2014 m. gruodžio 4 d., ketvirtadienis

Pienės Pūkas natūrali kosmetika veido ir kūno priežiūrai



Antras mano pasakojimas šiandien apie natūralią lietuviška kosmetika "Pienės Pūkas", žaismingas pavadinimas, gražūs įpakavimai ir nuostabios veido, plaukų ir kūno priemonės. šiandien apie viską papasakosiu plačiau...






Apie Pienės Pūkas...



Natūrali kosmetika – saugi kosmetika. Šios kosmetikos sudėtyje esantys ingredientai gauti iš gamtos, tinka kūno priežiūrai, todėl nekelia pavojaus Jūsų sveikatai. Kosmetikoje nėra parabenų, SLS, dirbtinių dažiklių ir kvapiklių, kurie dažnai sukelia alergines reakcijas ar lėtinius odos susirgimus.Nuo Kleopatros iki Barboros Radvilaitės – visos garsios moterys puikiai žinojo ir naudojosi gamtos turtais, savo odą lepindavo pieno ar žolelių voniomis.  Ne tik mūsų močiutės, bet ir gražiausių Lietuvos bajoraičių tarnaitės gamindavo tepalus bei trinktūras iš pievose surinktų žolelių.Natūrali kosmetika puikiai atstoja cheminius preparatus. Veikliosios medžiagos veikia odą giliai, ją gydo, praturtina.  Natūrali kosmetika šalina odos problemas, neleidžia joms atsinaujinti.
Natūrali kosmetika neapsunkina odos, sukuria lengvumo pojūtį.
Pienės pūko kosmetika – veiksmingos gamtos dovanos Jūsų grožiui puoselėti. Žvilgantys ir purūs plaukai, sveika ir skaisti veido oda, glotnios ir švelnios rankos, stangri ir lygi kūno oda – visa tai pasieksite naudodami Pienės pūko gaminius.





Pienės pūkas – natūrali rankų darbo kosmetika, pagaminta Lietuvoje. Mūsų gaminiai – švelnūs, lengvi ir dvelkiantys gamta – tarsi atokvėpio akimirka pavasariniame pienių lauke.
Gamybos ceche Vilniuje kruopščiai atrenkame receptus, juos išbandome, atliekame tyrimus ir klientams pateikiame saugius natūralios kosmetikos gaminius.
Nors esame jauna įmonė, jau turime ištikimų klientų ratą, o mūsų darbuotojai su natūralia kosmetika draugauja jau ne vienerius metus.
Mūsų gamybos cechas yra patikrintas ir turi Visuomenės sveikatos centro išduotą Higienos pasą saugiai kosmetikos gamybai. Įmonėje yra įdiegta ISO standartą atitinkanti geros kosmetikos gamybos praktika, nuolatos vykdoma gamybos kontrolė.
Šiuo metu gaminame jau daugiau kaip 40 skirtingų natūralių produktų, skirtų veido, kūno, plaukų priežiūrai. Šiame kataloge rasite įvairiems odos tipams skirtų priemonių – nuo valančių kaukių riebiai veido odai iki maitinamųjų kremų išsausėjusioms rankoms.

Aš radau Pienės Pūkas kosmetikos stendą Vilniuje, G9 parduotuvėje. Čia, antrame aukšte įsikūrusi "Pienės Pūkas" kosmetikos salelė kviečia lankytojus...





Čia galima rasti veido, kūno ir plaukų priežiūros priemones... Man labai patiko įvairių skonių lūpų balzamai, nuostabių kvapų kūno kremai ir natūralios plaukų priežiūros priemonės. Labai įdomiai atrodė serumas plaukų galiukams, šampūnas su šalavijais ir plaukų kaukė su Manoi de Tahiti aliejumi.





Krautuvėlėje "Pienės Pūkas" jau kvepia Kalėdomis, čia jau yra nuostabiai supakuoti kosmetikos rinkimukai, kuriuos pirkti tikrai apsimoka.






arba pasinaudoti akcija....



Paprašyti mėginukų....
Aš paprašiau įpilti kelius lašus veido kremų pabandymui:
su vitaminais (riebesnis, skirtas sausai odai arba naudojimui vakarais) ir su arbatmedžiu aliejumi (probleminiai odai arba naudojimui rytais )


Mano pasirinkimas:
"Pienės Pūkas" plaukų balzamas su šalavijais ir levandomis
"Pienės Pūkas" plaukų galiukų serumas
"Pienės Pūkas" maitinamasis veido aliejus brandžiai odai
"Pienės Pūkas" kūno kremas su greipfrutais
"Pienės Pūkas" lūpų balzamas su mandarinais

Apie kiekvieną priemonę plačiau aš papasakosiu savo bloge jau greitai...




Ačiū labai "Pienės Pūkas" kosmetikos gamintojams už nuostabius produktus ir šiltą bendravimą.








Visą informaciją apie Pienės Pūkas kosmetikos produktus galima rasti čia:


SHARE:

9 komentarai

  1. Bus įdomu sulaukti atsiliepimų apie produktus :) Visai neseniai atradau tą jų stendą ir apskritai sužinojau, kad toks Pienės Pūkas egzistuoja. Nusipirkau tik lūpų balzamą, pabijojau pirkti ką nors rimtesnio, visiškai neskaičiusi jokių atsiliepimų ar nuomonių :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš pradėjau nuo kremų mėginukų, man labaiu patiko su arbatmedžiu, iš produktų labai patiko aliejus brandžiai odai. Labai greitai parašysiu atsiliepimą apie jį.

      Panaikinti
  2. Paskaičiau pas jus ir aš nuėjau nuspirkt, nes labai geroje vietoje įsikūrę :D Aš kaip lūpų balzamų maniakė, pasinaudojau akcija ir pasiėmiau 4 už 3 kainą :D Kol kas pasitepiau bekvapiu, kol kas labai malonus ir blizga gražiai :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš vakar, pagaliau, padariau balzamo ir kūno kremo nuotraukas, dabar jau galima bandyti. Ach, tas sunkus bloggerių gyvenimas, stovi produktas, o bandyti negalima, nuotraukos dar nepadarytos... o tai šviesos nėra, tai laiko trūkumas. Aš turiu lūpų balzamą su mandarinais, man irgi patiko, konsisitencija pakankanai riebi, mandarinų kvapas ne toks stiprus, o drėkina ir maitina lūpas labai gerai... ;-)

      Panaikinti
  3. Anonimiškas2015-06-16 16:58

    O tai dar man negirdėta ir neišbandyta natūrali kosmetika. Dabar labai noriu išbandyti plaukų balzamą. Reikės įsigyti

    AtsakytiPanaikinti
  4. Man pravertė neseniai lankyti kosmetologijos kursai, kur daug sužinojau apie kosmetiką. Pati domiuosi natūralia kosmetika ir šią būtinai išbandysiu.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Šios kosmetikos dar neteko matyti. Ši  naturali kosmetika turėtų būti gera. Dabar prieš šventes tai būtų puiki kalėdinė dovana. :) O ir pati žinosiu ko prašyti Kalėdų Senelio. :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Visiškai sutinku, šita ekologiška kosmetika iš tiesų nuostabi! Jau seniai naudoju, esu labai patenkinta?

    AtsakytiPanaikinti
  7. super, įdomu būtų išbandyti tokią kosmetiką. dabar žmonai pirkau hidrolatą iš naturata.lt, labai patiko, norisi to natūralumo..

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig