2014 m. gruodžio 13 d., šeštadienis

Marmozel Riebesnei odai aliejų mišinys


Šiandien mano antrasis pasakojimas apie Marmozel aliejų veidui, kuris puikiai tinka riebiai odai. Žinau iš patirties, nes mano veido oda pakankamai riebi, riebios odos savininkės bijo naudoti aliejus. Aš pati anksčiau galvojau, kad aliejai tik riebina veidą, sukelia spuogų atsidarymą ir riebiai odai visai netinka. Tačiau riebiai odai reikia ir drėkinimo ir maitinimo, aliejus - tai puiki išeitis. Šiandien noriu papasakoti plačiau apie aliejų naudojimą.





Gamintojo aprašymas:





Naudojant šį aliejų mišinį oda ima išskirti mažiau riebalų – jis mažina perteklinį riebalavimąsi, blizgį. Lazdynų ir puiklapių aliejai valo ir švelniai sutraukia poras, medetkų fitolis mažina uždegimą. Padeda atsinaujinti pažeistai, beriamai odai.
„Marmozel“ aliejų mišinys lengvai susigeria tepant mažą kiekį ant drėgnos odos. Drėkinti patariame mūsų „Pievų drėkikliu„.
SUDĖTIS: lazdynų riešutų, puiklapių aliejai, medetkų fitolis, eteriniai aliejai. Žaliavos ekologiškos.
SKALSU: 30 ml užtenka 2-3 mėnesiams, nes tepti reikia labai nedidelį kiekį.
Talpa: 30 ml.
Kaina: 55 lt
Kur pirkti: www.marmozel.lt

Įpakavimas:







Konsisitencija:



Mano nuomonė:

Marmozel gamina ekologiškus, rankų darbo kosmetikos produktus, aš jau bandžiau labai daug produktų iš jų turimo asortimento, nei vienas nenuvylė. 
Aliejaus įpakavimas labai patogus, su pipete, užtenka vos vieno lašelio aliejaus ant viso veido. Aš aliejus naudoju vakare veido masažui ir maitinimui, o kartais įlašinu kelius lašelius į giliai valančias molio kaukes. 
Marmozel aliejus riebesnei odai turi labai malonų kvapą ir aliejinę (pakankamai riebią) konsisitenciją. Labai taupiai naudojasi, buteliuko užteks tikrai ilgam, tačiau rytais jo naudoti tikrai nerekomenduočiau, vis gi riebina veidą, ir kreminė pudra laikosi ne taip gerai, kaip įprastai. Puikiai tinka naudojimui vakare, darant lengvą veido masažą, po naudojimo veidas pamaitintas, lygesnis ir gražesnis. Rekomenduoju išbandyti.





SHARE:

2 komentarai

  1. Reikės ateity išbandyti, nes taip pat vargstu su itin riebia veido oda.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Galima bandyti pirkti Kmynų aliejų, jis irgi skirtas riebios odos priežiūrai, arba avokado, argano aliejus lašinti į giliai valančias kaukes.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig