2014 m. lapkričio 7 d., penktadienis

Žiedė Aliejus-kaukė sausiems ir pažeistiems plaukams


Aš pastoviai perku naujas priemones plaukų priežiūrai. Man labai įdomu bandyti vis naujus ir naujus produktus, ir tai ne dėl to, kad aš niekaip negaliu atrasti sau tinkamus produktus, o todėl, kad noriu išbandyti kuo daugiau. Šį kartą testuojame Žeidė Aliejų kaukę plaukams. Aš jau seniai naudoju įvairius aliejus, kaip plaukų kaukę nakčiai, todėl puikiai žinau, kad tokie aliejai gerai tinka sausų ir labai pažeistių plaukų atstatymui.





Gamintojo aprašymas:





PASKIRTIS: Sutvarko suskeldėjusius plaukų galiukus ir atkuria sveiką blizgesį. Prieš naudojimą pašildykite 30 °C vandens vonelėje, užtepkite ant galvos, iššukuokite plaukus retomis šukomis ir užsimaukite polietileninę kepurėlę. Po 2 valandų gerai išplaukite šampūnu.
SUDĖTIS: 
taukmedžių aliejus, kokosų aliejus, simodsijų aliejus, makadamijų riešutų aliejus, apelsinų eterinis aliejus, pelargonijų eterinis aliejus, jazminių eterinis aliejus, levandų eterinis aliejus, pačiulių eterinis aliejus, eukaliptų eterinis aliejus.
Talpa: 50 ml.
Kaina: 37 lt
Kur pirkti: Gintarinėje, Norfa vaistinėse ir elektroninėje parduotuvėje www.vaistine.lt
Įpakavimas:


Konsisitencija:
Aliejaus tirštumas ir konsistencija priklauso nuo temperatūros, jeigu aliejus kambario temperatūros, jis labai tirštas:


prieš naudojimą jį reikia būtinai pašildyti vandens vonelėje:


Aliejaus konsisitencija po pašildymo vandens vonelėje


Mano nuomonė:

Aš pastoviai naudoju aliejines kaukes plaukams, taip mano pažeisti nuo dažymo ir balinimo plaukai atrodo gražiai ir yra sveikinsi. Tik skiriant ypatingą dėmesį plaukų priežiūrai, galima dažyti tamsius plaukus į šviesius. Galiu pasakyti iš patirties, šviesių plaukų priežiūrai reikia ypatingos priežiūros.
Žiedė aliejus -kaukė plaukams švelnaus žolelių kvapo, kaip aš jau rašiau dėl įeinančio į sudėtį kokosų aliejaus, kaukės konsisitencija priklauso nuo temperatūros. Jeigu laikyti kaukę kambario temperatūroje, kokosų aliejus sustingsta, todėl prieš naudojimą, kaukę - aliejų būtina pašildyti iki 30 laipsnių temperatūros vandens vonelėje.
Aliejaus tekstūra tiršta, palai maloniai tepasi ir pasiskirsto ant plaukų. Aš Žiedė kaukę tepu ant plaukų galiukų visai nakčiai, nes prieš plovimą mes ne visada turiu tiek laiko laukti.
Nusiplauna nuo plaukų pakankamai lengvai (aš visada plaukų plaukus du kartus). Plaukai po naudojimo gražus ir šilkiniai. Naudojant ilgesnį laiką, plaukai mažiau lūžinėja ir įgauna gražų blizgesį. Naudojasi produktas labai taupiai, užtenka tikrai labai ilgam. 
Įpakavimas labai patogus, su pipetė. Buteliukas stiklinis, sunkus ir stilingas.
Šnekant apie sudėtį, noriu pasakyti, kad ji labai turtinga. Taukmedžio aliejus gerai atstato pažeistus plaukus, kokosų aliejus drėkina ir maitina plaukus. 
Rekomenduoju sausų ir labai pažeistų plaukų savininkėms, o jeigu plaukai kombinuoti (sausi galiukai ir riebios šaknys) galima tepti aliejų -kaukę tik ant plaukų galiukų.




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig