2014 m. spalio 30 d., ketvirtadienis

Bloggerio kosmetinė su Modesta http://veidrodeli.blogspot.com/



Šiandien ketvirtadienis, ir kaip įprasta, šiandien mano bloge rubrika "Bloggerio kosmetinė", man labai įdomu, kokios kosmetinės priemonės naudoja bloggeriai, kokie kosmetikos lobiai slepiasi jų kosmetinėje. šiandien apie savo kosmetinę ir bloga Modesta http://veidrodeli.blogspot.com/....






Sveikos, Alionos tinklaraščio skaitytojos. Alionos paprašius pristatyti savo rašomą tinklaraštį ir, žinoma, savo kosmetinės turinį, likau maloniai nustebinta! Aliona mane žavi savo domėjimųsi kosmetika, naujovių pristatymu bei gausiu kiekiu reguliarių straipsnių. O aš pati rašau tinklaraštį apie natūralią bei ekologišką kosmetiką. Tokią temą pasirinkau todėl, jog jau keletą metų domiuosi tokia alternatyva savo grožiui puoselėti, teko dirbti toje srityje, studijuoti sudėtis, todėl atėjęs suvokimas paliko gilų rėžį mano pasirinkimuose. Tinklaraščio tikslas – ne atvesti žmones į doros kelia J Pagrindinė mano rašomo tinklaraščio misija – aprašyti bandytus natūralios ir ekologiškos kosmetikos produktus, parodyti, kad natūrali kosmetika yra ne tik molis ir vanduo, tačiau sudėtingomis formulėmis sukurti produktai iš augalinių komponentų, kuri dar ir veikia.

Tikriausiai nenuostabu, jog mano kosmetinėje taipogi tik natūralios dekoratyvinės kosmetikos priemonės.


Atšalus orams, stengiuosi visda veidą padengti kreminiu makiažo pagrindu, jog suteikčiau veidui papildomos apsaugos. Kolkas mano visų laikų favoritas – Dr. Hauschka kreminis makiažo pagrindas. Lengvos tekstūros, puikiai prisitaikančios spalvos, bei veido odą lepinančios sudėties. Šiltesniu oru mano atradimas - La Mav BB kremas. Suteikia veidui gyvumo bei palepina odą labai prabangia sudėtimi. Antakiams paryškinit mano pirmasis pasirinkimas – ruda spalva iš Dr. Hauschka limituoto leidimo šešėlių paletės „Dear Eyes“. Deja, kelionės metu sudaužius šią spalvą, teks ieškoti alternatyvos. O skruostus paryškinu Dr. Hauschka limituoto leidimo skaistalais – švelnus rausvas atspalvis suteikia veidui gyvumo. Atradus skaistalus, be jų sunkiai įsivaizduoju bet kokiai progai skirtą makiažą.


Akims paryškinti turiu keletą priemonių J Vienas akių tušas labiau ilgina, kitas - labiau storina, trečias - gražiau atskiria blakstienas.


Girdėjau, kad lūpų priežiūros priemonių ir lūpų dažų niekada nebus per daug. Patvirtinu! Visas nuotraukoje matomas priemones lūpoms nešiojuosi rankinėje kasdien. Dar keletas liko darbo stalo stalčiuje. O jeigu dienos bėgyje nuotaika pasikeis ir nosėsis ryškesnio akcento?


Šias tris priemones  taipogi dažniausiai rasite mano kosmetinėje, nes: a) labai mėgstu water spalvos akių pravedimą, jis paryškina žydras akis;  b) maskuoklį naudoju dažniausiai vos vienai dėmelei ant veido maskuoti, tačiau dienos metu ji išryškėja, todėl reikia atgaivinti makiažą; c)  Creme de la Creme gautas mėginėlis – tikras bulgariškas rožynas, kuriame galėčiau leisti dienų dienas. Stiprus, viliojantis ir aistringas rožių aromatas – kur rožės, ten Modesta J




Tikiu, kad naudojamos kosmetikos kiekis neturi tapti jūsų vizitinė kortelė, tačiau privalo padėti pabrėžti natūralų grožį. Gražaus artėjančio savaitgalio ir tikiuosi, jog kitą kartą pasimatysime tinklaraštyje http://veidrodeli.blogspot.com/




Modesta
SHARE:

10 komentarų

  1. Anonimiškas2014-10-30 13:58

    Kiek daug idomiu dalykeliu! Ypac lupu blizgesiai viliojanciai atrodo!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man irgi labai patinka, kai gauni nuotraukas pirma, viska pažiūri, peskaitai... pagooglini kas kur gero... fantastiškas projektas... ir bendravimo - bendradarbiavimo galimybės.. ;-)

      Panaikinti
  2. labas:) įdomi rubrika, puiki proga sužinoti apie dar nežinomus blogus ir pamatyti blogerių kosmetines:) jei įdomu, siūlau užsukti į mano su Laurą rašomą blogą apie ekologišką ir natūralią kosmetiką http://apiegrozi.blogspot.com/

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai, pasiūlymą parodyti savo kosmetines jau nusiunčiau jums paštu. Lauksiu žinių... ;-)

      Panaikinti
  3. Subyrėjusius šėšėlius ir skaistalus labai lengvai "paremontuoja" šlakelis mėgstamo hidrolato ar toniko :) tik reikia leisti išdžiūti ir vuolia :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Tikrai smagu paskaityti apie kitu kosmetines. Beje, Aliona, as vis dar laukiu tavo straipsnio:)

    AtsakytiPanaikinti
  5. JUDITA, lūpų blizgesiai: Dr. Hauschka iš limituoto leidimo linijos, tai nebeprekiauja jau, Cate McNabb - dovana iš Amerikos (nerealus blisgis - ir spalva, ir tekstūra, ir šaldantis poveikis patinka), paskutinis - Alva bespalvis, jį dažniausiai naudoju ant to Sante rožinio lūpdažio :)

    MM, dėkui, pabandysiu "suklijuoti" savo mylimą šešėlį!! ;)

    ALIONA, dėkui už galimybę parodyti savo kosmetinę Tavo skaitytojoms :))

    I LOVE MANY THINGS, iš tiesų smagu pamatyti, kas yra kitų merginų mėgstamiausi grožio palydovai :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man tikrai malonu, visada smagu bendradarbiauti ir bendrauti... ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig