2015 m. vasario 28 d., šeštadienis

27 Diena. 3 Savybės manyje, kurios man patinka.


Pagaliau vasario iššūkių tema eina į pabaigą, liko vos keli straipsniai. Aš dar derinu dėl fotografavimo mano mėgstamiausioje parduotuvėje, o šiandien iš ryto noriu trumpai aprašyti 3 savybes manyje, kurios man patinka. Ech, būtų žymiai lengviau parašyti apie tas, kurios nepatinka.


Aš išmokau mylėti save. Supratau, kad jeigu pats savęs nemylėsi, nemylės niekas, jeigu pats savęs nevertinsi, nevertins niekas. Aš prisimenu, kad į komplimentus sau visada sakydavau, ką tu, čia tiesiog smulkmena, čia nėra apie ką šnekėti. Aš nemokėjau priimti komplimentų, nes savęs nemylėjau ir nevertinau. Labai svarbu  mokėti priimti komplimentus. Užsienyje yra nes specialūs kursai: pradedant nuo to, kaip pamilti save iki to, kaip priimti komplimentus. Galiu pasakyti labai trumai, reikia visada padėkoti, o sau pasakyti, juk aš to verta.

Aš labai atviras ir draugiškas žmogus. Labai mėgstu bendrauti ir šneku visada labai atvirai, kartais net per daug, tačiau šią savybę labai vertina mano aplinkiniai ir draugai.

Aš labai užsispyrusi, jeigu turiu tikslą, būtinai pasieksiu. Jeigu kažkuo noriu, padarysiu viską, ir nesustosiu vidury kelio. Manau tai geriausia mano savybė.






SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig