2015 m. vasario 15 d., sekmadienis

www.lookfantastic.com grožio dėžutė / LOOKFANTASTIC BEAUTY BOX Ferbuary 2015


Labas rytas, mano mielieji blogo skaitytojai, tikiuosi šiandien rytas nėra sunkus. Aš jau pasakojau, kad mano vaikino gimtadienis yra irgi vasario 14, todėl vakar vakare pasiimti į rankas kompiuterį ir ką nors parašyti į blogą nebuvo jokių galimybių. 

Vakar buvo super gera dieną, gavau du netikėtus siuntinius: vienas iš Vokietijos (Balea ir p2 kosmetika, išbandyti bus labai įdomu) ir Lookfantastic box (dėžutės dažniausiai atkeliauja į Lietuva kiekvieną mėnesį apie 20 dieną). Šiandien apie grožio dėžutę pašnekėsime plačiau.





Gamintojo aprašymas:

Kaip dalis mūsų įsipareigojimo teikti geriausias grožio  ir kosmetikos priemonės, leiskite mums pristatyti ... The Lookfantastic Beauty Box !!!

Atraskite mūsų patikimą pasirinkimą.Grožio dėžutė visada yra šešios produktų mini įpakavimai, ir siūlo odos, plaukų, kosmetikos ir kūno produktų pasirinkimą, atitinkanti kiekvienos grožio sferos.

Dėžutės turinys visa lieka paslaptyje, kol negausite savo dėžutės. Grožio dėžučių kiekis ribotas, todėl verta paskubėti.

Kaina: 15 svarų...

Na o dabar kaip atrodo dėžutė:





Mano nuomonė:

Paskutiniu metu grožio dėžutės turinys tampa daug geresniu. Lookfantastic apkeitė dėžučių užsakymo laiką: galima užsakyti net dabar, nes visi jau puikiai žino, kas yra dėžutės viduje. Aš užsakinėju iš anksto, bet nekantriai laukiu atsiliepimų internete. Šį kartą mane labai pradžiugino Moroccan oil aliejus, tik dėl ir jo kainos buvo verta užsakyti visą dėžutę.

galima nusipirkti Look Fantastic už £13.45 - 25ml
Vertė = £13.45

Pats įdomiausias ir naudingas grožio dėžutės produktas, aš seniai norėjau išbandyti Moroccan oil plaukų priežiūros produktus, dabar galėsiu tai padaryti, Aš aliejuko plaukams dar nebandžiau, tačiau galiu pasakyti kad konsisitencija labai tiršta, kvapas saldus. Apie poveikį parašysiu atsiliepimą.

galima nusipirkti Look Fantastic už £6.95 - 25ml 
Vertė = £2.78

Tai Angliški sausos odos balzamai: juos galima naudoti lūpoms, veidui, alkūnėms ir pan. Kvapo beveik nėra, konsistencija labai tiršta. Man atstatė lūpas (o aš vakar užmiršau į rankinę įmesti lūpų balzamą), po pasivaikščiojimų mano lūpos išsausėjo, jas gaivinti ir maitinti galėjau tik vėlai vakare namuose, tam pasirinkau šitą balzamą. efektas labai patiko.

galima nusipirkti  Look Fantastic už £14.00
Vertė = £14.00

Aš dažnai žiūriu ką gavo kiti pirkėjai "grožio dėžutėje". Galiu pasakyti, man šį kartą nusišypsojo laimę, visi gavo baltos spalvos akių pieštukus, o aš lūpų pieštuką Cinnamon spalvos. Bellapierre - mineralinė kosmetika, pieštukas pagamintas iš 100%mineralinių pigmentų. Dėžutėje pilnas įpakavimas.

galima nusipirkti Monushop.co.uk už £27.95 for 50ml
Vertė = £11.18
Spindesio suteikianti makiažo bazė. apie Monu kosmetiką aš negirdėjau nieko, todėl bus labai įdomu išbandyti.

Galima nusipirkti Look Fantastic už £45.00 - 50oz
Vertė = £0.54

Labai mažas juodos spalvos muiliukas. skirtas normalios/ mišrios odos priežiūrai. 



galima nusipirkti Look Fantastic už £10 for 200ml
Vertė = £2.50

Korres produkati man atrodo labai patraukliai, skaičiau daug gerų atsiliepimų, bet pati turiu tik lūpų balzamą. Labai apsidžiaugiau, pamačiau kūno pienelį su citrinų aromatu. Galiu pasakyti, citrinomis beveik nekvepia. Kvapas nišinių kvepalų, labai prabangus ir laikosi dar pakankamai ilgai. Sudėtyje yra kokosų aliejus, todėl kokosų natos irgi yra. Konsistencija labai skysta, įsigeria greitai. Parašysiu atsiliepimą panaudojus nors kelis kartus.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad Look fantastic grožio dėžutes pirkti apsimoka, tai puiki galimybė išbandyti naujus produktus, kaina tikrai nėra labai didelė. 

LookFantastic's Beauty Box kaina su siuntimu = £15*

Bendroji LookFantastic's February Beauty Box vertė = £44.45










SHARE:

2 komentarai

  1. Labai fainas šio mėnesio dėžutės turinys :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Žinokite, kiekvieną mėnesį fainas, tik ar pritaikytas prie tavo mėgstamų produktų. Man labiausiai patiko pirmos (grodžio) dėžutės produktai - ten dauguma produktų buvo anti age, veido aliejus, prausiklis, rūgstinis pilingas (su papajos ekstraktu), šitas patinka dėl Moroccan Oil aliejaus buteliuko, patiko lūpų pieštukas ir mažas muiliukas.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig