2014 m. lapkričio 16 d., sekmadienis

Dolce & Gabbana Launches Exclusive Makeup 2014 - Kalėdinė makiažo kolekcija



Šiandien vakare noriu Jums papasakoti apie Dolce and Gabbanos Kalėdinę kolekciją... aš pastoviai seku naujienas ir naujas kolekcijas, taip jau gavosi, kad susikaupė labai daug kosmetinių priemonių, todėl naujienų pasakojimas ne pagrindinė užduotis, tenka apie viską pasakoti vakarais.. ;-) Bet be naujienų aš irgi negaliu, šnekant apie Kalėdinės kolekcijas iki šiol negaliu užmiršti praeitų Dolce and Gabbana Kalėdų su mėlynos, žalios ir violetinės spalvos lūpų dažais, šį kartą viskas paprasčiau, tačiau irgi labai gražiai ir stilingai... Kai aš buvau Maskvoje, Kalėdinės kolekcijos dar nebuvo nes aš tikrai nesusilaikyčiau ir nusipirkčiau bronzinę pudrą... o dabar tenka tik žiūrėti paveiksliukus ir svajoti..










Bronzinė pudra:


Iliuminatorius... Švytėjimo suteikianti pidra:


Raudonos spalvos lūpų dažai:




Visos kolekcijos įpakavimai - raudonos spalvos, ant pudrų išspaustas Graikų deivės Afinos siluetas...


SHARE:

2 komentarai

  1. Graikų deivė - tai Atėnė lietuviškai :) Oi oi oi, kaip norėčiau tos šviesios pudros! O ką su ta tamsia daryt, atvirai pasakius, nesuvokiu. Hailaiteris tamsiaodžiams? Ar laukt vasaros, kai bus įdegis?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip... ;-) taip, aš irgi labai norėjau, reikės internete pažiūrėti, nes realiai kainos nelabai didelės. Įpakavimas tikrai įspūdingai gražus...

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig