2015 m. vasario 28 d., šeštadienis

Sleek blush by 3 Pink Sprint



Labas rytas, brangieji, šiandien jūsų skaitymui paruošiau naują įrašą apie Sleek skaistalų paletę. Ją pirkau labai seniai per išpardavimą iš oficialaus Sleek puslapio, aš nebijau ryškių spalvų todėl nusprendžiau išbandyti ir likau labai patenkinta. Skubu papasakoti apie Sleek Pink Sprint.


Gamintojo aprašymas:



Sleek blush by 3 Pink Sprint skaistalų rinkinys. Rinkinį sudaro trys ypač pigmentuotos, puikiai išsisklaidančios ant odos spalvos (Pink Parfait, Pink Ice, Pinktini). Matinės spalvos puikiai tiks dieniniam, o blizgi spalva puikiai atrodys prie vakarinio makiažo.



Sudėtis:



Kaina: apie 8$

Kur pirkti:  www.sleekmakeup.com

Spalvų pasirinkimas:



Įpakavimas:






Spalvos:





Rezultatas:







Mano nuomonė:

Viena iš mėgstamiausių ir ryškiausių Sleek skaistalų palečių. Noriu pasakyti, kad rekomenduoju rinkris Sleek skaistalų paletes, nes vienos spalvos skaistalai - tai tik viena spalvos, o kelių spalvų galima derinti prie įvairių makiažu ir maišyti spalvas tarpusavyje. Kaip aš jau rašiau, nebijau labai ryškių skaistalų atspalvių: aš jau rodžiau savo bloge raudonų atspalvių skaistalų paletė, kokybė ir spalvos irgi nuostabios, rožinė paletė irgi nenusileidžia. Visos spalvos yra matinės, blizgučių nerasta, tačiau skaistalai turi vos matomą švytėjimo efektą. Mano mėgstamiausi atspalviai tamsiai bordinė - prie tamsios spalvos lūpų dažu ir ryškiai rožiniai -kaip nuotraukose.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad Sleek skaistalų paletės nuostabios kokybės, verti kiekvieno cento. Rekomenduoju išbandyti.

SHARE:

4 komentarai

  1. Labai graži paletė, įdomu, kaip bordo atrodo ant veido!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Pabandysiu kaip nors padaryti makiažą su šios spalvos skaistalais ir tamsios spalvos lūpų dažais.

      Panaikinti
  2. I adore the shades in this palette! Absolutely gorgeous!

    Keisha xo
    www.chrysalisgals.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti
  3. Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig