2014 m. gruodžio 6 d., šeštadienis

Guerlain 'Meteorites' Perles d'Etoile (Limited Edition) - Guerlain meteotirai (Kalėdos 2014)


Šiandien mano antrasis pasakojimas apie Guerlain meteoritus iš Kalėdinės kolekcijos. Kai tik kolekcijos pardavimas prasidėjo www.feelunique.com puslapyje, aš nusipirkau tik meteoritus, iki šios gailiuosi, kad nenusipirkau Guerlain Rouge G lūpų dažų iš šitos kolekcijos, viskas jau išparduota. Aišku galima nusipirkti ir Lietuvoje, tik kaina skirtinga, ten kaina buvo 120 lt, o Lietuvoje 169 lt. Visiškai nenoriu mokėti brangiau... ;-) Manęs labai dažnai klausia, kiek galima turėti Meteoritų? - Manau meteoritų galima turėti daug, juk jie visi skirtingi, skirtinga paskirtis, skirti atspalviai, skirtingas švytėjimas... o meteoritų dėžutės tokios gražios... neįmanoma susilaikyti ir nenusipirkti...



Gamintojo aprašymas:


Guerlain meteoritai Perles d'Etoile yra švytėjimo suteikianti veido priemonė. Legendiniai perlai yra šešių spindinčių atspalvių, specialiai sukurti vakariniam makiažui ir ypatingam veido švytėjimo efektus sukurti.



Taip atrodo visa Kalėdinė kolekcija:






Sudėtis:



Kaina: Kristiana parduotuvės -179 lt, aš pirkau www.feelunique.com už 30 svarų, bet viskas jau iš parduota, manau Guerlain kolekcija labai populiari....



Įpakavimas:








Spalva:


Meteoritų dulkės, kurios susidaro dėžutėje bronzinės spalvos...





Rezultatas:

Švelniai užtepiau


Užtepiau du Meteoritų sluoksnius kad parodyti pigmentaciją....







Su makiažu:




Mano nuomonė:

Guerlain 'Meteorites' Perles d'Etoile - labai universalūs meteoritai. Jų spalva - šiltai ruda su lengvu švytėjimo efektu. Juos galima naudoti kaip skaistalus jeigu veidas šviesus, arba ant viso veido paryškinti įdegio efektą. Meteoritai susideda iš 6 atspalvių, tačiau rudų ir raudonų į dėžutę įdėta po kelis burbuliukus, todėl ypatingo atspalvio meteoritai nesuteikia, nors pigmentacija labai gera. Aš prisimenu, kaip reikėjo pagauti praeitų Kalėdų meteoritų atspalvį, tai buvo padaryti be galo sunku, nes ten buvo tik lengvas švytėjimas ir daug blizgučių. Šitų Kalėdų meteoritai tinka bet kokiai progai ir galima naudoti net dienos metu.
Taip pat noriu paminėti labai gražų meteoritų įpakavimą. Dėžutė - auksinės spalvos, vidus raudonas ir pufas irgi labai gražios prabangios raudonos spalvos. Tikra kosmetinės puošmena, Aš meteoritus naudoju tik teptuku, jie pakankamai minkšti, todėl teptukas turi būti natūralaus plauko.

Rekomenduoju atkreipti Jūsų dėmėsi, tai gali būti labai gera dovana Guerlain kosmetikos gerbėjams.





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig