2015 m. vasario 14 d., šeštadienis

DOUGLAS GROŽIO GATVĖS dienos PC Panorama


Labas rytas, mano brangieji, sveikinu su Valentino diena, linkių daug gerų emocijų, šypsenų, geros nuotaikos, ir aišku, meilės. Na o aš noriu papasakoti apie Douglas Grožio gatvės renginį, kuriame apsilankiau vakar. Manęs visi dažnai klausia, kaip aš ten patenku, atsakymas labai paprastas, tiesiog užsirašau. Kad patekti į Douglas "Grožio gatvės" renginį nebūtina kažką pirkti, arba būti bloggerių, užtenka tiesiog pamačius skelbimą užsirašyti, tai reikia daryti iškarto, nes vienų gali ir nelikti. Aš užsirašiau viena iš pirmųjų, kai tik pamačiau skelbimą. Mano pasirinkimas: Alessandro nagų lakavimas, Schwarzkopf plaukų sušukavimas ir Artdeco makiažas.



Aprašymas:


DĖMESIO!  VASARIO 12-14 DIENOMIS
Kviečiame į „Douglas“ grožio gatvę, kur Jus pasitiks:
✓makiažo meistrai
✓plaukų stilistai
✓manikiūro specialistai
Jūsų pokyčius įamžins profesionalus fotografas.
Šventės metu gerą nuotaiką kurs maloni muzika ir charizmatiškas vedėjas, o renginio dalyvius vaišinsime ŠVIEŽIA KAVA ir LA CREPE skanėstais
RENGINYS NEMOKAMAS
Renginio vieta: PLC PANORAMA, CENTRINĖ AIKŠTĖ, VILNIUS







Aš pradėjau nuo Alessandro Striplac nagų lakvaimo:


Striplac
Gelinio efekto nagų lakas
StripLac tai naujiena Lietuvoje. Saugus ir greitas ilgalaikis lakavimas. Striplac išlieka iki 10 dienų, o jo naudojimas yra visiškai nekenksmingas jūsų nagams. Tam, kad padengti nagus Striplac ilgalaikiu laku jums nereikia šiaušti nago. Tai greitas ir paprastas būdas pasidaryti ilgalaikį lakavimą, nepažeidžiant nagų, namų sąlygomis.
Pilna informacija apie lakavimą ir priemones  čia. 
O aš jau noriu parodyti rezultatą:











Viskas atrodo labai paprasta ir lengva, naudoti manau patogi net namų sąlygom, tik reikia daugiau įgūdžių. Spalvų pasirinkimas tikrai didelis, aš pasirinkau persikinį atspalvį, ir kaip akcentą, violetinį atspalvį su blizgučiais.
Nusiima Alessandro Strip lakas irgi labai paprastai, jis tiesiog nusilupa. Aš vėliau papasakosiu komentaruose kaip ir kiek man lakas išsilaikė.

Schvarzkopf Professional plaukai.

Aš labai norėjau Gražių garbanų... Schwarzkopf profesionalių priemonių plaukams niekada nebandžiau, todėl išbandyti buvo labai įdomu.



Aš atkreipiau dėmesį į:

OSiS+ Glamination Light Glossy Holdspray
Lengvos fiksacijos blizgus plaukų lakas
(labai lengvos fiksacijos, nesulipdo plaukų, garbanos išsilaiko labai ilgai)


Bonacure Oil Miracle Divine Polish


(Kvapas nuostabus, palengvina šukavimą ir suteikia plaukams spindesio)




Na ir galiausiai Artdeco makiažas:








Aš atkreipia dėmesį į Artdeco Mineralinę pudrą:
(labai gražiai ir tolygiai padengia veidą, užmaskuoja nelygumus ir trūkumus, išlygina veido spalvą, suteikia veidui lengvą švytėjimo efektą)




Taip pat Artdeco šešėlių pasirinkimas stulbina. Spalvos labai gražios ir juos lengva naudoti. Makiažas išsilaikė iki vėlyvo vakaro.






Rezultatas:

kartu su Artdeco visažistu Remigijumi. 
Aš labai norėjau ryškau makiažo, todėl pasirinkome paryškinti akis, o lūpos palikti Nude spalvos.
Gavosi labai gražiai. Ačiū labai.. ;-)







Man labai patinka tokie renginiai, kur galima pasipuošti vakarui. Ačiū labai Douglas už tokius renginius, o taip pat nuostabiems Alessandro, Schwarzkopf ir Artdeco konsultantams. Diena su Jumis praėjo nuostabiai.




















SHARE:

2 komentarai

  1. Anonimiškas2015-02-15 15:03

    Plaukai, manikiuras tikrai atrodo nepaprastai graziai, taciau makiazas.... Atrodo, kad Jus sau graziau pasidarote makiaza, negu sis specialistas. Tamsus seseliai, oranzine oda.... Atrodo kraupiai. Jus sugebate tikrai geriau!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Anonimiškas2015-02-15 20:50

      Cia labiau apsvietimas sugadino vaizda.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig