2015 m. vasario 28 d., šeštadienis

Nusivyliau... Essence I love Nude lūpų dažai


Aš nemėgstu rašyti blogų atsiliepimų apie produktus, nes laikausi tvirtos nuomonės: jeigu produktas netiko man, tai dar nereiškia kad jis blogas, ir negali tikti kam nors kitam. Tačiau puikiai matau susidomėjimą essence I love nude kolekcija, ir noriu apsaugoti jus nuo nereikalingo pinigų švaistimo, nes šitie lūpų dažai neverti nei mano, nei jūsų dėmesio. Bandysiu paaiškinti kodėl...

Gamintojo aprašymas:


Jau pavasarį mes atsinaujinsime su nauja lūpų dažų spalvų palete! Tęsiant nude atspalvių temą, mūsų populiarieji ilgai išliekantys lūpų dažai atsiras dar natūralesnių ir įvairesnių atspalvių. Kuris taps jūsų mėgstamiausiu?

Spalvų pasirinkimas:


Kaina: apie 2,5 EUR

Kur pirkti: Drogas

Įpakavimas:









Spalva:





Rezultatas:





Mano nuomonė:

Aš puikiai suprantu, kad surasti savo Nude lūpų dažus taip pat sunku, kaip ir tobulos raudonos spalvos. Aš išbandžiau parduotuvėje ant rankos visus atspalvius, šitas man pasirodė gražiausias, tekstūra irgi buvo maloni. Įpakavimas labai stilingas, atitinka lūpų dažų atspalvį, matinis ir traukia akį parduotuvėje. Kaina nėra labai didelė, todėl bandyti galima. Ties šitos vienos visi pliusai ir pasibaigia. Lūpų dažai subėga į raukšleles, paryškina visus šerpetojimus, dengiasi nelygiai ir atrodo ant mano lūpų baisiai. Aš bandžiau padaryti lūpų šveitimą, tepti lūpų balzamą, o po to šitais lūpų dažais, tačiau rezultatas toks pat. Aš manau tamsesnių atspalvių essence I love nude lūpų dažai atrodo ne taip baisiai, tačiau bandyti daugiau noro nėra.
Galiu pasakyti, kad man labai patiko essence I love nude šešėliai ir nagų lakas, bet lūpų dažai... sorry, tikrai nesusipratimas.









SHARE:

9 komentarai

  1. Kaip gaila, kaip tik norėjau pirkti, tai žinosiu, kad neverta... O atrodė tikrai gražios spalvos. O tqvo nagų lakas koks gražus - čia gal iš Artdeco pavasario linijos?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man irgi parduotuvėje pasirodė fantastiškai graži spalva, bet ant lūpų tikra tragedija. Lakas iš catrice rococo kolekcijos, matinis šviesiai męlynas lakas. ;-) Artdeco žalias kiek ryškenis, bet irgi alabi mielas... ;-)

      Panaikinti
  2. O man patinka mano spalvos lupdazis.. Kai pamaciau instagramoje maniau kad jie vienodi bet mano tamsesnis as ji net palyginciau su rimmel mno megiamiausiu lupu laku, bet jis geresnis. Keista..

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tamsūs atspalviai nėra labai kaprizingi, todėl visai tikiu, kad tamsesnės spal vos lūpų dažai ant lūpų atrodo kiek geriau. O čia ne pridėti, nei atimti, nuotraukose viskas matosi.

      Panaikinti
  3. Kažkaip įsivaizduoju, kad nude lūpų dažai turėtų gražiai žiūrėtis ir "užsidažyti" tik ant labai jau balzganų lūpų. Jei lūpos natūraliai ryškesnės už lūpų dažus, tai kokiu tada sluoksniu reiktų tepti dažus, kad uždažyti lūpų tamsumą? Čia realus klausimas, į kurį vis dar ieškau atsakymų...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš irgi susiduriau su tokiu klausimu, nes mano lūpų pigmentas pakankamai ryškus, todėl galiu pasakyti išeitis yra: http://lithuaniabeauty.blogspot.com/2014/07/kardashian-beauty-au-naturel-lip-kit.html

      Kim Kardashian Nude lūpų pieštukas ir blizgesys. Rinkinio esmė - su pieštuku apibriežti kontūrą, kitu pieštuku užtušuoti lūpas, ir tik tada naudojamas lūpų blizgesys. dabar suprantu, kad tai geriausiais rezultatas. Kokybė gera. Geresnnio varianto dar nesu susiradus. Aš pirkau www.feelunique.com

      Panaikinti
  4. Aš turiu Essence nude lūpdažį iš pastovios kolekcijos - nr. 52 "In The Nude". Spalva šviesiai ruda, neryški, vos matosi ant lūpų. Labai drėgnas, gerai drėkinantis, kaip lūpų balzamas su spalva. Šiek tiek subėga į raukšleles, bet tepasi lygiau nei 02 Porcelain Doll. Naudoju, bet antrą kartą nepirksiu dėl to subėgimo į lūpų raukšleles, nors ir nežymus jis. :-/

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš dar turiu Catrice 010 be natural, žymiai geresnis rezultatas, tačiau irgi neidealus, nes subėga į baltą liniją po kurio laiko.

      Panaikinti
  5. Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig