekis
Riebumas: 
Kaina: 22 LT (6.37 EUR)
Kiekis
Riebumas: 
Kaina: 29 LT (8.4 EUR)
Kiekis
Riebumas: 
Kaina: 12 LT (3.48 EUR)
Kiekis
Riebumas: 
Kaina: 29 LT (8.4 EUR)
Kiekis
Riebumas: 
Kaina: 15 LT (4.34 EUR)
Kiekis
Riebumas: 
Kaina: 22 LT (6.37 EUR)
Kiekis
Riebumas: 
Kaina: 22 LT (6.37 EUR)
Kiekis
Riebumas: 
Kaina: 29 LT (8.4 EUR)
Kiekis
Riebumas: 
LAIKINAI NETURIME
Kaina: 25 LT (7.24 EUR)
Riebumas: 
Kaina: 15 LT (4.34 EUR)
Kiekis
Riebumas: 
Kaina: 19 LT (5.5 EUR)
Kiekis
Riebumas: 
Kaina: 12 LT (3.48 EUR)
Kiekis
Riebumas: 
Kaina: 19 LT (5.5 EUR)
Kiekis
Riebumas: 
Kaina: 29 LT (8.4 EUR)
Kiekis
Riebumas: 
Kaina: 15 LT (4.34 EUR)
Kiekis
Riebumas: 
SHARE:

6 komentarai

  1. Atrodo, kad tinklaraštis suka ne visai teisingu ir įdomiu keliu. Jau kuris laikas tik gamintojų stumiamos kosmetikos testai ir reklamos. Tikėkimės - laikinai. Daug įdomiau buvo skaityti apie atradimus.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ne visada galima atrasti tiek laiko, kad parašyti du atsiliepimus per dieną, patikėkite, tai užima labai daug laiko... Aš stengiuosi parodyti įdomius dalykus, nuolaidas ir visus pasiūlymus kurie įdomūs man, tikiuosi įdomūs ir Jums. Biokosmetikos Akademijoje sužinojau, kad veidą galima valyti aliejumi, todėl įkeliau Aliejų pasiūlymus iš Ambroozijos... tuo labiau, dabar jiems taikoma nuolaida. O šnekant apie "gamintojų stumiamą" kosmetika... tikrai skaitau blogo įžeidimu, aš rašau tik apie tai kas įdomu man, nors ir bendradarbiaujant su gaimintojais. Aš išleidžiu labai daug pinigų ir laiko kosmetikos įsigyjimui ir labai daug laiko blogo rašymui, visada stengiuosi parodyti pigius ir brangius produktus, nesvarbu, svarbu kad geriausi... Taip, mažiau laiko skyriu rusiškai kosmetikai, tačiau niekada nesakaiu, kad blogas būtent apie ją... Bet kokiu atvėju, ačiū labai už nuomonę... ;-)

      Panaikinti
    2. Aliona, nenorėjau įžeisti na! Bet panašu, kad blogas jau pasiekė tokį lygį, kai jį mato gamintojai, atstovai ir pan, panašu, kad plaukia kvietimai, bandiniai ir t.t. Aišku, kad smagu atrasti, bet dar yra laiko nenuvažuoti tik į pristatinėtojos lankas. O čia slidus reikalas ir gali taip nutikti. O ką reiškia "Ne visada galima atrasti tiek laiko, kad parašyti du atsiliepimus per dieną"? Kas tiek liepia rašyti? Kodėl būtent tiek? Kas draudžia vieną įrašą per dvi savaites parašyti? Aš pvz., prenumeruoju tinklaraščio rss, tai tikrai nepamiršiu blogo jei jis bus savaitę neatnaujintas, nes ateis įrašas į skaityklę tada kai ateis.
      Šitas blogas labai geras, aš jį nuolatos rekomendavau pažįstamiems ir nepažįstamiems, kai manęs paklausdavo ko nors apie kosmetiką "yra tokia Aliona, labai fainai rašo, paskaitykit". Dabar atėjęs žmogus greičiau ras pristatymus, nuolaidas ir pan. Tas nėra blogai, jei tikslas toks. Čia tik priminimas įvertint savo tikslus ir pasverti įvairaus pobūdžio įrašų santykį, o ne kritiką daryti taip ar kitaip :).

      Panaikinti
    3. Patikėkite, taip tikrai nėra... 80% kosmetikos perku pati.... šnekant apie nuolaidas, net man aktualu kiek pinigų išleisti, ar pilną sumą, ar pirkti su nuolaidą, todėl nuolaidis ir pasiųlymus paskelbiu savo bloge visada. Aš paskutiniu metu pagavau save ant minties, kad jau reikia rašyti po 3 traipsnius į dieną, nes lentynoje stovi dar tiek neaprašytų priemonių... o norisi papasakoti apie viską... Aš pati labai mėgstu skaityti blogus prie rytinės kavos, todėl stengiuosi būti visada laiku... Ačiū Jums labai už rekomendacijas ir pastabas, tiesiog jeigu man kažkas labai labai įdomu, bandau mesti visas pajėgas būtent ten... dabar mano visas dėmesys - lietuviška kosmetika, sutikite, ne visi nori ir mėgsta rusišką kosmetika, labai daug žmonių, tuo pačiu ir aš domisi natūralios kosmetikos gamintojais.. Kaip aš visada sakau, pradėjau iš arčiau...Lietuviškos kosmetikos gamintojai pristato rinkoje labai geros kokybės įdomius produktus, kuriuos verta išbandyti... aš ir toliau bandysiu rodyti pigesnius ir gerus kosmetikos produktus, tiesiog gal paskutiniu momentu nieko nekrito į akis, neradau tokio produkto, kuris būtų vertas blogo....

      Panaikinti
  2. Žinau, kad jūs domitės, tai "Oze" "uoga uoga" taikomos nuolaidos šį savaitgalį pagal tai, kokią kortelę išsitrauksi, pvz, aš išsitraukiau net 50 proc, mergina prieš mane 25 proc, bet įsivaizduojat, taip apsidžiaugiau, kad net pamiršau paklaust, ar turi mėlynių kaukę :)
    O man labai patinka, kad jūs pristatot gamintojus, būtinai taip ir darykit toliau,labai patinka lietuviški gamintojai, jūs aprašot ir produktus, naudinga tikrai, asmeniškai mane, gal kiek mažiau domina vien dekoratyvinės kosmetikos gamintojai, bet vis tiek būtinai perskaitau viską, pasisemiu žinių, dar ir kokį produktą ateitį užsirašau :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai, tikrai nežinojau kad būtent Oze Uoga Uoga taikoma nuolaida, labai noriu nusipirki kaukės su mėlynėmis ir Purvinoji undinė...o jeigu dar nuolaidą pritaukytų, būtų super.
      Eina laikas, mes keičiamės... mano norai ir pomėgiai irgi... Per metus blogo gyvenimo aš supratau, kad ne tik labai brangi kosmetika yra gera... taip, Chanel ir Diok kosmetikos kokybė yra labai gerai, tačiau ir Maybelline ar Catrice siūlomuose produktuose galima atrasti "perliukų"... Šiuo metu domiuosi natūralia kosmetika (veido priežiūra), nes pamačiau rezultatą, todėl norisi išbandyti viską, pradėjau nuo Lietuvos gamintojų... Jau nuo kitos savaitės pristatytiu VIVI ir Marmozel kosmetikos gaminius... Šnekant apie dekoratyvinę kosmetiką, daugiau laiko skiriu makiažams, taip taip... nesvarbu kokios kokybės ir už kokią kainą priemonė tavo kosmetinėje, jeigu tu nemoki ja naudotis... Aš tai supratau naudojany akių pavedimą... na nemoku aš tiksliai pravesti linijos ties viršutinio voko... o norisi išmokti... todėl jeigu yra galimybė, visada einu atlikti makiažo pas visazistus... ;-) Tuo labaiu, ieškau visažisto ypatingo progo makiažui, todėl noriu suprasti kas tinka ir patinka man..

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig