2015 m. sausio 23 d., penktadienis

Real Techniques Miracle Complexion Sponge Stebuklinga makiažo kempinėlė


Šiandien labai trumpai noriu papasakoti apie mano naują atradimą - Real Techniques makiažo kempinėlę. Aš jau seniai žiūrėjau į Beauty Blender pusę, tačiau kaina (apie 20$ www.ebay.com) mane stabdė, o svarbiausiai, aš nelabai tikėjau stebuklu. Kai aš surinkau pakankamai bonusų www.feelunique.com internetinėje parduotuvėje, aš užsakiau Real Techniques kempinė. Real Techniques teptukai labai geros kokybės, kodėl gi neišbandyti ir kempinės, juk mokėjau tik už siuntimą, todėl jeigu nepatiks, galėsiu išmesti. Galiu pasakyti atvirai, dabar aš tikiu stebuklu... Tai nuostabus produktas..




Gamintojo aprašymas:




Miracle Complexion Sponge
Stebuklinga makiažo kempinėlė
Palengvinkite savo grožio rutiną su šia daugiafunkcine makiažo kempinėle. Universala​us dizaino dėka kosmetiką paskirstysite tolygiai.​ Apvalūs kraštai pritaikyti priemonės paskirstymui ant žandų ir kitų didesnių odos plotų. Smailus galiukas skirtas smulkiems paraudimams ir/​ar trūkumams maskuoti.​
Plokščioji dalis skirta zonoms aplink akis ir nosį.

Kaina: 10,70 EUR


Įpakavimas:







Mano nuomonė:
Tai tikras stebuklas. Dar niekada žiemos sezonu mano veido tonas nebuvo toks vienodai padengtas, o kontūravimas ir veido maskavimas toks lengvai atliekamas. Mano veido oda kombinuoto tipo, kai kur žiemos sezonu atsiranda šerpetojimai, nors visas veidas gan riebus, todėl reikalauja išskirtinio dėmesio. 
Real Techniques kempinėlė labai patogios formos, smailus kampas puikiai tinka makiažo tono tušavimui prie nosies, taip pat korektoriaus ištušavimui paakių zonoje.
Apvaliai nukirptas kraštas gerai tušuoja makiažo pagiringą ant viso veido, taip pat padeda ištušuoti kotūravimo linijas.
Real Techniques kempinė naudojama šlapia. Galiu pasakyti, man labai patiko rezultatas ant veido. makiažo pagrindas atrodė nepastebimai, maskavimo savybės nuo to nekenčia. Stebuklas.... ;-)

Iš minusų noriu paminėti:
makiažo pagrindo naudojama žymiai daugiau
reikia pastoviai plauti kampinę
nemaža kaina


Apibendrinant noriu pasakyti, rekomenduoju šią kempinę visiems, kas nori lygaus veido tono. 



SHARE:

10 komentarų

  1. Sveiki, aš irgi ją naudoju, negaliu atsidžiaugti. Taip pat galvojau apie BeautyB, bet stabdė kaina, stebiuosi, kaip paprasta kempinėlė daro stebuklus :) ir draugei net kalėdų proga dovanojau, kad susipažintų su tobulais dalykais :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš jau mačiau kad BB galima jau nusipirkti Lietuvoje, tačiau kaina irgi kandiojas, apie 70 lt, Real Tecniques puikus ir benrangus (palyginus) pasirinkimas..

      Panaikinti
  2. Aš šios kempinės jau laukiu, užvakar užsisakiau, smagu, kad tik patvirtini, kad teisingai padariau pirkdama. Nemačiau nė vieno blogo atsiliepimo :). Tiesa, gal kažkam bus aktualu, kad iherb.com ji kainuoja tik 6$ http://www.iherb.com/Real-Techniques-by-Samantha-Chapman-Miracle-Complexion-Sponge-1-Sponge/52027#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=sponge&rc=139&sr=null&ic=3

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai geras pirkinys, manau tirai liksite patenkinta. www.feelunique.com kaina apie 6 svarai, būna ir išparavimai...

      Panaikinti
  3. Anonimiškas2015-01-23 10:44

    As turiu daug pigesni varianta is vokisko parduotuviu tinklo DM. Irgi negaliu atsidziaugti! Bet jau noriu isbandyti ir kitu firmu. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš aišku norėčiau išbandyti BB, bet kaina stabdo... ;-)

      Panaikinti
    2. Aš irgi noriu BB,o kur Aliona matėt Lietuvoj

      Panaikinti
    3. mačiau čia:

      http://kosmetikosparduotuve.lt/aksesuarai/aksesuarai-kita

      Panaikinti
  4. Anonimiškas2015-01-23 21:53

    Esu mačiusi, kad youtube ne viena vizažistė minėjo, kad BB yra pritaikytas 90 naudojimu (po labai susidėvi), tad jei naudosi kiekvienma diena tos kempinėlės užteks apie 3 mėn... manau jau geriau utos pinigus išleisti kokiam geram kremui ar dekoratyvinės kosmetikos priemonei, nes RT analogas tiesiog nuostabus :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oi, aš irgi galvoju kad BB labai jau brangiai kainuoja... Kiniškų kopijų tikrai nepirkčiau, o Real Techniques kaip tik...

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig