2014 m. lapkričio 12 d., trečiadienis

Catrice ir Essence kosmetikos prezentacija, Oksanos Pikul - Jasaitienės patarimai



Labas rytas, mano mielieji blogo skaitytojai, šiandien aš noriu papasakoti Jums apie Catrice ir Essence kosmetikos prezentaciją, kur buvo pristatytos visos kosmetikos naujovės, o taip pat, aš labai daug sužinojau apie pačias kompanijas, produktus ir jų įkūrimo istoriją... Prezentacijos metu Oksana Pikul - Jasaitienė pristatė makiažo tendencijas, papasakojo apie mėgstamiausius Essence ir Catrice produktus... Kaip visada, viskas iš pirmų lūpų...


Niekam ne paslaptis, kad Essence ir Catrice kosmetika man labai patinka, aš pastoviai seku naujienas ir perku limituoto leidimo produktus, todėl labai apsidžiaugiau gavus pakvietimą į prezentaciją...


prezentacijoje mūsų laukė ne tik makiažo naujovės, bet ir gražus stendai su kompanijos logotipais, gražiai papuoštos kedės ir labai skanūs keksai su Essence logotipu...




Prezentacija pradėjome nuo Essence ir Catrice kompanijų istorijos:

Pirmoji buvo įkurta Essence kosmetikos kompanija (2001 metais). Essence kosmetika skirta merginoms nuo 14 metų, labai geras ir kokybiškas produktas, už sąlyginiai mažą kainą...

Essence kosmetikos sėkmės principas: madingos tendencijos, 95% kosmetikos gaminama Europoje, geras kokybės ir kainos santykis. Vidutiniškai essence produktas kainuoja 2,41 euro. 

Essence kosmetika jums suteikia galimybę puikių produktų pagalba išreikšti save - stilingą, pasitikinčią savimi ir laimingą.
mes sakome NE bandymams su gyvūnais ir TAIP aukštai kokybei už prieinamą kainą, kad kiekvienas galėtų įsigyti nepakartojamas naujienas ir išbandyti naujus įvaizdžius.
su pilnu asortimentu pritrenkiančių grožio priemonių ir naujausiomis sezono spalvomis, bei formulėmis, ne tik jūs atrodysite stulbinančiai, bet ir jūsų oda pajus teigiamą poveikį.
išreikškite save su essence - nr.1 kosmetika Europoje!*

Catrice kosmetikos kompanija buvo įkurtą, ir skirta merginoms kurios moka dažytis ir žino ko nori, tačiau vertina gerą kokybę ir mažą kainą.

Catrice ir Essence kosmetika išleidžia iki 25 limituoto leidimo kolekcijų kiekvienais metais, kiekvieną pusmetį keičia iki 25% savo asortimento, tai reiškia, kad stendai atsinaujina  50% per metus... Tai tikrai labai daug naujų produktų...

Noriu paminėti, kad Essence kosmetika, pats perkamiausias kosmetikos ženklas Europoje, Essence produktai parduodami 70 skirtingose šalyse, 20 000 parduotuvėse... Tai tikrai labai įspūdingas skaičius...

Lietuvoje Essence ir Catrice asortimentas pristatytas Drogas ir Eurokos parduotuvėse. (159 parduotuvės)

Pagrindinės Catrice šio sezono naujienos ir tendencijos:

Veidas: New Look kreminės pudros kurios pagerina odos būklę dėl sudėtyje esančių pigmentų, veidas  atrodo natūraliai, nuostabus lengvas švytėjimo efektas.

Lūpos : intensyvių atspalvių lūpų dažai ir spindintys lūpų blizgesiai

Akys: matiniai akių šešėliai, labai didelės ir išraiškingos blakstienos

Nagai: nauja Catrice nagų lakų linija LUXURY Effects, Ombre efektas.

Šnekant apie limituoto leidimo kolekcijas šiuo metu parduotuvėse galima rasti 

Essence Hello Autumn kolekciją....




Aš jau spėjau nusipirkti ne vieną šios kolekcijos produktą, ir jau apie akių šešėlius, pudrą ir skaistalus rašiau savo bloge...

Catrice pristato “Check & Tweed” kolekciją...



Planuojamos naujienos:

Essence Come to Town




Catrice Viennart



Aš jau nekantriai laukiu naujienų mūsų parduotuvėse...


Štai taip atrodė Catrice ir Essence kosmetikos stendai prezentacijos metu....






O dabar makiažas ir patarimai nuo Oksanos Pikul-Jasaitienės... (makiažas buvo atliktas Vitai Jakutienei)....




Pats svarbiausias dalykas, tai odos priežiūra, ant švarios ir gražios odos visos makiažo priemonės atrodo kur kas geriau ir gražiau... Todėl veido priežiūra pagrindis dalykas.

Oksana  pasakojo apie veido kontūravimą, apie tai, kaip galima bronzinę matinę pudrą naudoti vietoje skaistalų, veido kontūravimui ir vietoj šešėlių.

Makiažui Oksana naudojo Catrice veido pagiringą Nude illusion, jis lengvas ir suteikia veidui lengvą švytėjimo efektą, matinę pudrą Catrice all Matt. Jos patarimas: pirkti 2 atspalvių pudras: tamsesnę ir šviesesnę, taip galima modeliuoti veidą. 



Akių makiažui Oksana naudojo Catrice akių makiažo bazę, taip šešėliai laikysis visą dieną. 
Norint dieninį makiažą transformuoti į vakarinį reikia visai nedaug: juodojo Catrice pieštuko ir šviesių ir tamsių akių šešėlių. Padengiame šviesiais šešėliais visą voką, pravedame juodą liniją pieštukų (ištušiuojame), tamsiname akių kampuką ir viskas. Jeigu mums reikia, kad makiažas išsilaikytū visą naktį, ant juodo pieštuko tepame ir tušuojame juodos spalvos šešėlius. Šį sezoną madingi metalinių atspalvių akių šešėliai.  "Madą stebėti labai smagu" -, sakė Oksana- "tačiau makiažas turi būti praktiškas ir tikti Jums. Vyresnio amžiaus moterims blizgius akių šešėlius reikia naudoti labai saikingai, tiesiog kaip akcentą" 

Lūpų makiažui Oksana pasirinko šviesios spalvos Catrice lūpų blizgesį.







Prezentacijos gale galima buvo padaryti manikiūrą su Catrice ir Essence nagų priežiūros priemonėmis...  Aš nepraleidau tokios puikios progos..



Mano nagai buvo nulakuoti Catrice šviesiai violetinės spalvos nagų laku, o viršutinis sluoksnis buvo Catrice Ombre Top Coat  (naujovė), su kiekvienu sluoksniu nagų lako spalva tampa vienu tonu tamsesnė...  Atrodo labai įdomiai...

Taip pat mes gavome dovanas... 






Prezentacija man labai patiko, ačiū už galimybę sudalyvauti... apie visas gautas priemones papasakosiu savo bloge greitu metu...




















SHARE:

8 komentarai

  1. Smagu buvo skaityti, nes ir aš nevengiu nei Essence, nei Catrice kosmetikos :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai, man pačiai labai patinka, ypač naujieji Catrice šešėliai iš hellow Autumn serijos labai gražiai atrodo ir laikosi visą dieną.... Dar nusipirkau kelius limited editios skaistalus, greitu metu parodysiu bloge..

      Panaikinti
  2. O cia jie patys parinko ka dovanoja ar jus pasirinkote? Catrice nieko nedovanojo? :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. čia buvo oficialios dovanos, o dar leido pasirinkti iš stendo ko norime... ;-) kosmetikos rojus... ;-)

      Panaikinti
    2. Tai bent tiek gerai, nes is oficialiu dovanu daug ka buciau turejusi :) Be to siaip gan keista tai kad daro prezentacija tu limituotu kolekciju kurios parduotuvese jau yra. As praktiskai susipirkus viska kas domino. Man tai atrodo kad geriausia reklama cia Pikul pasidare :)

      Panaikinti
    3. Čia tai faktas.... iš limituoto leidimo pasiėmiau Essence Hello autumn abu lūpų blizgesius, rinkinuką antakiams ir vieną nagų laką, is Catrice akių šešėlius (žalios spalvos) ir pudrą highlighterį. dar pasiėmiau blakstienų tušų, kreminių pudrų, nagų lakų ir kelis lūpų blizgesius. Iš dovanoto rinkinio labai gailiuosi kad nepasiėmiau UV lempos, kad išbandyti gelinį lakavimą namuose. Man buvo labai įdomu, Pikul patarimai buvo naudingi, nors viskas jau girdėta... ;-)

      Panaikinti
    4. As turiu ta LED lempa. Galiu pasakyt kad tikras slamstas ir jau geriau nusipirkti is perpardavinetoju normalia. Reiks kada parasyti straipsni apie ja. Lauksiu atsiliepimu apie visus laimikius :)

      Panaikinti
    5. a ne? o tu bandei daryti manikiura su ja? ir kaip? jas nepatiko? kiek laikosi? man gi viskas idomu... pasakok...

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig