2015 m. vasario 22 d., sekmadienis

Kristiana Grožio dienos (labai daug nuotraukų)



Vakar buvo labai intensyvi diena. Aš apsilankiau Kristiana "Grožio dienos" renginyje. Kaip aš jau pasakojau, aš kai tik pamatau facebook puslapyje skelbimus ir pasiūlymus, iš karto užsirašau. Man labai įdomu išbandyti naujus produktus, pabendrauti su kompanijos atstovais ir padaryti gražų makiažą. Šį kartą aš užsirašiau į plaukų tyrimą su Marlies Moller, Skincode veido priežiūros konsultacijai ir makiažui su Dior kosmetika. Taip pat spėjau apžiūrėti Make up Factory pavasario naujienas.







Vasario 20 - 22 dienomis - KRISTIANA grožio dienos!
PLC OZAS, centrinėje aikštėje, 1 aukšte! Mūsų profesionalai atliks:
* express makiažus su DIOR ir MAKE UP FACTORY dekoratyvine kosmetika;...
* express manikiūrus su LCN priemonėmis;
* plaukų būklės tyrimus su MARLIES MÖLLER aparatu;
* odos priežiūros konsultacijas su JUVENA ir SKINCODE priemonėmis. 
Taip pat Jūsų laukia papildoma 5% NUOLAIDA* visam KRISTIANA asortimentui ir vertingos dovanos!
Tik šį savaitgalį KRISTIANA klubo nario kortelę dovanosime Jums NEMOKAMAI! Renginys nemokamas.



Pradedame nuo plaukų tyrimo su Marlies Moller aparatu. Aš jau girdėjau apie Marlies Moller plaukų priežiūros priemones, namuose turiu šios kompanijos nuostabias šukas. Labai noriu išsirinkti man tinkančias plaukų priežiūros priemones, na ir galu gale sužinoti apie savo plaukų būklę.

Tyrimo esmė pažiūrėti į plaukus su mikroskopu, kompiuterio ekrane aš pamačiau savo plaukų struktūra. Pasirodo mano plaukai vidutiniškos būklės, nėra labai blogos, nėra ir labai geros. O kaip kitais, jeigu aš pastoviai juos balinu. Taip pat ekspertė nustatė,  kad plaukams reikia daugiau maitinimo.




Marlies Molles šviesintų ir sausų plaukų priežiūrai rekomendavo maitinančias kaukes naudoti pastoviai, taip pat užsidėti vienkartinę kepurę ir pašildyti plaukus plaukų džiovintuvu, taip kaukės poveikis bus stipresnis. Būtinai išbandysiu.  

Man labiausiai patiko Marlies Moller plaukų putos su keratinu. Aš dažniausiai pasirenku serumus ar aliejus, papildomai plaukų priežiūrai. Naudojant MM putas plaukai tamsa šilkiniais ir stipresni.  Idealiai tinka pažeistų plaukų atstatimui. Reikia nedidelį priemones kiekį paskirstyti ant plaukų ir padžiovinti plaukų džiovintuvu. Priemonė keliauja į norų sąrašą. Jau mačiau, kad šis produktas yra mini įpakavime, puiki galimybė išbandyti.





Veido valymas:

Veido valymui buvo naudojama Skincode kosmetika. 

Apie produktus:

SKINCODE – sveikos, gražios odos paslaptis. SKINCODE – unikali, šveicariškai precizikai atstovaujanti kosmetikos gamintoja. Bendrovė veiklą pradėjo 1998 m., kai stipri profesionalų komanda, nepralenkiama patirtimi tarptautinėje kosmetikos pramonėje, ėmėsi naujo išskirtinio darbo baro – rūpintis odos grožiu ir sveikatingumu. Šio tikslo SKINCODE siekia kurdama odos priežiūros priemones be dažiklių, konservantų, kvapiųjų ir gyvūninės kilmės medžiagų. SKINCODE atstovybė įsikūrusi ir tyrimus atlieka Colikone prie Ciuricho, Šveicarijoje.
Kuo novatoriška SKINCODE veikla? Bendrovė gamina kosmetikos, pagrįstos grynaisiais gamtos ištekliais ir naujausiomis technologijomis, priemones. SKINCODE taikliai apibūdina šie žodžiai: grynumas, patikimumas, odos grožio harmonijos siekiamybė ir, žinoma, akivaizdūs rezultatai.

SKINCODE 
Essentials Gentle Cleansing Lotion 
Valomasis veido pienelis





SKINCODE 
Essentials Fortifying Toning Lotion 
Valomasis veido losjonas


Patiko labiausiai Skincode cellular rain serum - idealiai tinka mišrios odos priežiūrai. Labai lengvos konsistencijos, malonaus kvapo. Susigeria į veido odą labai greitai, suteikia veidui gaivumo. Artėja šiltesni orai, rekomenduoju atkreipti dėmesį.




Make up Factory -

Viskas prasidėjo nuo ambicingos vizijos sukurti aukščiausios kokybės kosmetikos priemones, kurias galėtų naudoti ne vien makiažo meistrai. Glaudžiai bendradarbiaujant su žymiausiais Europos gamintojais, vizija tapo realybe. Sukūrus modernią kolekciją buvo nustatyti nauji kosmetikos standartai. Estetiškas dizainas ir stulbinamas paprastumas. Žvilganti geltona spalva su matine juoda atskleidžia šiuolaikišką elegancijos sampratą. „Make up Factory“ siūlo aukštą kokybę ir išskirtinį dėmesį grožiui.


Šnekant apie kosmetiką aš mažiausiai iki šiol žinojau apie Make Up Factory kosmetiką. Bet pamačius pasirinkimą supratau, kad reikia sustoti ir viską išbandyti. Labai didelis kreminių pudrų pasirinkimas, iš rekomenduojamų produktų Make Up Factory CC kremas. Aš jau gavau mėginuką, būtinai išbandysiu. Įdomiausiai atrodo švytėjimo suteikiančios pudros ir bronzantai (Make Up Factory Bronze Luminizer).


Aš atkreipiau dėmesį į labai geros kokybės ir įvairių spalvų šešėlių paletes. Labiausiai prie širdies apatinė paletė, kur rožiniai, bordo ir auksinės spalvos šešėliai. Tobulas pasirinkimas pavasariui.



Aš išbandžiau ant rankos Make up Factory lūpų blizgesius - super. Aš jau žinau ką nusipirksiu greitu metu.





Make up Factory skaistalų grožis neapsakomas. Labai gražūs atspalviai.



Dior naujienos ir makiažas:


Aš jau pasakojau savo bloge apie Dior naujienas, "Grožio dienos" tai puiki galimybė susipažinti su Dior naujienomis iš arčiau. 



Aš norėjau lengvo, pavasariško makiažo. Šį kartą Dior siūlo išbandyti dvi naujienas: Dior Nude Air Ir Dior Star kremines pudras. Pagrindinis pudrų privalumas- jeigu Jus jau naudojate Dior kremines pudras, naujų pudrų spalvos atitinka. Labai lengva pasirinkti. Naujienos siūlomos visų tipų odai, tačiau labai riebiai odai gali netinti, nes suteikia veidui švytėjimo efektą. 


Dior kompanijos atstovai rekomenduoja priklausomai nuo odos tipo pasirinkti makiažo pagrindą. Mes naudojome švytėjimo suteikiantį Dior Glow Maximizer. 


Dior Nude AIR lengvos konsistencijos, su pipete, buteliukas matinis ir stiklinis, atrodo labai stilingai. tekstūra - šilkinė, dėl sudėtyje esančio serumo.


Pudra labai skystos konsistencijos, vis bando pabėgti iš kadro ;-)) spalva 020


Mano makiažui buvo naudojama kita naujiena - Dior Star kreminė pudra.  Suteikia veidui švytėjimo efektą, išsilaiko ilgiau ir atrodo ypatingai gražiai. Galiu pasakyti, man labai patiko.


Garsioji makiažo kempinė dabar ir iš Dior, stilingos juodos spalvos. Puikia padengia veidą, su stėbuklingos kempines pagalba galima užtepti bet kokios konsistencijos pudrą lygiu sluoksniu. Naudojame, žinome, jau įvertinom. Rekomenduoju.


Naujieji Dior teptukai. Pudrai ir skystai pudrai








Nuostabių pavasariškų spalvų akių šešėliai iš naujos pavasario kolekcijos: rožinių ir žalių atspalvių. Mes pasirinkome žalios spalvos šešėlius. Aš išbandžiau  Dior šešėlių tektūrą, patiko. Spalvos labai ryškios. Gražiausiai tamsiai žalia ir vidurinis paletės ryškiai žalias atspalvis.




Mano pirmas brangus kosmetikos produktas buvo Dior Show blakstienų tušas. Blakstienos gaunasi labai gražios, ilgos ir storos. Nusiplauna labai lengvai. Šį kartą visažistė naudojo ir Dior Maximizer tušo pagrindą, o ant viršau mano seną draugą -Dior Show blakstienų tušą.


Aš aš kada nors pasirinkčiau rožinės spalvos birią pudrą? Tikrai ne. Net neišdrįsčiau išbandyti, tačiau pudra puikiai tinka mano veidui. Suteikia veidui gaivumo, spindesio ir išsilaikė iki pat paryčių.


Dior Skin Nude Air 012


Kolekcijos atradimas - skaistalai. Spalva puikiai atgaivina veidą. Nors atspalvis labai ryškus, puikiai tinka gaiviam pavasario makiažui.



Dar viena Dior naujiena: Dior Diorshow Khol pieštukas. Mano makiažui buvo naudojamas DiorShow  Hhol juodos spalvos kaip makiažo pagrindas patamsinti akių kampučius.


Matinė spalva, minkštas, labai lengva naudoti. Išsilaiko labai ilgai.


Rezultatas:

Pats svarbiausiais dalykas - gavau makiažui naudojamų priemonių sąrašą. Jeigu kažkas patiks, galima lengvai nusipirkti Kristianos parduotuvėje. Ir nuotrauką prie Dior sienos prisiminimui.







Mano laimikis:




Ačiū labai Kristianos atstovams ir nuostabiai praleistą laiką, malonų bendravimą ir nuostabiai atliktą makiažą. Visiems rekomenduoju apsilankyti tokiuose renginiuose ir išbandyti ką nors naujo, sužinoti daugiau apie savo veido odą, bei plaukų būklę.

O aš einu išbandyti naujienas. Įdomiausiai atrodo Skincode veido kremai. Pasirodo, namuose aš turėjau kelis mėginukus naktinio kremo. Dabar galėsiu išbandyti kompeksiškai - dieninį, naktinį ir paakių kremus kartu, maksimaliam rezultatui pasiekti.

Jau spėjau išbandyti, tiesą tik ant rankos Make Up Factory akių šešėlių bazę, kreminės tekstūros ir perlamutrinės spalvos. 

Gero sekmadienio, o aš po kelių valandų bandysiu Jus supažindinti su naujomis saulės akinių tendencijomis...








SHARE:

5 komentarai

  1. Buvo labai įdomu paskaityti ir apžiūrėti tiek daug nuotraukų, kažkaip per vėlai pamačiau šį renginį ir į jį nebenukeliavau, tad bent virtualiai pas tave viską apžiūrėjau :) makiažas tikrai super, ta rožinė pudra labai įdomiai atrodo!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš pagalvojau, kad ne visiems drąsu net ten užsirašyti, nors ir nemokamai, todėl pasisitengiau padaryti kuo daugiau nuotraukų. Rožinė pudra- topų topas, suteikia vedui lengvą švytėjimą, makiažas išsilaikė iki paryčių. Super. Į wish listą.

      Panaikinti
  2. kiek daug megineliu gavai dovanu! Fainai!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. aš prašiau, nes labai norėjau išbandyti kielis produktus. Aklai pirkti neapsimoka. ;-)

      Panaikinti
  3. Kaip tik šiandien nusipirkau Marlies Moller plaukų putas su keratinu Krisitianoje :)
    Žiaaauriai nekantrauju išmėginti :)))

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig