2014 m. gruodžio 16 d., antradienis

CATRICE Haute Future nagų lakas (C01 Eletrix Blue)

Aš prieš kelias savaites pasakojau, kad patekau į PC Panorama (Vilniuje) Drogas parduotuvėje, ten buvo parduodami Catrice Hauture Future kolekcijos likučiai su labai didele nuolaida, visi produktai buvo po 5 lt, aš nusipirkau kelių spalvų nagų lakus ir lūpų dažus. Šiandien noriu apie labai gražios pilkos spalvos su ypatingu švytėjimo efektu Catrice nagų laką papasakoti plačiau...


Gamintojo aprašymas:


Ateities mada. Naujausias futuristinis dizaino stilius. Šviesą atspindintys paviršiai, holografinės medžiagos, metaliniai elementai nukelia mus į ateitį.
Kaip atrodė kolekcija:

CATRICE Haute Future nagų lakas, kaina – 14,99 Lt


Prašmatni ateitis. Tobula spalva, tobulas padengimas ir tobulas blizgesys. 5 unikalūs nagų lako atspalviai su įvairiausiais efektais: madingi mėlyni, žalsvi ir smėlio atspalviai.
Talpa: 10 ml.
Įpakavimas:






Teptukas:


Rezultatas:




Mano nuomonė:
Aš jau nebe pirmą kartą sakau, kad Catrice ir Essence limituoto leidimo nagų lakai nuostabūs. Spalva labai graži, tai pilkšvai -šviesiai mėlyna spalva su labai daug blizgučių, tačiau blizgučiai nesijaučia ant nagų, juos labai greitai galima nuvalyti (nepalyginsi su glitter nagų lakais, kur blizgučius reikia padildinti su dilde. Tiesą sakant užsakiau iš Maskvos dvi stebuklingos nagų bazes specialiai lakams su blizgučiais, juodos ir baltos spalvos iš Dance Legend, žiūrėsim, gal bus geriau). Šitas Catrice lakas reikalauja viršutinio sluoksnio, nes dėl blizgučių kiekio lakas atrodo matinis, man toks efektas nepatinka, ir tam, kad nagai įgautų veidrodinio spindesio, aš užlakavau du sluoksnius Dance Legend viršutinio sluoksnio, nes pirmą sluoksnis lakas "suvalgė" ir jo visai nesimatė.
Laikosi Catrice lakai ant nagų apie 3-4dienas. Rekomenduoju atkreipti dėmesį į Catrice Limeted Edition kolekcijas, o aš laukiu nesulaukiu Catrice burbuliukų iš šitos kolekcijos, viena grožio fėja žadėjo atiduoti. ;-)







SHARE:

8 komentarai

  1. Grožio fėja :))) labai gražus nagų lakas jau gailiuosi, kad nepirkau :(( Catrice lakai apskritai man patys geriausi iš iki šil bandytų. p.s. Manau, kad šeštadieni busiu VIlniuje :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Super, tada ir pasimatysime... ;-) aš nusipirkau visus nagų atspalvius iš įios kolekcijos, kokie buvo likę... išbandžiau tik šitą, bet labai patiko.. ;-)

      Panaikinti
    2. Bet rimtai kaip uzknisa, kad is buteliuko vaizdo neina atspeti koks tas nagu lakas. Jei buciau zinojus kaip jis atrodo ant nagu buciau nedvejodama emus :)

      Panaikinti
    3. Aš žinok parduotuvėje googlinu per google paiešką kaip atrodo, jeigu patinka, perku... ;-) nes buteliukai kartias atrodo labai apgaulingai, atrodo nieko gero, o nulakuoji nagus- stebuklas...

      Panaikinti
    4. Man kas ypac patinka Catrice nagu lakuose, tai tai jog jie labai pigmentuoti ir greitai dziuna :) nes daznai kitu firmu lakai graziai atrodo buteliuke bet kol isgauni reikiama spalva... O su Catrice visai kitaip :) as dazniausiai perku iskart man irgi reiktu issauginti toki iproti :)))

      Panaikinti
    5. Nekantriai laukiu tavo atsiliepimų apie Kiko ir Inglot nagų lakus..;-)

      Panaikinti
  2. Pavydžiu moterims, kurios gali lakuotis tokios spalvos lakais - aš tokių nei galiu priderint prie aprangos, nei pati gerai jaučiuosi, nes per daug blizga ir krenta į akis. Bet pažiūrėti taip gražu :O

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jeigu aš negaliu priderinti prie aprangos, aš derinu prie akių šešėlių... ir gaunasi labai gražiai, o raudonus ir bordinius - prie lūpų dažų...

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig