2014 m. spalio 30 d., ketvirtadienis

Žiedė lūpų balzamas




Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien aš noriu Jums papasakoti apie išskirtinę priežiūrą ir maitinimą Jūsų lūpoms. Šaltas sezonas, stiprus vėjas ir sausas oras patalpose neigiamai veikia mūsų lūpų odą, lūpos tampa sausos ir šerpetoja, todėl jų priežiūrai būtina naudoti lūpų balzamus. Šiandien noriu jums papasakoti apie nuostabų Žiedė lūpų balzamą...



Gamintojo aprašymas:




POVEIKIS: lūpų balzamas – tai nuostabaus vanilės, apelsino ir cinamono kvapo produktas, apsaugantis lūpas nuo saulės, skilinėjimo, suteikia natūralų rausvumą, maitinantis, švelninantis lūpas, bei suteikia malonų aromatą.
PASKIRTIS: apsaugo lūpas nuo saulės, skilinėjimo, suteikia natūralų rausvumą, maitina, švelnina bei suteikia malonų aromatą.
TŪRIS: 10 ml
KAINA: 15 Lt / 4.05 EUR
Sudėtis:

Kur pirkti: Gintarinėje, Norfa vaistinėse ir elektroninėje parduotuvėje www.vaistine.lt
Įpakavimas:








Konsisitencija:



Rezultatas:





Mano nuomonė:

Savo atsiliepimą apie Žiedė lūpų balzamą noriu pradėti nuo makadamijų aliejaus naudos, nes būtent šio aliejaus pagrindu pagamintas lūpų balzamas:
Ekologiškas, nerafinuotas makadamijų riešutų aliejus turtingas vitaminu E, vertingomis riebiosiomis rūgštimis (omega-3, omega-6, omega-7), mikroelementais. Šis aliejus pasižymi gydomosiomis, regeneruojančiomis (atstatančiomis), antioksidacinėmis (apsaugo nuo senėjimo) savybėmis, mažina nedidelius randus, skatina žaizdelių gijimą. Makadamijų aliejus giliai drėkina, maitina ir minkština odą, todėl tinkamas sausai odai.

Aš manau kad Žiedė lūpų balzamo sudėtis labai gera ir vertinga, o taip pat natūrali ir ekologiška. Balzamo konsisitencija kieta, tačiau nuo lūpų ar pirštų šilumos pasiduoda, ir labai maloniai tepasi. Balzamas puikiai drėkina ir maitina lūpas, turi vos jaučiamą kvapą, kuris tikrai neerzina, spalvos nesuteikia, o tik paryškina natūralų lūpų atspalvį. Aš manau šaltuoju sezonu būtina rūpintis lūpomis, todėl rekomeduoju išbandyti. 



SHARE:

1 komentaras

  1. Tikrai nuostabus lūpų balzamas. Svarbiausia man buvo, kad itin giliai drėkintų... džiugu, kad būtent taip ir yra.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig