2015 m. kovo 18 d., trečiadienis

ANNY nagų lakas. Spalva 270 less is more ir 742 be a star


Tikriausiai matėte pirmadienį, kad aš gavau ANNY nagų lakus iš 700 serijos, tai reiškia  nagų lakai su blizgučiais. Tai labiau viršutinis blizgantis sluoksnis. Aš jau pirmadienį lakavau nagus blizgučiais, pasirinkau prancūziško nagų lakavimo variantą, bet su sidabrinės ir mėlynos spalvos blizgučiais. 






Gamintojo aprašymas:



ANNY nagų lakas:

Dėl nuostabios spalvų gamos, ir dėl kokybės ANNY nagų laką ypač vertina profesionalai. ANNY lakas greitai džiūsta, lengvai ir idealiai lygiai lakuoja nagus, suteikia jiems dailų blizgesį, ilgai laikosi. Specialios formos plokščiu pailgintu profesionalams pritaikytu teptuku laką lengva greitai užtepti, o rezultatas atrodo stulbinamai!

Tūris: 15 ml.

Kaina: 11,27 euro

Kur pirkti: Kristiana, Kosmada

Įpakavimas:









Teptukas:






Rezultatas:





Mano nuomonė:

Aš tikrai jau nebe pasakosiu, kad ANNY nagų lakai nuostabios kokybės ir verti savo kainos. Kas jau išbandė, perka ANNY lakus ir nagų priežiūros priemones, nes nagų lakų pasirinkimas labai didelis. Mano slaptas noras buvo ANNY nagų lakas su blizgučiais. Taip, taip, man kaip šarkai patinka blizgučiais, bet blizgučiai skoningi ir jų turi būti ne daug. Kaip jau pasakojau, pasirinkau prancūziško nagų lako lakavimo Būdą, bet vietoje baltos spalvos (aš niekada nesugebu lygiai nulakuoti baltos spalvos nagų galiuką) aš pasirinkau blizgučius. Taip lakuoti žymiai lengviau ir paprasčiau, taip pat, vieną nagą nulakavau kaip akcentą.

Šnekant apie ANNY nagų laką kreminės spalvos Less is More - tai nuostabi šviesi spalva be shimerio ir blizgučiu, kreminės konsistencijos, lakuojasi labai gerai. Po vieno sluoksnio eina dryžiais, antras nagų lako sluoksnis išlygina ir suvienodina spalvą, tik reikia kelias minutes palaukti, kad pirmas nagų lako sluoksnis apdžiūtų. Less is more puikiai tinka ir į ofisą, ir prancūziškam manikiūrui kaip pagrindas, su juo nagai atrodo labai gražiai ir tvarkingai.

ANNY nagų lakas Be a star - tai skirtingo dydžio blizgučiai ir smulkus įvairių spalvų shimeris. Laikosi ant nagų ypatingai ilgai (mano manikiūras su ANNY lakais kurį man padarė per Kristiana "grožio dienas" išsilaikė daugiau nei 5 dienas).
Rekomenduoju išbandyti ANNY nagų lakus, gera kokybė ir nuostabūs atspalviai.

PR samples








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig