2015 m. vasario 22 d., sekmadienis

Dior Nude Air (pirmas įspūdis)



Aš nelabai mėgstu rašyti atsiliepimus apie mėginukus, tačiau kartais vienas mėginukas palieka įspūdį apie produktą ir padeda apsispręsti pirkti ar ne. Šį kartą noriu labai trumpai apžvelgti Dior Air Nude naujieną. Vakar aš buvau Kristaina "Grožio dienos" renginyje, man padarė makiažą su Dior Star kremine pudra, bet aš labai norėjau išbandyti ir kitą Dior naujieną Dior Air. Šiandien kelis žodžius apie tekstūrą, konsistenciją ir rezultatą ant veido.


Gamintojo aprašymas:



2015m. pavasario naujiena - Diorskin Nude Air kreminė pudra-serumas. Itin skysta kreminė pudra-serumas Diorskin Nude Air leidžia odai kvėpuoti, suteikia natūralų švytėjimą, ją tobulina ir puoselėja. Užtenka tik lašelio šios aliejinės tekstūros lengvos kaip oras priemonės, kad padengtumėte visą veidą lengvu tarsi rūkas šydu.

Įpakavimas:



Kur pirkti: Kristiana

Spalvų pasirinkimas:



Sudėtis:



Dior Nude Air produktai:



Mano spalva:






Rezultatas:

Be kosmetikos:


Su Dior Nude Air







Mano nuomonė:

Aš visada įvertinu kosmetikos naujiena akimis, jeigu man patinka įpakavimas, labai norisi išbandyti produktą. Dior Nude įpakavimas labai gražus, matinio stiklo įpakavimas, buteliukas su pipete, atrodo tikrai brangiai ir gražiai. Spalvų pasirinkimas geras, yra ir šviesių ir tamsių atspalvių. Jeigu jus naudojate Dior kremine pudra, atspalviai atitinka. 

Pradėsiu nuo konsistencijos: labai skysta, šilkinė. Kai pradėjau tepti ant veido supratau, reikia tepti greitai, nes labai greitai išdžiūsta, įsigeria į odą, iš karto ant veido suteikia matinį efektą. Labai sausam veidui netinka, gali dar labiau paryškinti sausas vietas, taip pat nuotraukose matosi kad pudra paryškino mano poras. Veidas labai gražiai atrodo iš tolo, tačiau iš arčiau man nepatinka. Pudros kvapas vos jaučiams, saldus pudrinis. Po geros valandos atsirado žadėtas veido švytėjimas.  Galiu pasakyti atvirai, man labiau patiko Dior Star pudrą, aš jau užsakiau pilną buteliuką.

Dior Nude Air pudros pliusai: 
gražus įpakavimas
didelis atspalvių pasirinkimas
matinis efektas
nereikia naudoti birios pudros (suteikti matiškumo)
malonus kvapas

minusai
greitai susigerią į odą
sunku paskirstyti
gali paryškinti sausas vietas
paryškina poras
pudra naudojasi netaupiai (man vos užteko vieno mėginuko ant viso veido)

Ačiū labai už mėginuką, jis padėjo man apsispręsti ir pasirinkti Dior pudrą kurį tiko man. Rekomenduoju prieš perkant pudrą pasitarti su konsultante, jis padės pasirinkti spalvą ir pudros konsistenciją, kuri tiks būtent Jums.








SHARE:

5 komentarai

  1. Is aprasymo labai panasi i loreal nude magique skysta pudra

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš turiu L'oreal nude ir Pupa Like a Doll, jos geresnės, labai daug tikėjausi iš Dior, bet mano veidui dėja netinka. Labai poras išryškina ir konsisitencija man nepatiko, nes nespėji užtepti, jau išdžiūvo dryžiais.

      Panaikinti
  2. Atsakymai
    1. Išlygina veido toną, raudonio nepaslėpia. Veidas kai užsitepi atrodo labai sausas, po kurio laiko atsiranda 'Glow" efektas, tačiau man vistiek nelabai. Dior Star maskavimas geresnis, konsisitencija rieboka, naudojasi taupiau, ir ant veio atrodo geriau (tačiau labai riebiam veidui netinka). Kreminės pudras aplamai reikia bandyti ant savo veido ir prašyti mėginukus, kitaip apsispręsti neįmanoma.

      Panaikinti
  3. Anonimiškas2015-10-24 01:32

    man labai sunku rasyti bet as vistiek rasau... arba kudra gera arba pinigai neblogi

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig