2015 m. kovo 1 d., sekmadienis

Apie "ECODENTA" dantų pastas...


Aš labai bijau stomatologų, tikriausiai tai liko dar nuo vaikystės. Mano dantys labai blogi, aš neturiu ne vieno neplombuoto danties, tačiau nuo minčių apie stomatologą darosi silpną, todėl daugiau dėmesio aš skiriu savo burnos ir dantų priežiūrai. Juk teisingas dantų valymas ir pastos pasirinkimas sumažina eduonis atsiradimą, o tai reiškia mažiau teks apsilankyti stomatogolo kėdėje. Aš labai vertingu ekologišką, natūralios sudėties Lietuvoje gaminamą kosmetiką, todėl išbandyti Ecodenta ekologiškas dantų pastas buvo labai įdomu, dabar suprantu, kad ne tik įdomu, bet ir naudinga.



Gamintojo aprašymas:



APIE „ECODENTĄ“

"Ecodenta" - Tai Ypatingos Burnos priežiūros priemonės, jungiančios modernų mokslą Su gamta.
Pagamintos Iš ekologiškų Bei NATŪRALIOS kilmės MEDŽIAGŲ (IKI 98% sudėtyje esančių ingredientų)
Dantų pastos Bei burnos skalavimo skysčiai užtikrina visapusę burnos priežiūra.
Pažangūs Moksliniai ingredientai Kalident IR TeavigoTM užtikrina dantų paštu veiksmingumą IR
PATIKIMA APSAUGA NUO ėduonies, o ekologiškų žolelių ekstraktai suteikia kiekvienai dantų pastai
unikalių savybių.
KIEKVIENA Mūsų Burnos priežiūros formulė Yra Kurta KARTU Su Lietuvos Sveikatos mokslų universiteto
Odontologijos fakulteto mokslininkais, who geriausiai zino Lietuvos gyventojų odontologinius poreikius. Todel "Ecodenta" užtikrina, KAD Iš plataus dantų paštu asortimento kiekvienas ras tinkamiausią, geriausiai tenkinančią Jo IR JO šeimos
Burnos priežiūros poreikius.

Mano pasirinkimas:









„ECODENTA“ JUODA BALINAMOJI DANTŲ PASTA, 100 ML







Juodos spalvos ekologiška balinamoji dantų pasta Su juodąja anglimi IR TeavigoTM Skirta naujovių IR netradicinių kasdienių problems Sprendimų ieškantiems žmonėms. Veiksmingą balinamąjį efektą sustiprina juodoji anglis, Kuri NUO Seno žinoma KAIP dantų PRIEŽIŪROS Priemonė. PAŽANGI sudėtinė Medžiaga TeavigoTM pasirūpina visapuse dantų priežiūra: saugo NUO apnašų susidarymo, užtikrina švelnų antibakterinį poveikį IR Ilgai išliekantį ŠVAROS IR gaivos pojūtį.
Pristatome Dar gaivesnę Dar stipriau balinančią, juoda tai anglis DANTŲ PASTA.
Patikrinta Odontologų, įvertinta Lietuvos Sveikatos mokslų universiteto (LSMU).
Sudėtis:

Glicerinas * Aqua *, hidratuotas silicio dioksidas, *, Sorbitolis *, natrio pirofosfatas Natrio Cocoyl glutamatas * Aroma, epigalokatechingalato * Xantan dantenų * Dirvinė mėta (Mėtų) aliejus *, natrio benzoatas, kalio sorbatas, Fenoksietanolį, Ethylhexylglycerin, natrio Sacharinas, Cl 77.266 (Suodžių), Cl 77.499.
* - 93% ECOCERT AR NATŪRALIOS prigimties komponentų.

„ECODENTA“ CINAMONO AROMATO DANTŲ PASTA NUO KARIESO, 100 ML










Ekologiška cinamono aromato dantų pasta NUO karieso nustebins veiksmingumu IR išskirtiniais pojūčiais. Sudėtyje esantis rozmarinų ekstraktas užtikrina ilgalaikį gaivų burnos kvapą. Pažangūs Mokslinis ingredientas - Žaliosios Arbatos veiklioji Medžiaga TeavigoTM efektyviai naikina ėduonį sukeliančias bakterijas, neleidžia susidaryti apnašoms IR palaiko Sveika burnos koliforminės. Naujoji dantų pasta NUO karieso - išskirtinė Gaiva IR sveiki DANTYS.
Vaikams IKI 6 m. naudokite žirnio DYDŽIO kiekį, stebėkite, KAD nenurytų. If vartojami produktai, whose sudėtyje Yra fluorido, pasitarkite Su Odontologų Arba Savo GYDYTOJŲ. Patikrinta Odontologų.
Sudėtis:

Glicerinas * Aqua *, hidratuotas silicio dioksidas, *, natrio glutamatas Cocoyl *, titano dioksidas, Aroma, ksantano guma * epigalokatechingalato * Rosmarinus Officinalis (rozmarinų) lapų ekstraktas *, celiuliozės derva *, natrio benzoatas *, kalio sorbatas * Fenoksietanolį , Ethylhexylglycerin, citrinų rūgštis, natrio fluorido, sacharino natrio druska, Cinnamal, limonenas.

Sudėtyje Yra 1447 ppm fluoro (0,14% F).
* -97% ECOCERT AR NATŪRALIOS prigimties MEDŽIAGŲ.


„ECODENTA“ TREJOPO POVEIKIO DANTŲ PASTA, 100 ML








Ekologiška trejopo poveikio dantų pasta Su baltuoju moliu, propoliu IR TeavigoTM apjungia ingredientus, reikalingus efektyviai svarbiausių burnos sričių priežiūrai. Baltasis molis padeda atkurti dantų emalio mineralus. Propolis pasižymi dantenų kraujavimą mažinančiu IR jautrumą slopinančiu poveikiu, Tinka parodontozės profilaktikai. Pažangūs ingredientas TeavigoTM saugo NUO apnašų susidarymo IR suteikia Ilgai išliekantį švaros pojūtį. Pristatome Vieną Dantų Pasta apdaila kasdieniams poreikiams tenkinti Burnos priežiūros. Patikrinta Odontologų, įvertinta Lietuvos Sveikatos mokslų universiteto (LSMU).
Sudėtis:

Aqua *, hidratuotas silicio dioksidas, *, glicerinas *, Sorbitolis * bentonito * Natrio Cocoyl glutamatas *, titano dioksidas (CI 77891), epigalokatechingalato * propolis * Alkoholis * Xantan dantenų * Aroma, Dirvinė mėta (Mėtų) aliejus * limonenas, sacharino natrio druska, natrio benzoatas, kalio sorbatas, Fenoksietanolį, Ethylhexylglycerin.

* - 97% ECOCERT AR NATŪRALIOS prigimties komponentų.

Pastų kaina: 2, 41EUR


Mano nuomonė:

Pagaliau aš išbandžiau ir galiu drąsiai parašyti atsiliepimą apie šias dantų pastas. Aš juos gavau prieš gerus keturis mėnesius, bet atsiliepimą rašau tik dabar. Puikiai suprantu, kad po savaitės naudojimo atsiliepimo apie dantų pastas parašyti neįmanoma, nes dantų pastos - tai ilgalaikis poveikis, kuris atsiranda arba ne ilgiau panaudojus produktą.

Kai aš tik gavau Ecodenta pastas, labiausiai norėjau išbandyti juodos spalvos pastą, nes ji atrodė įdomiausiai. Tai juodos spalvos gelis, kuris puikiai valo dantis, jų  nenudažo juodai (manau tai svarbiausia ;-). Juodos Ecodenta pastos skonis labai švelnus, aš nemėgstu labai stipraus mėtinio skonio dantų pastų, o šitos pastos patiko.

Dantų pasta su cinamonu tapo mano mėgstamiausia, nes skonis labai įdomus, Kalėdinis. Šita pasta idealiai tiko mano dantenoms, nes dažniausiai jos kraujuoja, ilgiau panaudojus pastą, kraujavimas sumažėjo.

Baltoji Ecodenta pasta labai tirštos konsistencijos, panaši į baltos spalvos molį. Puikiai balina (Švelniai, tačiau rezultatas tikrai yra), gerai valo ir ilgam apsaugo nuo nemalonaus kvapo.

 Apibendrinat noriu pasakyti, kad labai patiko Ecodentos pastos įpakavimas, gražus, stilingas ir traukia akį. Taip pat tai Ekologiškas ir Lietuvoje gaminamas produktas. Todėl mano pasirinkimas akivaizdus. Jeigu reikėtų rinktis dar kartą - mano pasirinkimas, keli įpakavimas baltos Ecodenta pastos. Man ji patiko labiausiai.







SHARE:

5 komentarai

  1. Turejau juoda dantu pasta, bet be savo spalvos ji niekuo nesiskiria nuo kitu paprastu dantu pastu. O ir balinimo jokio

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Juoda spalva nuostabus reklaminis žingsnis, labai norisi išbandyti, bet man labiausiai patiko baltosi Ecodenta pasta su moliu.

      Panaikinti
  2. Anonimiškas2015-05-14 11:26

    Norėčiau ir aš išbandyti ta pastą su moliu. Gal nuo jos ir dantų akmenys mažiau susidarytų :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Teko bandyti kelias Ecodenta dantų pastas (su anglimi ir propoliu). Tikrai geros ir malonios. Stengiuosi pastaruoju metu vartoti maistą ir produktus iš ekologiškų produktų. Tačiau vis dėlto vien dantų pasta neatstos specializuotų priemonių kaip profesionali burnos higiena, tam kad pašalinti dantų panašus, akmenis. Šiek tiek daugiau info: http://www.fabricadentis.lt/burnos-higiena/

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig