2014 m. lapkričio 26 d., trečiadienis

Uoga Uoga Švelnus natūralus veido šveitiklis PASIUTĘ RIEŠUTAI


Antras mano pasakojimas šiandien apie Uoga Uoga veido šveitiklį "Pasiutę Riešutai", manau pavadinimas kalba pats už save... sudėtyje yra smulkintų riešutų ir šveitiklis yra natūralios sudėties... Šiandien apie viską pašnekėsime plačiau..





Gamintojo aprašymas:





Švelnus natūralus veido šveitiklis - birus. Tinka visų tipų odai, išskyrus itin jautrią ar pažeistą. 
Kviesk pasiutusius riešutus, kad švelniai pašalintų nešvarumus ir pavargusios odos likučius!
Migdolų riešutai ir saulėgrąžos nušveis ir išvalys Tavo odą, bei atskleis jos nepakartojamą spindesį. Cinamonas stimuliuoja kraujotaką, o riešutuose esantys baltymai ir riebalų rūgštys maitina ir apsaugo veido odą.

Naudojimas:
Delne arba pasirinktame inde nedidelį kiekį priemonės sumaišykite su vandeniu arba pienu. Gautą mišinį švelniai įtrinkite į veido odą, po to nuplaukite vėsiu vandeniu. Galite naudoti ir kaip veido kaukę - sumaišę su vandeniu (arba pienu), tepkite ant veido ir laikykite iki 10 minučių. Džiaukitės rezultatu! Laikykite sausoje vietoje.

Sudėtis:
Avena Sativa Flour (avižų miltai)*, Prunus Amygdalus Dulcis Meal (migdolų riešutai)*, Helianthus Annuus Meal (saulėgrąžų sėklos)*, Kaolin (baltasis molis), Cinnamomum Cassia Bark (cinamonas)* *išauginta ekologiškame ūkyje

Talpa: 50 ml.

Kaina: 12,10 lt

Kur pirkti: www.uogauoga.lt

Įpakavimas:





Konsisitencija:


Rezultatas:




Mano nuomonė:

Švelnus ir natūralus veido šveitiklis - labai švelniai pasakyta, nes šveitiklio dalelės labai didelės, ir jos tikrai nešvelnios. Šveitiklis netinka jautriai ir sausai odai, nes mano nealergiškai ir kombinuota odai šveitiklis buvo per stiprus. Spendžiant iš pavadinimo, sudėtyje yra riešutų daleles, jos irgi yra nemažos, poliruoja odą gerai, bet pakankamai agresyviai. Po naudojimo mano veido oda buvo raudona, tokią reakciją sukėlė šveitiklis. Manau tai puikus šveitiklis, bet naudoti jį galima tik riebiai odai, arba kūnui. Šveitiklis nesausina odos ir nekemša porų. Taip pat noriu paminėti nelabai patogų įpakavimą.
Aš jau kelis kartus naudojau šveitiklį kūnui ant celiulito pažeistų vietų, taip jis veikia puikiai.
Apibendrinat noriu pasakyti, jeigu šveitiklio dalėles būtų mažesnės ir įpakavimas patogesnis, tai būtų mano mėgstamiausias šveitiklis, nes jo riešutų kvapas nuostabus.







SHARE:

7 komentarai

  1. Mane tai nervindavo ta terlionė su šveitikliu. Prisibarstydavau pilną vonią :) Nors efektas man jo patikdavo, tikrai gerai šveičia.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Šveičia tai tikrai, tačiau nuo kriauklės nusiplauna sunkiai... Įpakavimas tikrai nepatogus, būtų patogiau, jeigu būtų pabarstukas... ;-)

      Panaikinti
  2. Žodžiu, pasiimi saują riešutų ir susimali juos elektrine kavamale... viso kito pagal skonį.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai tiksliai pasakyta... ;-) tik jeigu aš pati malčiau, tai būtų smulkiau sumalta... ;-)

      Panaikinti
  3. Na tikiu, kad riešutai ir šveičia gerai ir maitina odą. Bet pati nežinau ar daryčiausi tokį šveitiklį. Man jau geriau pirktinis veido pilingas :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Aš siūlau, kas turite galimybę, ir susismulkinti šį šveitiklį, o vėliau suberti į tą patį indelį arba į patogesnį (kaip kam). Manau bus maloniau daryti procedūrą.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Aš siūlau, kas turite galimybę, ir susismulkinti šį šveitiklį, o vėliau suberti į tą patį indelį arba į patogesnį (kaip kam). Manau bus maloniau daryti procedūrą.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig