2015 m. sausio 8 d., ketvirtadienis

GOSH lakas lūpoms 001 INNOCENT LIPS ir 007 HOT LIPS



Šiandien mano antrasis straipsnis apie labai įdomų produktą: Gosh lūpų lakus. Aš prieš gerus du mėnesius varčiau Anglišką madų žurnalą, ir pamačiau šitą naujieną, Iš karto supratau kad pirksiu, nes spalvos buvo labai ryškios ir gražios, o reklama mane užkabino. Šiandie skubu pasidalinti įspūdžiais apie Gosh lūpų lakus. Testavimui gavau net du skirtingus atspalvius: mėgstamą raudoną ir gražią Nude spalvas...




Gamintojo aprašymas:




Kas tai? Ne lūpų dažai ir ne lūpų blizgesys… O žymiai daugiau! Intensyvių, sodrių atspalvių skysti lūpų dažai su blizgesio efektu. Puikiai dengia, ilgai išlieka. Su argano aliejumi bei vitaminu E, be parabenų. Išskirtinis pakuotės dizainas  – nagų lako buteliuko forma. Jūsų pasirinkimui 8 puikūs atspalviai.



Kuo lūpoms svarbus vitaminas E?
Šalia antioksidacinių savybių vitaminas E pasižymi tuo, kad saugo odą nuo kenksmingų ultravioletinių saulės spindulių. Lūpose nėra melanino pigmento, tad jos būna nuolat intensyviai veikiamos saulės. Dėl to pasirinkusios produktus lūpoms su vitaminu E, jūs padėsite apsaugoti bei atstatyti jų odą. Vitaminas E padeda išlaikyti lūpas minkštas bei švelnias, taip pat mažina senėjimo požymius.
Kuo lūpoms svarbus argano aliejus?
Argano aliejus dar vadinamas “skystu auksu” arba “Maroko auksu”. Argano aliejų naudoja viso pasaulio moterys, nes jis yra puikus vitamino E šaltinis. Taip pat jo sudėtyje yra itin daug nepakeičiamų riebalinių rūgščių. Dėl neeilinių gydomųjų bei atjauninančių savybių, nenuostabu, kad šis aliejus maitina ir atgaivina lūpų odą. Taip pat šį aliejų galima naudoti skilinėjančių bei šerpetojančių lūpų gydymui. Didelis kiekis vitamino E bei nepakeičiamų riebalinių rūgščių užtikrina, kad Jūsų lūpos bus idealiai glotnios ir sudrėkintos.
Galimi atspalviai:

Kaina – 5,50 Eur/ 19,00 Lt
Talpa: 4 ml.
Kur pirkti: Drogas, Eurokos, Kosmada
Mano atspalviai: 001 INNOCENT LIPS ir 007 HOT LIPS
Įpakavimas:










Rezultatas:

GOSH 001 INNOCENT LIPS



 GOSH 007 HOT LIPS




Mano nuomonė:
Kaip visada, noriu pradėti nuo įpakavimo. Jis nuostabus, labai stilingas ir gražiai atrodo, primena nagų lakų buteliukus. Teptukas labai patogus, nors ir trumpas. Lūpų blizgesių konsistencija nėra lipni, kvapas malonus ir saldokas. Aš gavau du lūpų lakus: Nude spalvos su shimeriu ir raudoną be shimerio ir blizgučių. 
dabar apie kiekvieną iš jų trumpai.

Nude spalvos Gosh lūpų lakas (INNOCENT LIPS) man patiko labiausiai, mano kosmetinėje beveik nėra Nude spalvos lūpų dažų ir blizgesių, beveik visi ryškūs raudoni, bordo, rožiniai. Man labai patiko Gosh lūpų lako konsistencija, nors į lūpų laką jis panašus mažiausiai, lyginant su kitais lakais, Gosh lako pirmantacija ne tokia stipri, labiau primena lūpų blizgesius. Tačiau ant lūpų atrodo labai gražiai, nesubėga ir laikosi apie  2 valandas, po to reikia taisyti.

Raudona Gosh lako  (HOT LIPS) spalva be shimmerio ir blizgučių, lūpoms suteikia tik švelnų atspalvį. Galiu pasakyti taip, nubučiuotų lūpų efektą. Laikosi kiek trumpiau, bet neišbėga už lūpų kontūrus ir drėkina lūpas.

Apibendrinat noriu pasakyti, kad Gosh lūpų lakai (o rankos pačios rašo kad blizgesiai) man labai patiko. Patiko įpakavimas, kvapas, konsisitencija, ir rezultatas ant mano lūpų. Spalvų pasirinkimas labai didelis, rekomenduoju atkreipti dėmesį...




SHARE:

4 komentarai

  1. Nustebino produkto įpakavimas, parduotuvėj apžiūrėsiu tą nude spalvą, bet ar praktiškas tas buteliukas, kai blizgio jau nedaug? ilga šepetėlio kotelis? išeis iškrapštyt?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nežinau net ką atrašyti, dugno nesimato, todėl sunku pasakyti ar bus galima iškrapšyti lūpų laką iki galo ar ne... ;-) Reikia daugiau laiko kad sužinoti... ;-)

      Panaikinti
  2. Gal pasirodysiu kaip iš kito pasaulio, bet man tokios naujovės atrodo keistos. "Lakas lūpoms"? Seriously? :)) gamintojai nebežino ko prigalvoti, kad tik pirktumėm. Man mieliau skamba tradiciniai lūpų "gražinimo" priemonių pavadinimai: lūpų balzamas, lūpdažis, blizgis...O lakas su lūpomis man nesiderina. Iš karto įsivaizduoju kažką kieto, trupančio, kieto. :))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Lakas lūpos beauty rinkoje pasirodė jau seniai, pirmasisi buvo Chanel, po to iš žinomų ir turimų: Manhattan, Rimmel, Catrice. Man lūpų lakas tai tirštos konsisitencijos, ryškių atspalvių ir ryškesnio pigmento lūpų blizgesys. Gosh įpakavimas kaip lūpų lako, nes jau panašus, bet konsisitencija ir savybės blizgesio... ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig