2015 m. vasario 2 d., pirmadienis

Apie Korėjietiškas veido kaukes....


Šiandien kaip ir žadėjau noriu labai trumpai parašyti apie Korėjietiškas veido kaukes. Patikėkite, www.ebay.com jų pasirinkimas tikrai didelis, aš pasistengiau surasti geras ir nelabai brangias... šiandien apie tai pašnekėsime plačiau...

Gamintojo aprašymas:


Kaukių pasirinkimas ir poveikis:

1. SRAIGĖ
Sraigių ekstraktas gerai drėkina ir ramina probleminę veido odą.

2. Granatai
Savo sudėtyje turi antioksidantus, antimikrobines, prieš uždegiminį ir anti-senėjimo savybes. Tinka anti age procedūroms ir labai jautriai veido odai.

3. BULVIŲ
Sudėtyje yra vitamino C ir B kompleksas ir mineralai, tokių kaip kalis, magnis, fosforas ir cinkas, kurie yra labai gera veikia veido odą. Kaukė  sumažina tamsias dėmes, padeda pašalinti įdegį ir pigmentaciją, sumažinti spuogų atsiradimą.

4. Bičių pienelis
Medaus  ekstraktai padeda suminkštinti odą ir gali padėti padidinti  odos drėgmės lygį.  

5. kamieninių ląstelių

 Kamieninės ląstelės ir alavijo ektraktas  yra pagrindiniai ingredientai kurie suteikia veido odai gaivumo, stangrumo ir ypatingo drėkinimo efekto.

6. KOLAGENO
Kolagenas yra baltymas, kuris asocijuojasi su odos elastingumu. Kaukė atstato reikiamą kalogeno kiekį ir stangrina veido odą.

7. Gyvatės nuodai

Gyvatė nuodai yra populiarus ingredientas Korėjiečių kosmetikoje. Juose yra daug peptidų, kurie atstato veido odą ir kovoja su raukšlemis.

8. placenta

Gerai atstato ir drėkina veido odą. Rekomenduojama net labai jautriai odai.

9. Kofermentas Q10
Kofermentas Q10 gerai drėkina ir stangrina pavargusią veido odą.

10. Alijošius
Pagrindinė sudedamoji kaukės dalis yra alavijo ekstraktas, kuris  puikiai drėkina odą.  Alijošiaus ekstraktas  padeda atgaivinti išsausėjusią odą nuo žalingo aplinkos ir UV spindulių.Koncentruotas ekstraktas suformuoja apsauginį sluoksnį ant odos paviršiaus, gerina odos elastingumą.

11. Žalioji arbata
Daugelis naudoja žalią arbatą kaip kartą arba šaltą gėrimą. Daugelis iš mūsų nežino, kad žalioji arbata tai grožio šaltinis.. Žalioji arbata turi detoksikuojančias savybes. 

12. AGURKŲ
Agurkuose yra vitamino A ir C, ir didelis kiekis antioksidantų. Agurkų sudėtyje kofeino rūgštis, kuris yra antioksidantas, apsaugo odą nuo žalingo aplinkos poveikio. Agurkai taip pat ramina ir drėkina sudirgusią veido odą,  Agurkų sultys tonizuoja ir gaivina, taip pat sumažinti porų dydį. Reguliariai naudojant agurkų veido kaukes veidas tampa skaistesnis ir poros mažiau matomos.

13. Perlų ektraktas

Perluose yra gausu mineralų ir amino rūgščių, kurios padeda išlaikyti stangią veido odą, taip pat kaukė lygina veido odos atspalvį.

14. VITAMINAI
Kaukės sudėtyje yra vitaminai, kurie sustiprina apsauginį odos  barjerą ir  pagerina odos būklę. 

15. Raudonas ženšenis
Stiprina ir atstato veido odą, mažina raukšles, tinka sausai jautriai odai


16. DUMBLIAI
Kaukėje su Jūros dumbliais sudėtyje yra natūralių jųros dumblių ektraktas , kuris padeda sumažinti veido poras, išvalo toksinus, taip pat maitina, prisotina odą  antioksidantais, vitaminais ir mineralais. Didelės koncentracijos vitaminas C rūpinasi pažeistą odą, padeda atkurti odos elastingumą ir stiprina ląstelių struktūrą.




Kaip atrodo:


Kur pirkti: www.ebay.com

            
            22 vnt - 14,88$

Mano turimos kaukės:



Iš arčiau....
















Mano nuomonė:

Aš nusipirkau būtent šias kaukes todėl, kad jų pavadinimai, aprašymas ir sudėtis yra anglų kalba, kas labai retas atvejis Korėjiečių kosmetikoje. (dažnai būna tiesiog Korėjiečių kalba). Kaukės puikiai tinka mūsų veidams, nei per mažos, nei per didelės. manau geriausios iš visų bandytų. Taip pat pat jų poveikis man labai patiko: mėgstamiausios granatų (nes mažina porų dydį ir vizualiai lygina veido odą) ir su vitaminais (skaistina ir lygina veido spalvą). Kažkokio ypatingo kvapo kaukės neturi, vos vos jaučiama ingridientų kvapą... (pvz. agurkų, alijošiaus kaukės kvepia labai gaiviai, puikiai drėkina ir atstato sausą odą). Prieš kaukes naudojimą galima tepti savo mėgstamą kremą arba serumą, taip jo poveikis bus stipresnis. Aš laikau kauke apie 15-20 minučių, poveikiu likau patenkina. rekomenduoju išbandyti ir Jums. Aš pirkau rinkinį pabandymams, dabar tiksliai žinau kokias kaukes pirksiu ateityje.




SHARE:

3 komentarai

  1. Manau šios natūralios kaukės turėtų būti labai naudingos mūsų veido odai. O gal yra šios linijos natūrali, ekologiška veido kosmetika? Labai norėčiau išbandyti :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas2015-06-05 08:50

    Yra puiki korejetiska kosmetika INNISFREE. Ji ekologiska. Taip pat turi platu kaukiu asortimenta. Dievinu jas :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Nemanau, kad reikėtų tepti kremą ar kitą priemonę ant veido prieš kaukės naudojimą. Gali komponentai sureaguoti netinkamai. Be to, ant visų kaukių nurodyta prieš naudojimą reikia švariai nuprausti veidą:)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig