2015 m. vasario 18 d., trečiadienis

17 Diena. Kas mano piniginėje?

Labas rytas, mielieji, vakar aš taip ir nespėjau parašyti apie savo piniginių tūrinį, patikėkite, net man 4 straipsniai per dieną kartais būna per daug, nes reikia užsiimti savo darbais. Vakar buvo siuntų dieną, todėl iki blogo rankos taip ir nenuėjo. Instagram galite pamatyti greičiau visas naujienas, mano naujus pirkinius ir siuntų turinį. Na o šiandien apie pinigines. Po Euro įvedimo, pas mane dvi pinigines. Anksčiau vienoje buvo litai, kitoje eurai, tačiau dvi liko iki šiol. Kodėl? Nežinau, reikia palikti tik vieną.


Pradėsim nuo mažiausios Michael Kors Python piniginės:


Mano piniginėse tik labai smulkūs pinigai, visus pinigus dažniausiai turiu banko kortelėje

Taip pat mano piniginėje Maxima Ačiū kortelė, Kristianos, Eurokos, Douglas, PeekandChoppenburg kortelės, Maskvos metro bilietas (liko po kelionės), Vilniečio kortelė, Banko prisijungimo kodai



Kitoje piniginėje mažiau ir rėčiau naudojamos nuolaidų kortelės, euro centai ir tapatybės kortelė:

Rimi, Ozas, Douglas, Equador ir La Bamba (soliariumų studijų), Euro Vaistinė, Marks and spencer (nuostabūs maisto produktai, kai būnu centre, visada nusiperku bandelių, sausų pusryčių su belgišku šokoladu ir apelsinų uogienės) Ar reikia parodyti ir įkelti nuotraukas? Ikea Family, Omini ID (kad nestovėti eilėje, nes Omnitel Salonose eilės labai didelės).

Štai taip atrodo mano piniginės ir jų turinys, o aš einu spręst kuria piniginę palikti.



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig