2015 m. vasario 27 d., penktadienis

Artdeco Emilio de la Morena Blusher Skaistalai dėžutėje su veidrodėliu



Šiandien vakariniam skaitymui siūlau naują įrašą apie Artdeco nuostabius skaistalus iš pavasario kolekcijos. Aš kai tik pamačiau naujos kolekcijos Promo nuotraukos, iš karto supratau, kad skaistalai ir visi mėtinės spalvos Artdeco produktai bus mano. Šiandien noriu apžvelgti skaistalus, tačiau nuotraukos su makiažu bus jau su mėtinės spalvos šešėliais ir pieštuku, tikiuosi patiks...




Gamintojo aprašymas:



Emilio de la Morena Blusher
Skaistalai dėžutėje su veidrodėliu 
Iš naujausios ARTDECO kolekcijos „Emilio de la Morena" Pavasaris/Vasara 2015.
Puikus, naujausių tendencijų, trijų atspalvių derinys, su lengvu spindesiu, pavasariškai atgaivins makiažą. Lengvai ir tolygiai dengiasi, intensyvios pigmentacijos, ilgai išliekantys. Gali būti naudojami visi 3 atspalviai kartu arba po vieną atskirai. Sudėtyje esantys vitaminai C ir E – puoselėja odą. Su mineraliniu sericitu. Be lanolino ir parabenų. Be mineralinių aliejų. Bekvapiai.
Talpa: 10g
Kaina: 19,99 EUR
Kur pirkti: Drogas, Douglas, Kristiana, Sarma

Įpakavimas:









Spalvos:









Rezultatas:






Su makiažu:






Mano nuomonė:
Nuostabus produktas, daugiau pasakyti neturiu ką. Įpakavimas atrodo stulbinamai, tai meno kūrinys, kuris privalo būti kiekvienos iš mūsų kosmetinėje. Skaistalų spalvos parinktos tinkamai: šilta rožinė, šalta rožinė ir persikinė. Aš specialiai padariau visų atspalvių atskirai nuotrauką, kad pamatyti skirtumą, ir taip pat visus atspalvius sumaišius. Skaistalai labai minkštos, šilkinės konsistencijos, gerai pigmentuoti ir puikiai perduoda atspalvius. Tepasi maloniai, padauginti galima, todėl rekomenduoju naudoti švelnios tektūros skaistalų teptuką, geriausiai natūralų. Skaistalai suteikia veidui gaivumo ir lengvą švytėjimo efektą. Laikosi visą diena, puikiai atrodo ir atgaivina veidą. Man labai patiko. Rekomenduoju.

PS. Jau greitai Artdeco naujos pavasario kolekcijos mėtinių produktų apžvalga. Nuotraukos jau padarytos, beliko viską sujungti į įrašą.




SHARE:

5 komentarai

  1. Labai gražūs skaistalai. Lauksiu mėtinės Artdeco kolekcijos apžvalgos. :) Pernai buvo populiari ši spalva: megztukai, palaidinės, papuošalai buvo tuojau išgraibstomi vinted.lt Ir gatvėse merginos šios spalvos drabužiais rodėsi.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš vakar užlakavau nagus, manęs net keturi žmonės paklausė kas čia per spalva. Tikrai labai graži ir mėtinė. Taip, jau antra sezoną pastelinės spalvos neišeina iš mados: šviesiai mėlyna, žalia, rožinė. Taip pat šį sezoną madingos Nude spalvos, todėl pasirinkimas labai didelis.

      Panaikinti
  2. Labai gražiai žvilga! Aš kaip tikra šarka, man kuo blizgiau tuo gražiau :D Žinoma skaistalai gal ir neturi būti blizgūs, bet tokie žvilgus pats tas pavasariui, o jei dar oda truputi įdegus tai iš vis. Aš ir labai noriu šitų skaistalų!

    Ievushka.com

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man irgi ;-) man nelabai patinka visiškai matinės skaistalai ir pudros. Šį kartą vusa Artdeco kolekcija verta dėmesio, labai gražios spalvos mėlyni šešėliai - švyti ir spalva chameleonas, o skaistalai -topas. Įpakavimas, spalva ir konsistencija.

      Panaikinti
  3. Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig