2015 m. sausio 22 d., ketvirtadienis

MUA akių šešėliai Glamour Night



Šiandien mano antrasis pasakojimas apie MUA akių šešėlius. Man labai patiko Sleek kosmetiką ir jų akių šešėliai, bet vieną gražią dieną aš pamačiau MUA kosmetikos išpardavimą, kaina buvo juokinga, spalvos labai ryškios ir gražios, todėl aš nusprendžiau išbandyti. Šiandien skubu pasidalinti savo įspūdžiais  su Jumis...

Gamintojo aprašymas:


MUA šešėlių paletė Glamour Night tai 12 labai pigmentuotų spalvų, kurios padės Jums sukurti tiek dieninį, tiek vakarinį makiažą. Paletėje rasite švelnius  atspalvius bei tamsai žalias ir mėlynas spalvas. Visos salvos puikiai išsisklaido, ilgai išsilaiko, nenubyra. Labai švelnios, kreminės konsistencijos. MUA šešėlių paletės dažnai lyginamos su legendinėmis Urban Decay  paletėmis.

MUA Glamour Night labai panaši į

Urban Decay Skoked paletę


Taip pat į Sleek ultra matte v2



Įpakavimas:





Kaina: apie 3 svarus + siuntimas


Spalvos:


Be akių šešėlių bazės:



Su akių šešėlių baze:




Mano nuomonė:

Pasirodo,  MUA kosmetika, tai ne tik labai gražus matiniai lūpų blizgesiai, bet ir geri šešėliai. Aš negaliu pasakyti, kad jų kokybė tokia pat kaip ir Urban Decay šešėlių, bet ir kaina ženkliai skiriasi. Man MUA šešėlių kokybė labai patiko, taip pat patiko šešėlių atspalviai, labai gerai, kad paletėje yra ir matiniai ir blizgantys šešėliai. Labiausiai patiko šviesus atspalviai, prisiminate, Sleek šešėlių šviesus atspalviai labai silpnos pigmentacijos, MUA geresni. Taip pat labai gražiai ant akių atrodo violetiniai ir žali atspalviai kaip spalvos akcentas. Sekmadienį apie makiažus su MUA šešėliai pašnekėsime plačiau. 








SHARE:

2 komentarai

  1. Bet kaip keistai, dėžutėje jie atrodo kitaip, negu ant rankos. Iš dėžutės pirmiausia griebčiau tuos ryškius violetinius ir pirmoj eilėj priešpaskutinį pilkai rudą matinį. O jei žiūrint nuo rankos, tada gal tamsiai žalią ir virūtinės eilės blizgantį aqua...

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aš prieš perkant internetu, visada skaitau atsiliepimus, nes dažniausiai ant akių ir rankos produktai atrodo kitaip... Ryškiai violetiniai labai gražiai atrodo ant akių... ;-)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig