2014 m. spalio 20 d., pirmadienis

Savaitės anonsas ir nauji pirkiniai







Labas rytas, mano mielieji skaitytojai... ir vėl pirmadienis... Oras už lango rudeninis, šalta ir lyja (Vilniuje). Aš jau supratau, kad reikia keisti drabužius į šiltesnius, o kosmetikos priemones į labiau maitinančias ir drėkinančias, greitai prasidės šildymo sezonas, oras bus sausesnis ir temperatūros skirtumas lauke ir patalpose bus žymiai didesnis. Todėl  negalima užmiršti apie stipriai maitinančius veido kremus, rankų kremus ir lūpų balzamus...
O aš skubu Jums pristatyti mano šios savaitės naujus pirkinius, kosmetinės papildymus ir tai, apie ką planuoju parašyti. Šią savaitę visus straipsnius rašysiu aš, nebus rubrikos "bloggerio kosmetinė" nes pas mane susikaupė tiek daug kosmetikos gaminių, apie kuriuos aš labai noriu papasakoti Jums. Todėl startuojame..





Šią savaitę bloge skaitykite....

Biokosmetikos Akademijos veido prausiklį su vaisių  rūgštimis


Man nelabai patiko Every Day Minerals pudrų mėdinukai, tačiau skaistalai labai geros kokybės ir natūralus... Šią savaitę aš jums papasakosiu apie juos. Spalva Pink Ribbon.



Ruduo, tai laikas, kada ypatingą dėmesį reikia skirti lūpų priežiūrai. Noriu Jums papasakoti apie Žiedė lūpų balzamą..


Pristatysiu geidžiamiausią ir labai populiarų Nars produktą: Super Orgasm skaistalus (pats populiariausias Nars gaminamas produktas skaistalai Nars Orgasm, skirtumas... Super Orgasm skaistalai su daugiau auksinės spalvos blizgučių).




Papasakosiu apie Ziaja dušo kreminį prausiklį ir kūno losjoną su Ožkos pienu...



Pristatysiu Jums mano mėgstamiausią Avril kosmetinę priemonę Avril Le Found de Teint kreminę pudrą. Sudėtis natūrali, o rezultatas ant veido stulbinamas. Aš niekada nesitikėjau tokio rezultato iš natūralios kosmetikos. 


Pristatysiu Detoksikuojantį muilą iš "Muilo namai"... 



Triečiadienį einu į Biokosmetikos Akademijos MAKIAŽO PAMOKĖLĘ (SU BOHO kosmetika)



Biokosmetikos akademijoje galite išmokti ne tik sveikai puoselėti odą, bet ir gražiai atrodyti su natūraliu ekologišku makiažu.
Biokosmetikos akademijoje Vilniuje ir Kaune organizuojame makiažo pamokėles, kurių metu visažistė išmokys dieninio makiažo paslapčių:
  • Išmoksite analizuoti veido bruožus, akių, antakių, lūpų kontūrus;
  • Visažistė atskleis, kaip pasirinkti Jums labiausiai tinkančią dekoratyvinę kosmetiką, išmoksite nepasimesti tarp gausybės teptukų ir šepetėlių, efektyviausiai juos panaudoti;
  • Individualiai Jums visažistė patars kaip pasirinkti ir suderinti kosmetikos spalvas;
  • Visažistė Jums patars, kaip natūralios dekoratyvinės kosmetikos pagalba galite išryškinti savo gražiausius veido bruožus, kaip paruošti veido odą makiažui, kaip pasidaryti dieninį makiažą.
Teorines žinias tuoj pat pritaikysite praktikoje: visažistė demonstruos dieninio makiažo eigą, kurią stebint, kiekviena dalyvė sau atliks dieninį makiažą.

Nauji pirkiniai:
Savaitė prasidėjo nuo naujų pirkinių ir kosmetinės papildymo...

Žiedė lūpų balzamas (man jis labai patiko, ir aš jau spėjau jį išbandyti, todėl pasakosiu jau šią savaitę)
Žiedė serumas nuo raukšlių
Žiedė Aliejus kaukė sausiems ir pažeistiems plaukams


Ačiū labai Marmozel atstovams už galimybę išsirinkti ir išbandyti jų kuriamą natūralią, rankų darbo kosmetiką... Mano pasirinkimas buvo toks:

Marmozel Serumas Brandžiai odai
Marmozel Valanti veido kaukė
Marmozel Pievų drėkiklis veidui
Marmozel Gėlių drėkiklis veidui
Marmozel Aliejaus mišinys Riebesnei odai




Aš labai seniai, blogo pradžioje pasakojau apie natūralų lūpų putlintoją Kandžiuką... Šį kartą gavau pabandymui Dinaminį Kandžiuką... dar didesnės lūpos, dar labiau kandžiojasi...


Atkeliavo mano užsakymas iš Signature Minerals.. Užsakinėjau rinkinuką testavimui...

Vakar vakare apsilankiau VIVI parduotuvėje Savanorių prospekte. Man labai patiko parduotuvės dizainas, maloni aplinka, tai, kad kiekvieną produktą galima pamėginti. O svarbiausiai pardavėjos - labai malonios, paslaugios ir viską žinančios apie produktą. Rekomenduoju apsilankyti ir išsirinkti, o jeigu tai jūsų pirmoji pažintis su VIVI kosmetika (kaip ir mano) pardavėjos mielai jums padės ir patars...

Mano pasirinkimas:

VIVI Dvylikos vaistažolių kondicionierius plaukams
VIVI Modeliuojanti kaukė veidui



Atkeliavo mano užsakymas iš Anglijos... Noriu parodyti kaip viskas atrodo realybėje... Apie Maybelline paakių zonos maskuoklį aš jau spėjau parašyti.. Noriu parodyti Rimmel kreminius akių šešėlius ir W7 šešėlių paletę...

Tamsiai violetinės spalvos



Auksinės spalvos




Naujiena Lietuvoje. DKNY MYNY kvepalai. Labai gražios (širdies formos buteliukas su NY pastatų fasado atvaizdu viršuje)...  Kvapas labai šiltas ir rudeninis, jeigu taip kvepia NY, aš noriu ten gyventi... ;-)



Ačiū labai Ziaja kosmetikos atstovams Lietuvoje už labai didelį siuntinį ir norą bendradarbiauti. Aš susipažinau su Ziaja kosmetika Lenkijoje, man labai patiko kainos ir kokybės santykis... todėl su mielu noru ir džiaugsmu pristatysiu Ziaja kosmetikos produkciją, kurią galima nusipirkti Lietuvoje...




na ir kaip galima be nagų lakų....

Testuosime Sincero nagų lakus ir nagų lakų džioviklį su migdolų aliejumi...



Tokia buvo mano savaitė ir tokie planai šiai savaitei... 
Gražios ir sėkmingos darbo savaitės..
Būkite gražios...





















SHARE:

4 komentarai

  1. Kas per velnias yra lūpų putlintojas Kandžiukas? :D :D :D Ko toks nemalonus pavadinimas? :D Kartais matau porą kandžiukų, konteinerius kraustančių, bet tikrai nepastebėjau, kokio putlumo jų lūpos. Nors, tiesa, patys tai jie būna priputę paprastai :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kandžiukas, nes kandžiojasi... toks jo efektas... o lūpos tikrai atrodo gražiau... jau greitai papasakosiu apie Dinaminį Kandžiuko variantą... ;-)

      Panaikinti
    2. O kažin, nuo Dioro priemonės skiriasi?

      Panaikinti
    3. Dior Lip maximaizer neturi tokio poveikio, tik lengvas saldantis efektas... Kandziukas dirgina ir degina lupas... Efektas panasus i Artdeco lupu blizgesi su pipiriuku.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig