2015 m. sausio 28 d., trečiadienis

Produktas "žvaigždė" - PUPA Super Olio Kūno, veido, plaukų ir rankų aliejus




Šiandien vakariam skaitymui siūlau mano atsiliepimą apie produktą "žvaigždė" Pupa Super Olio - daugiafunkcinį aliejų, kuris tinka ir plaukų, ir veido, ir kūno priežiūrai. Kodėl "žvaigždė"? Nes produktas  geras ir man labai patiko... Šiandien jį noriu pristatyti ir Jums...




Gamintojo aprašymas:




Šilkinės tekstūros aliejus greitai susigeria į odą. Rezultatas: lygi, minkšta, švelni oda, švelnūs plaukai, minkštos nagų odelės ir sveiki nagai. Puikiai tinka skubantiems ir mėgstantiems aliejaus tekstūrą, taip pat tiems kurie mėgsta viena priemone pasiekti daug rezultatų. Idealu norintiems šilkinės tekstūros, maitinančio poveikio kiekvienam kūno centimetrui. Greitai įsigeria, todėl nereikės ilgai laukti prieš apsirengiant.Sudėtyje nėra parabenų, švelnus, saugus, dermatologų patikrintas, hipoalerginis aliejus. 

Naudojimas: 





1. kaip kasdienį kūno aliejų: tepkite drėgną odą. Taip jūsų oda bus sudrėkinta, pamaitinta ir lygi. 
2. Kaip veido priežiūros priemonę: sušildykite 2 lašus aliejaus tarp delnų ir švelniai užtepkite ant veido. 
3. Kaip priemonę nuo strijų ir smulkių randelių: kasdien įmasažuokite aliejų į tas vietas, kur gali atsirasti arba jau atsirado strijų ar randelių ir įmasažuokite pirštų galiukais. Netepkite ant pažeistos odos. 
4. Kaip plaukų aliejuką: kelis lašelius aliejaus tepkite ant plaukų galiukų.
5. Kaip priemonę nagams ir nagų odelėms: įmasažuokite kelis lašelius aliejaus į nagą ir aplink jo.

Sudėtis:




Talpa: 150 ml.

Kaina: 15,93 EUR

Kur pirkti: Kristiana ir Kosmada

http://www.kristiana.lt/index.php/e-parduotuve/110
http://www.e-kosmada.lt

Įpakavimas:







Konsisitencija:




Mano nuomonė:

Aš noriu pasakyti, kad nežinojau absoliučiai nieko apie Pupa kūno priežiūros liniją... Aš tikrai mačiau kosmetikos stendus, bet į veido ar kūno priežiūros linijas neatkreipdavau dėmesio... Prieš dvi savaites gavau kelis produktus pabandymams, bet kai išbandžiau šį aliejuką, supratau kad Pupa kūno priežiūros linija reikalauja ypatingo dėmesio.

Pupa Super Olio įpakavimas labai patogus, su pompa (pompa galima užsukti, todėl aliejų galima imti su savimi ir nebijoti kad išsipils)
Aliejaus kvapas man patiko labiausiai, saldus, rytietiškas... kvepia nuostabiai... aš tepu rankas ir plaukus tam, kad kvapas išsilaikytų dar ilgiau...
Aliejaus konsistencija neriebi, jeigu galima taip pasakyti apie aliejų. Aš naudojau aliejų kūnui - jis puikiai maitina ir drėkina, taip pat pastebimai stangrina, susigeria labai greitai, vos per kelias minutes.
Taip pat tepu rankas vietoje rankų kremo,.
Galima tepti ir plaukų galiukus, taip plaukai nebus išsausėję. (aliejus neriebina plaukų, o tai yra svarbiausia)
Galima naudoti aliejuką ir veido maitinimui, jis gerai drėkina ir nekemša poras.

nuostabus produktas, tikra kūno priežiūros linijos "žvaigždė"

Rekomenduoju...











Ieškant informacijos apie Pupa kūno linijos priežiūros priemones supratau, kad labai noriu išbandyti kūno šveitiklius ir priemones nuo celiulito....


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig