2014 m. spalio 19 d., sekmadienis

Maybelline Instant Age Rewind Dark Circles Treatment Concealer / Maybelline maskavino priemonė su anti-age efektu


Gražaus sekmadienio ryto, mano mielieji skaitytojai, šiandien noriu pasidalinti savo atsiliepimais apie Maybelline priemonę, kurios neįmanoma nusipirkti Lietuvoje. Kartais atvažiuoji į kitas šalis, ir negali suprasti, ar tai tikrai Maybelline, L'oreal ir kiti, nes tokių priemonių mes niekada nematėme. Kaip aš dažnai sakau www.ebay.com mums į pagalbą, ir pagaliau po geros savaitės mano rankose Maybelline maskuojama priemonė su ani - age efektu.




Gamintojo aprašymas:



Maybelline New York pristato momentinis tamsių paakių pašalinimo efektas, tai ne tik inovacinis paakių maskavimas, bet ir stulbinamas nti-age efektas. Maybelline Anti age maskuoklis gavo "Geriausia maskavimo priemonė" nominacija 2010 metais.

Tai unikali maskavimo priemonė, kuri akimirksniu ištrina tamsius ratus, smulkiąsias raukšleles, paburkimus. Jūsų paakių zona atrodo gražiai, jaunatviškai ir spindinčiai. Jūsų veidas pailsėjęs.


Galimi atspalviai:



Įpakavimas:






Spalva: 22 light




Talpa: 6 ml.

Kaina: 6$

Rezultatas:

Prieš:




Po:





Mano nuomonė:

Maybelline maskavimo priemonė su anti-age efektu man patiko, labai patogus aplikatorius, kuris padeda tiksliai užtepti maskavimo priemonė tapšnojančiais judesiais. Mano maskuoklio spalva šviesi, su geltonu tonu. Puikiai maskuoja paakių zonos trukumus, pabrukimus, tamsius ratus. Svarbiausiai kad priemonė nesubėga į raukšleles. Rezultatą galite pamatyti nuotraukose. Tokio maskavimo efekto aš pasiekiu su brangiais Lux'o kategorijos maskuokliais Dior ir YSL.

Apibendrinant noriu pasakyti, kaip kartais gaila, kad geriausių ir įdomiausių savo priemonių kosmetikos gamintojai gigantai neparduoda. Iš įdomiausių Maybelline priemonių, kurių neįmanoma nusipirkti Lietuvoje noriu paminėti Baby Lips, 
baby Lips Electro


http://www.pinterest.com/pin/574912708653351350/

Maybelline Anti -age foundation (kreminė pudra su anti age efektu)

Maybelline The nude šešėlių paletė


http://www.glitterglossgarbage.com/maybelline-nudes-eyeshadow-palette-review/

Maybelline Skaistalai:




O kokios Maybelline priemonės, kurių neparduoda LT įdomūs Jums?




English version:

Beautiful Sunday morning, my dear readers, today I want to share my feedback about Maybelline concealer that can not be purchased in Lithuania. Sometimes I come to another country and do not realize it's actually Maybelline, L'Oreal and other measures such as we have never seen. As I often say to www.ebay.com to our aid, and finally, after a good week of my hands Maybelline concealed with ani - age effect.

Maybelline New York introduces Instant Age Rewind Eraser Dark Circles Treatment Concealer, an advancement in anti-aging concealers that goes 
beyond just covering imperfections, to visibly erase the signs of aging. Thenewest addition to the Instant Age Rewind Collection, home of the #1 
foundation launch of 2010, The Eraser Treatment Makeup, The Eraser Dark Circles features an exclusive anti-aging formula and Micro-Corrector 
Applicator, which is specially designed to correct the delicate eye area with flawless perfection. Dark circles, puffiness, and fine lines are visibly erased. 
Eyes look radiantly alive with renewed youth.

Maybelline Concealer with anti-age effect I liked, because of very convenient applicator, which helps in precise application of masking tool with soft motion. My Maybelline concealer is bright color, with a yellow tone. Excellent eye zone mask failures, dark circles and signs of age. T. The result you can see the pictures. Such a masking effect, I reached the expensive category Lux'o cancellers such as Dior and YSL.


SHARE:

5 komentarai

  1. Taip jau yra, kad visada idomu tas, ko lengvai negali gauti... Babylips buvo idomu iki tol, kol neisigijau :) O idomu nebent the Nudes palete, nes labai patinka big eyes :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Visada norisi tuo, ko nėra, tačiau galiu pasakyti, kad Maybelline Angliškas, JAV Ir Lietuviškas labai skirtingi. Man labaiu patinka JAV, nes jo kokybė tokia pat kaip ir YSL arba Dior... pas mus ne blogesnis, pas mus tiesiog tų produktų nėra, ir tikriausiai niekada nebus. Nes maskuoklis buvo išleistas 2010metais, po keturių metų pas mus vis dar nėra... ;-)

      Panaikinti
  2. Sveika, turiu anti age kreminę pudrą;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Sveika, turiu anti age kreminę pudrą;)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig