2014 m. spalio 10 d., penktadienis

Paroda "Rinkis Prekę Lietuvišką" Kaune apžvalga...


Šiandien Kaune startavo paroda "Rinkis Prekę Loetuvišką", aš iš ryto nuvažiavau į Kauną, kad pamatyti parodą savo akimis, susipažinti su Lietuviškos kosmetikos ir maisto produktų gamintojais.
Kaip visada, pradėsiu nuo kosmetikos, nes juk tai blogas apie kosmetiką, o apie Lietuvoje gaminama natūralią ir ekologišką kosmetiką galima šnekėti valandų valandas.








Spalio 10-12 dienomis „Žalgirio“ arenoje vyks Lietuvos gamintojų paroda „Rinkis prekę lietuvišką“. Jau tradicija tapo Lietuvos gamintojus pakviesti pristatyti savo gaminius ir paslaugas parodoje „Rinkis prekę lietuvišką“. Lietuvišką prekę vartotojai noriai renkasi, nes pasitiki jos kokybe – ji jau išbandyta ir pripažinta daugumos Lietuvos pirkėjų, kurie didelį dėmesį skiria kainai, kruopščiai analizuoja produkto savybes. Todėl tokių specializuotų parodų kaip „Rinkis prekę lietuvišką“ metu pirkėjams itin patogu sužinoti apie aktualiausias gamintojų naujienas iš pirmų lūpų, įvertinti gaminių kokybę.

Pradedame nuo pradžios: Pirmas mano sustojimas : Biokosmetikos Akademija, parodoje jie pristatė naujienas:



Natūralią plaukų priežiūros liniją...


Natūralus Plaukų šampūnas ir balzamas plaukams. 

Šampūno formulė sudaryta iš natūralių, ekologiškų bei švelnių žaliavų. Sudėtyje nėra agresyvių ploviklių, parabenų, silikonų ir kitų sintetinių medžiagų. Šampūnas lengvai putoja, nedirgina galvos odos, puikiai išplauna plaukus. Tinka visų tipų plaukams. Balzamas praturtintas  ekstraktais, įvairiais baziniais ir eteriniais aliejais, kurių dėka plaukai tampa elastingi, lankstūs, mažiau veliasi, lengviau šukuojasi. 

Natūrali plaukų kaukė 






Plaukų kaukė sukurta iš natūralių, ekologiškų bei švelnių žaliavų. Kaukės sudėtyje esantys augaliniai aliejai, šilkas, pantenolis maitina, ir drėkina plaukus bei galvos odą. Plaukai tampa lengvai šukuojami, įgauna žvilgesio, tampa tvirtesni ir minkštesni.

Taip pat siūlau atkreipti Jūsų dėmesį į pačius populiariausius Biokosmetikos Akademijos produktus:






Aš ir Gintarė Lazdauskė

Biokosmetikos Akademijos Kauno salono vadovė
Informacija apie Biokosmetikos Akademijos produktus


Nuostabiais kvapais traukia Muilo namų gaminami muilai, lūpų balzamai ir natūralios levandos...






Apie Muilo Namus...


Muilų gamybą pradėjome 2010 metais, o eksperimentai vyko dar anksčiau, tad visi muilai gaminami iš patikrintų, atrinktų ir išbandytų receptų ir, žinoma, pagaminti su meile ir atidumu.



Kadangi mus įkvepia gamta, visi muilai yra praturtinti įvairiais natūraliais priedais (žiedlapiais ir žolelėm, prabangiu ožkos pienu, moliais, augalinėm ištraukom, šilku ir t.t.), kurie ne tik prausia bet ir puoselėja odą.


Muiliukai daromi tik iš kokybiškiausių augalinės kilmės medžiagų, šaltuoju būdu, nekaitinant iki 100 laipsnių, taip išlieka natūraliai susidaręs augalinis glicerinas ir nepakinta gerosios aliejų savybės.

Mūsų išskirtinumas yra natūralumas – spalvos ir raštai muilams suteikiami natūralių medžiagų dėka - tai įvairios žolelės, kosmetiniai moliai, prieskoniai ir uogų sultys. 
Mes tikime gamtos gydomosiomis savybėmis, todėl mūsų muiluose rasite dalelę šio gėrio.
Nuo savęs noriu pridėti,  kad muilas nuostabūs. Gražiai atrodo, skaniai kvepia... o apie savybes aš Jums pasakosiu jau labai greitai... viską parodysiu ir papasakosiu vėliau... o dabar noriu padėkoti Muilo namai atstovėms... Jos labai gražios, draugiškos ir labai malonios...


Pilna informacija apie Muilo namai ir siūlomus produktus

Lietuvoje gaminamų prekių paroda neįmanoma ne Ambroozijos... Jus puikiai žinote, kad su Ambroozijos kosmetika susipažinau prieš metus, aš turiu savo mėgstamiausius produktus, jos perku ir naudoju pastoviai...


Ambroozija siūlo parodos lankytojams 20% nuolaidą, ypatingas kainas. Ne vienas ne bus paleistas be mėginuko su nuostabiais Ambroozijos kosmetikos priemone.












Aš ir Ambroozija kosmetikos gamintoja ir kūrėja Jurgita
Visą informaciją apie Ambroozija kosmetika

Taip pat noriu pristatyti Jums 

INOBIO HUMANICA – tai išskirtinė mūsų įmonės veiklos sritis, skirta kurti pažangius biologiškai aktyvios kosmetikos produktus žmonėms pasitelkiant gamtos gėrybes.

Per daugelį metų darbo su augaliniais ekstraktais ir eteriniais aliejais, supratome, kad gamtoje slypi labai daug paslapties, kurią pažinti yra ir džiaugsmas, ir menas, ir aistra. Esame laimingi galėdami pasitelkti gamtą ir rezultatais dalintis su savo klientais.


Inobio Humanica produktai
Produktai skaudantiems raumenims, sportuojantiems ir aktyviems žmonėms, pavargusioms kojoms, produktai su eteriniais aliejais ir natūraliais ekstraktais, produktai sportiniam masažui






Bus labai įdomu išbandyti, nes man pastoviai skauda nugara ir kamuoja kojų vienų problemos po darbo restoranuose. Pats svarbiausias dalykas, kad produktai gaminami Lietuvoje ir sudėtis natūrali. Pilna informacija http://www.inobio.com


Paroda neįmanoma be Biovelos dešrų parduodamų metrais....




Lietuviško natūralaus medaus...





Iš medaus su priedais pagamintų arbatų



Ir Lietuviško šokolado...



Na ir galiausiai mano laimikiai, apie kuriuos greitu metu papasakosiu bloge....









Paroda man labai patiko, smagu rinktis Lietuvišką, kokybišką ir natūraliai pagamintą prekę... Paroda laukia Jūsų šeštadienį ir sekmadienį, o aš jau skubu į Douglas Parduotuvę Vilniuje, PC Oze, ten dalyvauju "Grožio gatvės" renginyje. Man bus padarytas makiažas ir šukuosena. Apie viską papasakosiu jau rytoj...

Gražaus vakaro ir labanakt...





SHARE:

2 komentarai

  1. Inno bio esu bandžius mėlynėms ir sumušimams, aš amžiais visur susitrenkiu, tai labai puiku, gavau jį dovanų, bet labai geras.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aš gavau mėginukus, bandysiu nuo skauksmo lengvai šildantį ir nuo venų kojoms... Labai įdomu ;-0

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig