2014 m. lapkričio 18 d., antradienis

Juodųjų Indiškų kmynų aliejus

Aš labai bijojau naudoti aliejus savo odos priežiūrai, tačiau po sėkmingos pažinties su avokado aliejumi, kurį naudoju veido valymui, aš nusprendžiau išbandyti Juodųjų Indiškų kmynų aliejų. Aš parduotuvėje natur.lt išsirinkau labai daug įvairių aliejų pabandymams, ten yra mėginukai po 5 ml, taip galima lengviau suprasti kas tinka ir patinka jūsų veido odai. Šitas aliejus man patino labai...


Gamintojo aprašymas:


Juodųjų Indiškų kmynų aliejų jau daug šimtmečių naudoja milijonai pasaulio žmonių, ypač Azijoje, Afrikoje ir Artimuosiuose Rytuose. Mokslinių tyrimų rezultatai patvirtino juodųjų kmynų poveikį, apie kurį jau buvo kalbėta prieš 1400 metų. Juodieji kmynai laikomi savotiškais pranašo Muhamedo augalais ir užima ypatingą unikalią vietą arabų medicinoje, dar jis vadinamas "Stebuklinguoju aliejumi". Būtent pranašas Muhamedas išpopuliarino juoduosius kmynus, pateikdamas receptus ir jų naudojimo būdus konkrečių ligų atvejais. Pranašas sakė, kad: „Juodieji kmynai yra vaistai nuo visų susirgimų, išskyrus mirtį“.

Juodųjų indiškų kmynų aliejus – prabangus aliejus - itin malonaus aromato - turintis daugiau nei 100 įvairių naudingųjų medžiagų. Jame gausu mineralinių medžiagų - gingko, geležies, vario, kalcio, magnio, fosforo ir cinko. Taip pat gausu proteino, angliavandenių, būtinų riebiųjų rūgščių, daug vitaminų - A, B1, B2, B6, C.  

Rekomenduojamas visų tipų odai ypač jautrios, į uždegimus, dermatitus, šerpetojimą, paraudimus, psoriazę ir egzemą linkusias odas. Valo ir sutraukia poras, didina odos tamprumą, elastingumą, mažina pabrinkimus. Mažina nosies užgulimą, slogą.
Naudojimas:

  • visų tipų odai, ypač jautrios, probleminės, uždegiminės, inkštiruotos, linkusios į dermatitą, psoriazę ir egzemą;
  • odos tamprumui didinti, pabrinkimams pašalinti;
  • plaukų augimui skatinti, ankstyvojo plikimo profilaktikai;
  • tonizuojamoms vonioms esant nuovargiui ir depresijai;
  • grybelinių ligų profilaktikai;
  • nosies užgulimo, slogos mažinimui (tinka sumaišytas su sezamo aliejumi. Vaikams maišyti didesnį kiekį sezamo aliejaus, kad nenudegintu odytės

Talpa: 5 ml, 50 ml., 100 ml.

Kaina: 6 lt, 37 lt, 59 lt

Kur pirkti: www.natur.lt

Įpakavimas:

5 ml.



50 ir 100 ml.




Konsisitencija:



Mano nuomonė:

Iš visų turimų ir bandytų aliejų Juodųjų kmynų aliejus man patiko labiausiai, jis puikiai maitina, bet neriebina veido, gerai veikia mano poras ir veido riebalų išsiskyrimą. Aliejus idealiai tinka riebiai, probleminiai odai, spuogai mažėja ir išnyksta greičiau. Dabar, kai veidas jau ne toks riebus, aš naudoju aliejų ir ryte ir vakare, tiesiog prieš aliejų naudoju hidrolatą, taip aliejus susigeria greičiau. Ypatingo kvapo aliejus neturi, konsisitencija riebi, aliejinė, spalva ryškiai geltona. rekomenduoju juodųjų Indiškų kmynų aliejų probleminės odos priežiūrai. Mes dažniausiai dar labiau sausinam riebią odą, o riebiai odai reikia ir drėkinimo ir maitinimo, o svarbiausiai, reikia ypatingos priežiūros.






              SHARE:

              Komentarų nėra

              Rašyti komentarą

              Blogger Template Created by pipdig