2014 m. spalio 16 d., ketvirtadienis

Bloggerio kosmetinė Neringa http://ilovemanythings.blogspot.com


Labas rytas, mano mielieji skaitytojai, šiandien ketvirtadienis, ir kaip tavo gera tradicija, šiandien savo kosmetinę ir blogą pristato Neringa...  Neringos blogas buvo pirmas, kurį aš atradau, ieškant informacijos apie rašomus blogus lietuvių kalba. Jos blogo labai gražus dizainas ir nuotraukos... 

Žodis Neringai...




Labai džiaugiuosi, jog turiu galimybe pristatyti savo kosmetinę Alionos skaitytojams. Blogą rašau jau antrus metus, poreikis atsirado visų pirmą dėl to, jog neturėjau kam pasipasakoti apie kosmetiką J Ir kad ir kaip aš stengiausi neįpulti į šio pomėgio liūną, man nepavyko, nes dabar jis jau užima didelę mano laisvalaikio dalį. Džiaugiuosi dėl to, jog turiu skaitytoju, sekėju, kurie mielai komentuoja ir dalinasi mintimis. Taip pat dėl to, kad radau bendraminčių, dėl ko ir kilo idėja mainytis straipsniais, juk mūsų hobis vienas ir tas pats…  O mano kosmetinėje šiuo metu gyvena:



Avon Parisian chic kvepalai. Labai patiko, todėl dabar juos naudoju kasdien.
Krūva šešėlių: Artdeco, maybelline big eyes, gosh ir flormar. Šiuo metu šie einamiausi, bet mėgiamos spalvos labai greitai keičiasi. P2 tobulas nagų lakas.



Šie šešėliai liko kosmetinėje dar ir todėl jog puikiai laikosi be bazės visą dieną. Tai man labai svarbu, nes rytais neturiu daug laiko, kurį galėčiau skirti dažymuisi, todėl bazės nenaudoju.





Mano makiažo rutina kas diena būna trumpa. Dažniausiai naudoju tik essence maskuoklį, kurią nors kompaktinę pudrą (neapsisprendžiu kuri man geresnė, ar rimmel ar maybelline, todėl nufotografavau abi. Ir tušą, šiuo metu Rimmel lash accelerator, nors turiu daugiau, bet man jis geriausias... Neprireikia daug laiko, kad gražiai padažyčiau blakstienas. Rimmel BB kremą tepuosi tik kai turiu daugiau laiko dažymuisi. Šiaip jis geriausias iš visų mano bandytu BB kremų, tačiau man atspalvis kiek per tamsus. Gerai, kad šią problemą pavyksta pataisyti su kompaktine pudra. Kai naudoju BB kremą, tenka paryškinti ir antakius, Maybelline pieštuku, kad nebūtų per daug didelio kontrasto tarp antakių ir veido spalvos. Kempinėlės ir šepetėlis nuotraukoje kompaktinėms pudroms. Kai noriu ryškesnio efekto tepu su kempinėle, mažiau ryškaus – su šepetėliu. Stebuklinių šepetėlių neturiu, naudoju ecotools ir essence. Bet jau yra noras turėti kažką normalesnio...


Lūpoms dažniausiai naudoju vazeliną. Jų turiu kelis, jie mėtosi visur... Prie lovos, rankinėje, pora atsargoje, darbe... Labai sausėja lūpos, jei jas nuolatos dažyčiau su blizgesiais ar lūpų dažais situacija būtų nekontroliuojama. Nivea balzamą nešiojuosi rankinėje. Labai patinka, gerai drėkina lūpas ir apsaugo. Dar turiu porą Nivea balzamų, bet šis geriausias. Taip pat naudoju Lavera, o atsargoje Uoga uoga ir Marmozel balzamai. Favoritas šis Nivea.
Rimmel "Apocalips lip lacquer mėgstamiausia visų laikų priemonė kalbant apie blizgesius.  Spalva 101 celestial, su juo lūpos atrodo labai gražiai. Nesubėga į raukšles, lengva pasidažyti, nes patogus aplikatorius-dozatorius, nedažo lūpų, malonus skonis ir kvapas. Gavau jį per Kalėdas, ir visus metus jis neišėjo iš mano topo viršūnės.  Ir nepanašu, kad savo pozicijas apleis. Maybelline colorama irgi patinka, kaip už tokią kainą, tuo labiau puikus blizgesys. Catrice ir essence naudoju rečiausiai, bet dažniau nei tuos, kurie guli stalčiuose…


Šios priemonės yra būtinos mano kosmetinėje: dildė, korektorius ir veidrodukas, bei rankų kremas. Man labiausiai patinka Isana ir Dulgon rankų kremai. Mano rankos yra tikrai nesusipratimas, nuolatos sausėja, tempia, peršti, išraudonuoja. Kremus naudoju net vasara. Dažnai būna, jog nusiperku kremą, pabandau vieną kartą ir iškarto suprantu, jog jis ne man…
Turiu dvi kosmetines, kurias nešiojuosi rankinėje. Vieną Catrice, pirkau pati, kitą gavau dovanų iš Turkijos. Kosmetinėje priemonės dažnai keičiasi, nes vis norisi atsinaujinti, ar kitokių spalvų kosmetikos.


SHARE:

5 komentarai

  1. Paskaitau ir aš Neringos blogą dažnai :)
    Norėjau paklausti, ar esate kokį produktą įsigijusi paskatinta Neringos blogo? :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš irgi skaitau Neringos blogą, man patinka, nes mes visai skirtingos. Kol kas ne, nes dažniausiai gauname testavimui panašius produktus. ;-)

      Panaikinti
  2. Anonimiškas2014-10-16 13:04

    Kaip smagu pasizvalgyti po svetimas kosmetines :) Jau turbut koks simtasis mano perskaitytas pagyrimas Rimmel blizgesiui. Manau, kad dabar ir man jo reikia! :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, Rimmel blizgesys tikrai labai gerai... Savo kosnsistencija panašus į chanel rouge allure lip laque ir lancome l'absolu blizgesius, tačiau kaina tikrai prieinama kiekvienam... Manau tai geriausias produktas savo kainų segmente. Būtinai išbandyk.. ;-)

      Panaikinti
  3. Ačiū už pagyrimus mano nuotraukoms ir dizainui... Smagu girdėti, nes kartais nemažai tenka pasistengti, kad nuotraukos būtų tokios, kokių noriu :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig