2014 m. spalio 28 d., antradienis

Uoga Uoga "Purvinoji Undinėlė" veido kaukė / Uoga Uoga Dirty Mermaid



Jeigu aš nusprendžiau, kad šią savaitę daugiau laiko skirsiu veido kaukėmis, tai noriu pradėti nuo Uoga Uoga valančios ir veidą maitinančios kaukės su jūros dumbliais "Purvinoji Undinėlė". Aš paskutiniu momentu dalyvauju fotosesijose, makiažas - jos neatsėjama dalis, fotosesijoms dažniausiai naudojama profesionali kosmetika, kuri, bent jau man, kemša poras, todėl gilus veido valymas, o šaltuoju metu ir veido maitinimas būtinas...




Gamintojo aprašymas:

Valomoji ir maitinamoji šviežia veido kaukė su jūros dumbliais

Fulerio žemė itin efektyviai subalansuoja riebios odos pusiausvyrą ir kovoja su sunkiai pasiekiamais nešvarumais, praturtinta medumi ir jojobos aliejumi. Kaukė neišdžiovins odos, o jūros dumbliai yra kupini naudingų mineralų - tavo odai tikrai patiks.



Talpa: 40 gr

Kaina: 10, 90 lt

Sudėtis:




Įpakavimas:






Konsisitencija:




Ant veido:





Mano nuomonė:

Galiu pasakyti tik tiek, kad mano odai tikrai patinka, kaukė giliai valo nešvarumus, puikiai maitina. Po kaukės naudojimo oda minkšta ir pamaitinta, nėra sausos odos jausmo, kuris dažniausiai būna po molio kaukių naudojimo. Tačiau kvapas - kaukė kvepia žuvimi, t.y. jūros dumbliais. Logiška, kad būtent taip ir turėtų kvepėti kaukė su pavadinimu "Purvinoji Undinėlė". Kaukės kvapas slopinamas citrinų kvapu, tačiau žuvies kvapas jaučiasi labai stipriai. Gerai, kad kaukę reikia laikyti ant veido 3-5 min., dėl rezultato galima pakentėti.

Dar vienas minusas- labai trumpas kaukės galiojimo laikas, taip, aš suprantu, kad kaukė yra šviežiai pagaminta, ir tai yra didžiausias pliusas, tačiau jos talpa pakankamai didelė, man kaukės su mėlynėmis užteko 8 kartams, o galiojimo laikas tik dvi savaitės...

Apibendrinant noriu pasakyti, kad šviežios kaukės geriausias Uoga Uoga pagamintas produktas, bet jau man, jos patinka. Rekomenduoju išbandyti ir įvertinti patiems.

English version:

If I decided this week spend more time for  face masks review, I want to start from Uoga Uoga purifying and nourishing face mask with seaweed Dirty Mermaid. I take part in photo shooting, so make up with professional cosmetics is very important part of it, so I need to clean my face very well after work, during the cold my face need nourishing as well...


Cleansing and nourishing fresh face mask with seaweed 

Fuller land very effectively balances oily skin balance and struggling with hard-to-reach dirt enriched with honey and jojoba oil. Mask not dried skin and seaweed is full of useful minerals - your skin will surely enjoy.


I can only say that my skin really like  deep cleans mask. After the mask skin soft and nourished, there is no feeling of dry skin, which is usually after the use of clay masks. But the smell - mask scent is fish ( seawee)d. It is logical that the mask with the name "Dirty Mermaid" scent is fish. Masks the smell of lemon suppressed, but the smell of the fish feels very strongly. OK, so the mask should be kept on the face for 3-5 min., To the result can endure. 

Another disadvantage - very short period of validity of the mask, yes, I understand that the mask is freshly made​​, and that is the biggest plus, but its capacity is large enough, I had enough masks with blueberries for 8 times use, but the exparation time of only two weeks ... 

In summary I would say thatt fresh masks is the best Uoga Uoga made ​​product.





SHARE:

4 komentarai

  1. Aš truputį šoke buvau, kad galioja tik 2 savaites, balzamas lūpoms metus, o čia 2 savaites... Aš pvz tepu kartą per savaitę, sakėt užteko 8 kartams, tai čia 2 mėnesiai, nu tai nelabai mane žavi :D O gaila, pabandyt norėjau :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, aš šiandien praverčiau specialiai uoga uoga produktu galiojimo laiką, jų oficialiame puslapyje, kūno kremo galiojimo laikas keturi mėnesiai, sakyčiau irgi trumpai, tačiau tai reiškia, kad produktas natūralus, kas yra svarbiausia. Aš darabu taip: dvi savaitės stipraus veido valymo, todėl man kaukė kuri maitina ir valo vienu metu patinka labiau, nepriklausomai nuo kvapo. Aš naudoju kaukę kas dvi dienas, tada išeina sunaudoti, bet aš ir tepu nelabai storu sluoksniu. Arba galima pirkti dviese ir pasidalinti.. ;-)

      Panaikinti
  2. Man irgi ši kaukė labai patinka. O dėl trumpo galiojimo - man tai pliusas :) Taip prisiverčiu ją naudoti. Nusiperku kartą per mėnesį ir tepuosi visą savaitę kasdien.
    O dėl laikymo, aš ją laikau apie 10 min, kaip ir mėlynių kaukę, nes ant mėlynių tai parašyta kiek laikyti, o ant šios aš neradau :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš radau kad ją reikia laikyti trumpiau nei mėlynių kaukę, apie 5 min. bet manau blogiau nebus laikant ir 10 min. ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig