2015 m. sausio 23 d., penktadienis

ANNY nagų lakas. Spalva: 082 Red Kiss ir 950 6 in 1


Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai. Kodėl mums penktadienio ryto nepradėti nuo ryškiai raudonos spalvos nagų lako? Artėja savaitgalis, todėl raudona spalva bus tinkama lakavimui kiekvienai iš jūsų. Aš prisiminu savo darbą restoranų versle,  reikalavimas nagams buvo - prancūziškas lakavimas. Kaip aš norėjau ryškiai raudonų nagų, jus net neįsivaizduojate, tai buvo vienintelis mano noras... Kai pakeičiau veiklos sferą,  lakavau nagus apie metus tik  raudonos spalvos nagų laku. Šiandien noriu Jums pristatyti ANNY 082 Red Kiss (labai gražios, klasikinės raudonos spalvos nagų lakas) ir 950 6 in 1 (daugiafunkcinė priemonė nagų lakavimui)



Gamintojo aprašymas:


ANNY nagų lakas:

Dėl nuostabios spalvų gamos, ir dėl kokybės ANNY nagų laką ypač vertina profesionalai. ANNY lakas greitai džiūsta, lengvai ir idealiai lygiai lakuoja nagus, suteikia jiems dailų blizgesį, ilgai laikosi. Specialios formos plokščiu pailgintu profesionalams pritaikytu teptuku laką lengva greitai užtepti, o rezultatas atrodo stulbinamai!

Tūris: 15 ml.

Kaina: 11,27 euro

ANNY 6 in 1 daugiafunkcinis nagų lakas:

Profesionalus nagų lakas, savo konsistencija išlygina nago pavirsiu ir sustiprina jį. Apsaugo manikiūrą nuo trūkinėjimo, greitai džiūsta.

Tūris: 15 ml.

Kaina: 13 euro


Kur pirkti: Kristiana, Kosmada

ANNY raudonų spalvos lakų pasirinkimas:



Įpakavimas:



















Rezultatas:

Manikiūrui buvo naudojamas kaip lako pagrindas ir viršutinis sluoksnis ANNY 950 6in1






Mano nuomonė:

ANNY nagų lakai turi labai didelį spalvų pasirinkimą, parduotuvėje mano žvilgsnis iškarto sustojo ties raudonų atspalvių. Labai daug gražių ir stilingų raudonų spalvų, nuo ryškiai oranžinės iki tamsiai bordo. Raudona spalva man patinka labiausiai ne tik ant lūpų, bet ir ant nagų. Dažniausiai darant proginį makiažą užtenka raudonos spalvos nagų lako ir lūpų dažų.
Šiandien penktadienis, artėja savaitgalis, todėl mano pasirinkimas - 082 Red Kiss nagų lakas. ANNY nagų lakai  labai geros kokybės ir verti savo kainos. Buteliukas gražus ir stilingas, teptukas mažas ir patogus, juo lakuoti nagus pačiai labai lengva. Iš visų papildomų ANNY priemonių nagų lakavimui aš pasirinkau daugiafunkcinį nagų laką 950 6 in 1, kuris gali būti naudojamas ir kaip lako pagrindas, bei kaip viršutinis sluoksnis. Rezultatą galite  pamatyti  nuotraukose, mano manikiūras atrodo nepriekaištingai.
Dar porą žodžiu noriu pasakyti apie ANNY 082 Red Kiss nagų lako atspalvį: tai prabangios, klasikinės raudonos spalvos nagų lakas, konsistencija kreminė, lakas pakankamai tirštas, neturi nei blizgučių, nei šimerio. Ant nagų atrodo labai gražiai, laikosi apie 4-5 dienas. Jeigu Jus norite būti dėmesio centre rekomenduoju rinktis 082 Red Kiss.....










SHARE:

2 komentarai

  1. Anonimiškas2015-01-23 09:57

    Tobula raudona!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikrai taip, labai graži klasikinė raudona... užlakuoji ant nagų ir supranti... idealu... ;-)))

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig