2014 m. spalio 2 d., ketvirtadienis

Bloggerio kosmetinė su Judita http://smellofpeony.blogspot.com




Labas rytas, mano mielieji skaitytojai, tęsiame mūsų naują ir labai populiarią rubriką "Blogerio kosmetinė". Šiandien Judita iš http://smellofpeony.blogspot.com  papasakos apie save, savo blogą ir pristatys savo nauduojamus kosmetikos produktus..





Žodis Juditai..

Aš esu Judita - mama, mylimoji, dukra, draugė, kvepalų kolekcionierė ir... blogo Smelloofpeony  autorė. Šis blogas atsirado, kaip kosmetikos konspektas pačiai sau. Vėliau jis keitės, augo ir galiausiai tapo toks, koks yra dabar.  Jau skaičiuoju antrus blogo gyvenimo metus, bet esmė nepasikeitė – rašau tik tada, kai rašymas man teikia malonumą. Be abejonės, labai smagu, kai mano rašinėliai sulaukia skaitytojų, tad kviečiu užsukti į mažą mano grožio pasaulį, kuriame kvepia bijūnais.



Mano kosmetika namuose “gyvena” stalčiuose ir lentynose. Priemonės, skirtos pataisyti makiažui dienos eigoje, puikiai telpa rankinės kišenėlėse.  Kosmetinė man reikalinga tik tais atvejais, kai išsiruošiu į kelionę ar žadu nakvoti ne namuose. Paprastai turiu jas dvi: didesnę, kurioje laikau veido ir kūno priežiūros priemones, ir mažesnę, su dekoratyvine kosmetike. Šiandien papasakosiu apie pastarąją.  






Kosmetines perku retai, nes daugumą jų gaunu dovanų pirkdama įvairius kosmetinius produktus. Ši kosmetinė yra net ne kosmetinė, o delninukė, kurią taip pat gavau dovanu, bet pagal paskirtį taip ir nepanaudojau… Kosmetinėje mėgstu turėti tik tai, ko reikia. Čia yra visos priemonės, kurios man būtinos kasdieniam makiažui atlikti. Produktai dažnai keičiasi pagal nuotaiką ar situaciją. Daugelio produktų turiu mini pakuotes, kad jos lagamine ar rankinėje užimtų kuo mažiau vietos.




Tad, šiandien mano kosmetinėje:



Veidui:
Make up for ever professional HD bespalvė makiažo bazė.  Puikus dalykas, turint riebią, su išsiplėtusiomis poromis odą.  Ji man labia praverčia, kai noriu, jog veidas būtų lygus ir matinis. Šios bazės dėka mano makiažas idealiai išlieka nuo ryto iki vakaro.
Clinique BB kremas, shade 02. Šiuo metu tai pats mylimiausias mano BB kremas. Paslepia mažus odos netobulumus, atrodo natūraliai ir puikiai tinka mano odos tipui.
W7 Honolulu bronzatas.  Pasibaigus mano mylimai Sleek kontūravimo paleitei, šis bronzatas yra naudojamas veido kontūravimui. Labai patinka jo idealiai matinė spalva, bet įpakavimas kelionėje tikrai nepatogus. Intensyviai ieškau jam pakaitalo.
Chanel Joues Contraste skaistalai, spalva Tumule (70). Patys mylimiausi, idealiausi ir skaniausiai kvepiantys skaistalai.  Be jų neįsivaizduoju savo nei dieninio, nei vakarinio makiažo.
Erdesa šepetėlis. Jį visada nešiojuosi rankinėje, nes  tai vienintelis mano turimas šepetėlis, kuris yra su dangteliu.





Lūpoms:
Man labai sunku apsispresti, kuriuos lūpų dažus pasiimti. Tad dažniausiai imu kelis, kad spalvą galėčiau rinktis pagal nuotaiką. Šiuo metu mano mylimiausi:
Clinique chubby stick, Two ton tomato (11). Tai drėkinantis lūpų balzamas su spalva, kuris lūpoms suteikia tiesiog sveiko raudonio ir atrodo labai natūraliai.
Dior Collagen active Lip Maximizer – naudoju jau antrą. Vasarą malonu jausti jo šaldantį efektą. Nors lūpų didinimo efekto nepastebėjau, bet jo teikiamas drėgnų lūpų efektas man labai patinka.
YSL Rouge Pur couture Vernis a Levres skysti lūpų dažai. Spalva- Violine surrealiste (26). Tai mano naujausias šio rudenio pirkinys. Ryški, sodri ir man ji labai tinkama rudeniniam vakarui.


Akims:
Artdeco Ultra Effect Mascara. Blakstienos tampa ilgesnės, storesnės ir labai juodos. O man daugiau nieko ir nereikia. Ar jis idealus? Ne, bet pliusų turi daugiau nei minusų.
Dvipusis Studio Basics šepetėlis, skirtas dūminiam akių makiažui kurti. Man jis patogus, nes tai 2 in 1. Naudoju ne tik akims, bet ir atskirų veido dalių kontūravimui.



Kita:
Loccitane mini rankų kremas su vyšnių žiedų kvapu. Naudoju retai, bet visada pasiimu kartu (vis moteriška logika šaukia, kad gali prireikti).
Kelionei visada renkuosi ilgai išliekantį nagų laką. Isadora Wonder nail extra long lasting yra būtent toks.  Jis ant mano nagų puikiai išsilaiko bent penkias dienas, nereikia sukti galvos dėl apsilaupiusių nagų kraštelių.  Šiuo metu su manimi spalva Red alert (644).
Kvepalai…mano didžioji gyvenimo silpnybė. Jau 15 metų renku kvapus, tad be mažo ar didelio kvepalų buteliuko nekeliu ir kojos iš namų. Jie visada su manimi, jie atspindi mano nuotaiką, jie mano gyvenimo dalis. Šiandien aš renkuosi  Serge Lutens “La fille de Berlin”.
Gintarinis angeliukas – pakabukas ant kaklo. Tai man labai brangaus žmogaus dovana. Nors nenešioju jo kaip papuošalo, bet šis angeliukas visur keliauja su manimi. Jis visada primena, kad mano brangūs žmonės mintimis visada su manimi. 




Labai malonu būti Alionos rubrikoje Blogerio kosmetinė. Pati esu šio blogo nuolatinė skaitytoja, tad smagu tapti jo dalimi. Ačiū Tau, Aliona J



SHARE:

9 komentarai

  1. Anonimiškas2014-10-02 13:22

    Canon EOS 30 D + 50mm 1,8 F :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Man labai patinka tokie irasai! Visuomet atrandu kazka naujo, nematyto ir nebandyto. Saunuoles merginos, kad bendradarbiaujat! ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man irgi labai patinka bendradarbiauti su merginomis, prisijunkite... manau ir jūsų turima kosmetinė sulauks ypatingą dėmesį... Parašykite man asmeniškai alionakovalionok@gmail.com

      Panaikinti
  3. Aš taip ir neišmokau fotografuoti su profesionaliu fotoaparatu. Gal reikia į kursus kokius užsirašyti.. nes jaučiu pati taip ir neišmoksiu..

    AtsakytiPanaikinti
  4. Anonimiškas2014-10-02 17:59

    As irgi nemoku... Kadangi mano vyras laisvalaikiu yra fotografas, tai namie turim kelis veidrodinius fotoaparatus. Bet as vis tiek fotografuoju telefonu!

    AtsakytiPanaikinti
  5. Pritariu, nuotraukos tikrai tobulos!

    AtsakytiPanaikinti
  6. Anonimiškas2014-10-02 19:23

    Aha, bet ne veltui sakoma, batsiuvys be batu... Savo foto beveik neturiu o pati veidrodini i rankas paimu labai retai. Sitas foto dariau su veidrodiniu, nes telefonas buvo issikroves :D

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig