2014 m. spalio 6 d., pirmadienis

Juicy Couture La La EDP Gėlių kvapas ....


Kartais ir aš pavargstu nuo sunkių nišinių Aoud, Vanilės, Ambros ir Muskuso kvapų... Norisi paprasto, gaivaus  arba gėlių kvapo... Tada aš rinkuosi Juicy Courure kvepalus... Man labai patinka žaismingi įpakavimai ir jaunatviški kvapai. Šiandien noriu Jums papasakoti apie Juicy Couture La La kvepalus...





Gamintojo aprašymas:


Kaip pasakoje...
Seniai, labai seniai labai tolimoje šalyje gyveno dvi mielos mergaitės – Pam ir Gela. Netikėtai joms atsivėrė linksmybių kupinas Juicy Couture mados pasaulis. Jos giliai įkvėpė ir suvokė, kaip Juicy merginoms kvepia pasaulis! Pam ir Gela troško, kad kiekviena mergaitė turėtų savuosius Juicy Couture, tad sukūrė grupę nuostabių kvepalų, tokių puošnių, kokie tegali būti Juicy Couture – kai kurie iš jų su talismanu ar puošniu niekučiu ir visi tokiuose nuostabiuose flakonuose, kokių dar nebuvote regėję!
Koncepcija
Garsiųjų kvepalų įvaizdžio virsmą iš pabrėžtinai jaunatviško į stilingesnį lėmė nauja šio prekių ženklo kūrybos koncepcija, kurios įgyvendinimui vadovauja mados namų „Juicy Couture” direktorė ir kūrybos vadovė LeAnn Nealz. „Mus įkvėpėmalonūs žavios merginos prisiminimai apie nuostabų vakarėlį. Ji puošiasi madingais drabužiais, eina į vakarėlį, nuostabiai leidžia laiką ir galbūt netgi įsivelia šiokius tokius nemalonumus”,– sako Nealz. 
Įvaizdis
Mados fotografai Ineza Van Lamsweerde ir Vinoodh’as Matadinas naujoje reklamos kampanijoje profesionaliai perteikė šiuolaikišką „Juicy Couture” moters jausmingumą ir ypatingą moteriškumą. Jie pavaizdavo „Viva La Juicy” heroję viename tų be galo prašmatnių Paryžiaus butų, nuostabiai apstatytoje elegantiškoje vietoje, kuri tapo jos puošnia slėptuve nuo paparacų, negalinčių atsispirti jos pačios ir jos kvepalų traukai.

Apie kvepalus:


Couture La La EDP
Gėlių kvapas moterims
„Kvepalų „Couture La La” aromatas sukomponuotas iš daugybės nuostabių ir kerinčių kvapų, puikiai atspindinčių merginos, kuriai jis sukurtas, asmenybę, – sako mados namų „Juicy Couture” prezidentė ir kūrybos vadovė LeAnna Nealz. – Šios merginos asmenybė daugialypė. Ji pasitikinti savimi ir bebaimė, tačiau koketiška ir moteriška. Ji gyvena ir kvėpuoja mada – tai lemia jos kasdienių drabužių ir kvepalų pasirinkimą. Kvepalai „Couture La La” išlaisvina jos dvasią, ir ji išsiskiria iš aplinkinių be jokių pastangų.”
Sukurti kvepalus „Couture La La” įkvėpė klasikinė kvepalų „Juicy Couture” aromato elegancija. Naujieji kvepalai dvelkia pankroko dvasia ir išlaisvina dvasią. Jais besikvėpinanti mergina gali neraginama užsimesti savo mėgstamą vintažinį drabužį ir šokti paplūdimyje iki paryčių arba ekspromtu surengti vakarėlį. Ji nenuspėjama, drąsi ir visada madinga.
Kvepalų „Couture La La” aromatas įkūnija tikrą moteriškumą ir netikėtumo žavesį. Jis supintas iš gaivaus vaisių, ryškaus baltų žiedų ir geismą žadinančio medienos bei muskuso kvapo.
NETIKĖTAS 
Iš pradžių apstulbina nuostabus mandarinų, žalių obuolių bei raudonųjų serbentų kvapų derinys ir vaiskus eichornijų dvelksmas.
DRĄSUS
Po to išsiskleidžia elegantiška pakalnučių ir bijūnų kvapų puokštė, kurią paryškina švelnus žibuoklių lapų ir apelsinų žiedų dvelksmas.
MOTERIŠKAS
Galiausiai gundantis medienos ir muskuso kvapas suteikia aromatui stulbinančio žavesio.
Talpa: 100 ml
Kaina: 55,25 svarų (www.feelunique.com)
Lietuvoje Dougas parduotuvėjė:
 50 ml -249 lt
 30 ml - 179 lt

Įpakavimas:









Juicy Couture La La kvepalų natos:



Viršutinės: Mandarinas, Žaliasis obuolius,  raudonieji serbentai

Vidurinės: Pakalnutė, apelsinų žiedai, žibuoklė, bijūnai

Pagrindinės: Muskusas, Mediena



Mano nuomonė:

Kas iš jūsų nežino apie Juicy Couture? Aš dar vaikystėje ilgai google 'inau kur galima nusipirkti tokį veliūrinį kostiumą kaip  pas Gabrielę iš "Nusivylusios namų šeimininkės" serialo...



Man labai patinka Juicy Couture žaismingi ir mergaitiški kvepalų buteliukai, ir tegul visi sako, kad tokiems kvepalams vieta ant jaunų merginų kosmetikos stalelio, man patinka ir dizainas ir lengvi vaisiniai kvapai.
Įkeliu Juicy Coutute kvepalų buteliukus pažiūrėjimui:


Juicy Couture La La kvapas labai lengvas, dominuoja vaisių natos. Gerai jaučiamas obuolius, raudonieji serbentai ir baltų gėlių puokštė (bijūnai, apelsinų žiedai, pakalnutės). Kvepalų pagiringas - medienos ir muskuso natos...
Kvepalų aromatas labai žaismingas, mergaitiškas ir seksualus, Tinka pavasariui - vasarai, kai laukė karšta ir stipresni kvapai per stipriai kvepia. Iš visų "kompotinių" aromatų, Juicy Couture pats neutraliausias, nes pagrindas medienos ir muskusas priduoda kvapui elegancijos ir rafinuotumo...
Kvepalai išsilaiko ant plaukų apie 4-5 val, ant odos apie 3-4 val.




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig