2015 m. sausio 30 d., penktadienis

La Mav Skaistinantis dieninis veido serumas, apsaugantis nuo raukšlių


Šiandien ant mano kosmetikos staliuko La Mav  dieninis veido serumas. Riebios odos savininkės puikiai žino, kad serumas turi labai lengvą konsistenciją, suteikia matiškumo, gali stangrinti veido odą, neriebina ir suteikia gaivumo. La Mav kosmetika žinoma visame pasaulyje, neįmanoma šnekėti apie ekologišką kosmetiką ir nepaminėti La Mav. Tai labai aukštos kokybės, Austalijoje gaminama kosmetika skirta kovoti su odos senėjimu, kosmetikos gamybai naudojami tik sertifikuoti ekologiški ingridientai. Šiandien noriu apie La Mav Skaistinantį dieninį veido serumą, kuris apsaugo nuo raukšlių pašnekėti plačiau...



Gamintojo aprašymas:




REKOMENDUOJAMA
Riebiai, mišriai, brandžiai, nelygiai veido odai. Idealiai tinka pigmentuotai, į raukšles linkusiai odai. Kasdienei veido odos priežiūrai.

APRAŠYMAS
Matiškumo suteikiantis skystis idealiai tinka riebios ir mišrios odos priežiūrai. Mažina blizgesį, balansuoja ir suteikia odai švytėjimo. Drėkina ir palaiko odos elastingumą. Padeda užkirsti kelią matomiems senėjimo požymiams.

NAUDOJIMAS
Naudokite kiekvieną rytą po veido prausimo ir tonizavimo. Švelniai masažuokite  švarią veido, kaklo ir dekoltė srities odą, kol priemonė susigers.

POVEIKIS
  • pastebimai mažina raukšles, gerina odos tonusą;
  • suteikia odai putlumo, raukšlelės tampa mažiau pastebimos;
  • naudojant kasdien, padeda sumažinti strijas, randus. Gali būti naudojamas po gydymo lazeriu;
  • atgaivina odą;
  • saugo nuo ankstyvų odos senėjimo požymių.
Sudėtis:
*Sertifikuoti ekologiški ingredientai
*Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice; *Rosa Damascena (Rose) Distillate; *Glycerin (Vegetable); Sodium Levulinate; Sodium Anisate; Sodium Stearoyl Lactylate; Acacia Senegal Gum (and) Hydrolyzed Rhizobian Gum; Cetearyl Glucoside; *Lycium Barbarum (Goji) Extract; Hyaluronic Acid; Glyceryl Caprylate; Bisabolol; Chlorella Vulgaris Extract; *Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract; Rumex Occidentalis Extract; Salix Alba (Willow) Bark Extract, Ascophyllum Nodosum Extract; *Matricaria Recutita (Chamomile) Flower Extract; Malva Sylvestris (Mallow) Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Primula Veris Extract, Alchemilla Vulgaris Extract, Veronica Officinalis Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Achillea Millefolium Extract; Tocopheryl Acetate (Vitamin E – plant derived); Xanthan Gum; Cassia Alata Leaf Extract; Argania Spinosa Leaf Extract; Essential Oils of *Citrus Grandis (Grapefruit), *Cananga Odorata (Ylang Ylang) and *Citrus Sinensis (Orange Sweet).

Talpa: 50 ml.

Kaina: 45 Eur

Kur pirkti: http://www.lamav.lt

Įpakavimas:









Konisitencija:






Mano nuomonė:

Aš galiu pasakyti iš patirties, dauguma priemonių nuo senėjimo (arba nuo pirmųjų senėjimo požymių ir raukšlių) dažniausiai būna labai riebios konsistencijos. Nežinau kodėl, bet dauguma kosmetikos gamintojų mano, kad egzistuoja aksioma  "senėjimo procesas=sausa oda=riebios konsistencijos kremas" ir niekaip kitaip. La Mav kosmetikos pasirinkimas labai didelis, tačiau man labiausiai patiko ir buvo įdomu išbandyti La Mav veido serumą nuo raukšlių, skirtą riebios odos priežiūrai. 

Kaip visada pradėsime nuo įpakavimo. La Mav veido priežiūros produktų įpakavimas labai gražus, stilingas, traukia akį. Buteliukas su labai patogia pompa, spaudžiau tiek serumo, kiek reikia. Man užtenka tik vieno La Mav serumo pompos paspaudimo ant viso veido. Serumas naudojasi labai taupiai. Kvapas - vos jaučiamas, konsistencija labai švelni ir lengva. Nuotraukose aš pasistengiau tai parodyti. Serumas susigeria labai greitai, nepalieka riebumo, suteikia matiškumo, bei gali būti naudojamas kaip makiažo pagrindas. Po dviejų savaičių naudojimo La Mav serumumo veidas tapo stangresnis, o poros tapo mažesnės, post akne žymės tampa mažiau matomos (aš puikiai žinau, kad spuogų spausti negalima, bet kartais taip reikia ir norisi, po to lieka randai, kurių atsikratyti ypatingai sunku)  Tai labai geras rezultatas. Taip pat noriu paminėti, La Mav visos produktų sudedamosios medžiagos yra 100% augalinės kilmės. Unikali „Trijų pakopų formulė™” susideda iš BIO-aktyvių medžiagų, antioksidantų, vitaminų, nepakeičiamųjų riebalų rūgščių, gydomųjų žolelių ekstraktų, aliejų ir labai švelnių, raminančių eterinių aliejų, kurie atkuria bei atjaunina odos ląsteles.

Apibendrinat noriu pasakyti kad La Mav veido priežiūros vertos dėmesio ir savo kainos, labai geras poveikis, ekologiška sudėtis ir patogus įpakavimas.   Rekomenduoju išbandyti, nes veido priežiūros priemonių pasirinkimas labai didelis, ir kiekvieną iš mūsų gali pasirinkti pagal savo odos tipą.




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig