2015 m. vasario 15 d., sekmadienis

15 Diena. Mano horoskopas ir ar jis man tinka?


Horoskopus labai mėgstu, kartais nuo karto net perskaitau tai, ką siūlo perskaityti mano mama, ji labai  didelė horoskopų mylėtoja. Aš nelabai mėgstu prognozių, nes nenoriu žinoti kas manęs laukia už kampo. Šiandien pabandysime įvertinti, ar mano horoskopas ir jame vaizduojamos savybės tinka man.



StichijaUgnis
PlanetaJupiteris
Dienaketvirtadienis
Devizas: “Aš matau”
Spalvamėlynažaliavioletinė, ir tamsiai raudona
Akmuoametistastopazaschrizolitas
Valdomas namas: Devintas
Kryžius pagal savybesMutabilus
Atitinkantis Kinų horoskopo ženklasŽiurkė
Priešais esantis ženklasDvyniai




Horoskopas:
Šaulio ženklą simbolizuoja įtempta strėlė – ji reiškia platesnius, pranokstančius kasdienybę interesus. Tiesioginis ryšys su gamtos įvykių eiga yra silpnas. Šaulys jau pažino kasdienybės būtinumą, meilę ir mirtį – visa tai liko toli užnugaryje. Dabar jis stengiasi atrasti visų šių įvykių gilesnę prasmę, o tam tikslui būtina platesnė erdvė. Šaulį vilioja toliai, jis mielai keliauja, susipažįsta su naujomis pažiūromis, nauju gyvenimo būdu. Giliai viduje tai labai religingas žmogus, tikintis gyvenimo prasmingumu bei vystymosi tikslingumu. Savo patirtį jis mielai dalija aplinkiniams, dažnai yra geras mokytojas ir patarėjas, sugeba kitus įkvėpti.






Mano nuomonė: Manau tiesios čia yra, aš labai mėgstu keliauti, naujus kraštus ir kitokį, nei mūsų gyvenimą. Todėl mane vilioja tokios šalys kaip Egiptas, Marokas, Indija, Kinija ir pan.
Ar aš tikiu religija? - Manau taip, tai man tikrai yra svarbu.
Aš labai mėgstu pasidalinti savo patirtimi, padėti ir patarti. Tikiu, kad galėčiau vesti apmokymus, būti dėmesio centre ir valdyti publiką. Aš nebijau žmonių, tiesių žvilgsnių ir didelės auditorijos, ta man malonumas.




Horoskopas:
Pirmasis dekanas (lapkričio 23 – gruodžio 1 d.). Pagrindinis devizas – sąžiningumas.
Tai atviraširdis, sąžiningas, tiesus žmogus ir šitų principų stropiai laikosi. Tokiomis savybėmis gali pasinaudoti intrigantai. Todėl patartina jam per daug nepasitikėti įvairiais perėjūnais. Tikriems draugams jis dosnus ir visada ištiesia pagalbos ranką. Kad taptų laimingas, reikėtų gyventi ramių namų aplinkoje. To jis ir siekia demonstruodamas visas geras žmogaus savybes.

Mano nuomonė:
Aš lavai vertinu sąžiningumą ir savo principus, todėl su šiais punktais visiškai sutinku. Gal tai atrodo kiek naivu, tačiau esu patikimas ir teisingas žmogus.



Darbas



Horoskopas: Šio ženklo atstovės moterys išsiskiria gyvenimo džiaugsmui atvira širdimi ir smalsumu. Moteris Šaulys sugeba užsiimti keliais dalykais iš karto ir mėgsta sensacijas. Tačiau pačios niekada nepraranda pusiausvyros, yra atviros bendravimui ir geranoriškos, nors ir nelabai įvairiapusiškos. Moterims Šauliams geriausiai rinktis darbą turistinėse agentūrose, viešbučiuose. Tarp jų taip pat yra nemažai pedagogių, auklėtojų, talentingų gydytojų, dėmesingų slaugių ir įžymių meno atstovių.

Mano nuomonė:

Užsiimti keliais darbai iš karto tai apie mane, aš galiu rašyti blogą, žiūrėti laidą per TV ir dar narųyti keliuose saituose. Aš esu labai atviras ir laisvai bendraujantis žmogus, o ką sakyti apie tai, kad gerus dešimt metų dirbau viešbučių ir maitinimo sferoje. Manau visi punktai puikiai atitinka horoskopą.

Stilius:





Horoskopas: Jie myli laisvę, todėl ir jų drabužiai - patogūs, sportiniai. Šauliai mėgsta blukintus džinsus, laisvus marškinėlius, džemperius ir švarkus. Greičiausiai turi ne vieną porą sportinių batelių. Šaulio įvaizdis - gaivus ir nesuvaržytas, mėgstamiausios spalvos - mėlyna, violetinė. Moterys mėgsta ir alyvinius, rožinius, melsvus atspalvius. Vyrai dažniausiai dėvi marškinėlius ir džemperius su mėgstamiausių komandų pavadinimais. Jiems patinka ir flaneliniai šortai, liemenės, odiniai švarkai.






Mano nuomonė: Visiška priešingybė, nemėgstu sportinio stiliaus, mano drabužinėje dauguma batų ant kulnų, nemėgstu nei mėlynos, nei violetinės spalvos. Mėgstami atspalviai balti, juodi, pilki, geltoni. Marškinėlius nusipirkau visai neseniai, mieliau rinkosi paprastus megztinius. Todėl galiu pasakyti čia horoskopas visiškai nepataiko.

Bendroje sumoje horoskopas daugiau pataikė, nei nepataikė. man buvo labai smagu perskaityti ir sužinoti kažką naujo. Puikiai žinau, kad su stiliumi ir drabužių bei kvepalų pasirinkimu pagal horoskopą niekada nepataikau, nes visada žiūriu į žurnalo puslapius, ir galvojau, o ne, niekas nepatinka, visiškai nemano.



Horoskopai
http://www.horoskopai.lt/zodiako-zenklai/saulys/
http://www.delfi.lt/gyvenimas/stilius/stilius-pagal-zodiaka.d?id=33025397


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig