2015 m. sausio 29 d., ketvirtadienis

L’Oréal Professionnel turi naują ambasadorę – Evą Green!





Noriu pasidalinti karštomis naujienomis! L’Oréal Professionnel turi naują ambasadorę – Evą Green!

Būdama vos 34 Eva Green jau yra suvaidinusi daugiau kaip 18 filmų bei serialų. Ji neretai įkūnija charizmatiškas fantastinių pasaulių herojes. Eva labiausiai žinoma dėl savo išskirtinės asmenybės, žydrų akių bei pritrenkiančių ilgų rudų plaukų, kurių išvaizdą ji neretai keičia. Nesvarbu ar Evos plaukai laisvai krenta ant jos pečių ar yra sukelti į įmantrią šukuoseną – Eva Green visuomet atrodo kaip stipri bei fatališka moteris.







EVA GREEN – naujoji 2015 metų L’Oréal Professionnel ambasadorė


Eva Green: Filmografija
Būdama vos 34 Eva Green jau yra suvaidinusi daugiau kaip 18 filmų bei serialų. Ji neretai įkūnija charizmatiškas fantastinių pasaulių herojes. Eva kruopščiai atsirenka filmus, kuriuose ji nori vaidint – ji jau yra vaidinusi daugelyje pasaulinio garso juostų, sukurtų žymiausių režisierių. 2006 metais ji dirbo kartu su Daniel Craig juostoje Casino Royale, įkūnydama vieną iš Bondo gražuolių - Vasper Lynd. Eva taip pat vaidino Dark Shadows kartu su Johnny Depp, bei filme  Sin City 2: A Dame to Kill For.
Kodėl Eva Green?
Eva Green gimė 1980 Liepos 5 Paryžiuje. Nuo pat tos dienos Eva spinduliuoja moteriškumu bei pribloškiančiu grožiu. Ji viena iš talentingiausių savo kartos aktorių, kuri taip pat puikiai jaučia naujausias mados bei grožio tendencijas. Eva labiausiai žinoma dėl savo išskirtinės asmenybės, žydrų akių bei pritrenkiančių ilgų rudų plaukų, kurių išvaizdą ji neretai keičia. Nesvarbu ar Evos plaukai laisvai krenta ant jos pečių ar yra sukelti į įmantrią šukuoseną – Eva Green visuomet atrodo kaip stipri bei fatališka moteris.  
Eva Green: norint turėti gražius plaukus – reikia pasitikėti savo kirpėju

Eva didžiuojasi savo plaukais ir sako, jog ją ir jos kirpėją sieja stiprūs santykiai paremti tarpusavio pasitikėjimu. "Aktoriams plaukai yra labai svarbi įvaizdžio dalis. Kiekvienas aktorius turi pasitikėti savo kirpėju bei kartu kurti savo įvaizdį. Mano kirpėjas, žinoma, naudoja geriausius plaukų priežiūros produktus iš L’Oréal Professionnel. Aš labai džiaugiuosi, jog esu naujoji L’Oréal Professionnel ambasadorė – manau, kad tai bus įsimintinas nuotykis“, sako Eva.


SHARE:

5 komentarai

  1. Tikrai įdomios naujienos, Eva Green yra viena mėgstamiausių mano aktorių, tikrai labai charizmatiška :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tikrai įdomios naujienos, Eva Green yra viena mėgstamiausių mano aktorių, tikrai labai charizmatiška :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Man ji atrodo labai įdomi moteris, o jos išvaizda tokia išskirtinė:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man visos L'oreal ambasadorės labai patinka... Visos gražios, stilingos ir skirtingos...

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig