2014 m. gruodžio 20 d., šeštadienis

Sleek Rose Gold skaistalai, palyginimas su Nars Super Orgasm


Labas rytas, mano mielieji blogo skaitytojai, taip, aš šiandien vėl pasakosiu apie Sleek. Kai aš galvojau ką nusipirkti iš Sleek, mano norų sąraše buvo garsieji Sleek Rose Gold skaistalai. Man atrodo jie tokie populiarus, kad apie juos jau paraše visi užsienio bloggeriai, tačiau kodėl populiarus ir išskirtiniai? Todėl kad labai panašus į Nars Orgasm skaistalus, tik vienas skirtumas, kaina... Nars kainuoja žymiai brangiau. Šiandien aš noriu papasakoti apie garsiuosius Sleek skaitalus ir palyginti juos su Nars Super Orgasm skaistalais.





Gamintojo aprašymas:




Nuostabūs, itin pigmentuoti skaistalai. Šilkinės tektūros, lengvai dengiasi, ilgai išlieka. Su aukso dalelėmis. Suteikia veidui gaivumo ir sveiko spindesio.

Sudėtis:


Mica, Talc, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Pentaerythrityl Teraisostearate, Nylon-12, Magnesium Stearate, Jojoba Esters, Dimethicone, Polyethylene, Phenoxyethanol, Chloroxylenol May Contain [+/- CI. 77891, CI. 15850, C1 45410, CI. 77360, CI. 19140, CI. 15985, CI. 77492, CI. 77491, CI. 77499 CI 77742]
Talpa: 8 gr.

Kaina: 6,99 $ + mokesčiai ir siuntimas

Spalvų pasirinkimas:





Įpakavimas:






Spalva:








Rezultatas:





Palyginimas su Nars Super Orgasm:








Mano nuomonė:

Sleek skaistalai man labai patiko, labai minkštos konsisitencijos, gerai tušuojasi, spalvos intensyvumą galima reguliuoti. Pati spalva šilta persikinė su auksinės spalvos shimeriu, kuris nematomas ant veido, o suteikia tik lengvą švytėjimo efektą. Aš nuotraukose panaudojau žymiai daugiau skaistalų, todėl švytėjimo efektas matosi labai gerai, realiam gyvenime tai atrodo žymiai subtiliai, tačiau subtilų efektą labai sunku pagauti nuotraukose.

Sleek skaistalų įpakavimas labai paprastas, skaistalai net neturi dėžutės, jie atkeliavo apvynioti celofanu. Įpakavimas - juodas, matinis. Visi pirštų antspaudai matosi kuo puikiausiai, reikia pastoviai valyti.

Aš nelabai suprantu, ką jie turi bendro su Nars Orgasm, aš turiu tik super Orgasm skaistalus, tačiau skirtumas tik tas, kad Orgasm turi švytėjimo efektą, o Super Orgasm didelius auksinės spalvos blizgučius.
Lyginant Nars su Sleek galiu pasakyti, įpakavimai labai panašūs, juodi, matinio atspalvio.
Spalvos, kaip jau matote nuotraukose skirtingos, Nars Super Orgasm turi rožinės spalvos pagrindą, o Sleek Rose gold oranžinės spalvos pagrindą. Taip, panašumų yra, tačiau jie nėra identiški. O kuriuos skaistalus pasirinkti, priklauso tik nuo jūsų...



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig