2015 m. sausio 28 d., trečiadienis

Artdeco Mineral Eyeshadow Base Akių šešėlių pagrindas


Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien noriu Jums papasakoti apie akių šešėlių bazės būtinumą ir pristatyti Artdeco Mineralinį akių šešėlių pagrindą...







Gamintojo aprašymas:



Mineral Eyeshadow Base
Akių šešėlių pagrindas
Speciali akių makiažo priemonė. Dengiasi prieš dažant akių šešėliais. Šešėliai tolygiau dengiasi, intensyvene spalva, ir išlieka visą dieną, net tampa vandeniui atsparūs. Su vitaminu E ir bisabololiu. Apsaugo odą nuo saulės ir puoselėja ją. Su jūros mineralais.
Be parabenų ir kvapiklių.  Tinka ir jautriai odai.

Sudėtis:



Talpa: 7 ml.

Kaina: 10,12 EUR

Kur pirkti: Sarma, Kristana, Kosmada, Douglas

Įpakavimas:






Konisistencija:





Rezultatas:

Su Artdeco šešėliais iš Kalėdinės kolekcijos





Su kitais mano mėgstamais šešėliais:


Su Chanel Quadrille


Su Guerlain Les Verts


Su labai kaprizingais Chanel Mystere




Mano nuomonė:
Akių šešėlių pagrindas - būtiniausia akių makiažo priemonė. Dažnai mes galvojame, kodėl profesionalių visažistų atliktas  akių makiažas atrodo gražiau, profesionaliau, o šešėlių atspalviai atrodo ryškiau ir nebyra... o svarbiausiai akių makiažas išsilaiko visą dieną... Paslaptis- geras akių makiažo pagrindas. Mūsų akių vokų oda gali būti riebi, todėl būtina jai suteikti matiškumo.

Rekomendacija:
Leisti akių makiažo pagrindui kelias sekundes įsigerti į odą, nenaudoti per daug makiažo pagrindo, o svarbiausiai perbraukti su birią pudrą dideliu teptuku po akių makiažo pagrindo panaudojimo, taip akių šešėliai išsilaikys ant akių dar ilgiau, o spalvos bus ryškesnės.

Šnekant akie Artdeco mineralinį akių makiažo pagrindą, noriu pradėti nuo įpakavimo. Įpakavimas patogus, tačiau pagrindas spaudžiasi kiek sunkiai.
Konsistencija kreminė, spalva su shimeriu, puikiai tinka šešėliams su blizgučiais ir shimeriu.
Rezultatą Jus puikiai matote nuotraukose, Artdeco Makiažo pagrindas prailgina akių makiažo gyvavimo laiką, išryškina akių šešėlių atspalvius, šešėliai nebyra ir laikosi visą dieną. Taip pat labai gerai draugauja su kitais šešėliais, mano atveju su labai kaprizingais Chanel šešėlių atspalviais ir Guerlain šešėliais.
Aš esu turėjusi ir klasikinį Artdeco makiažo pagrindą, man jis patiko labiau... Nežinau kodėl, mineralinio pagrindo ir įpakavimas patogesnis, ir rankomis liesti nereikia... O širdis linksta prie klasikinio varianto.


Rekomenduoju išbandyti...




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig