2015 m. kovo 22 d., sekmadienis

Apie Oriflame dantų pastas


Labas rytas, mano mielieji blogo skaitytojai, šiandien sekmadienis, ir aš sau leidau pamiegoti truputi ilgiau, net iki 9 val. Tiesiog labai norėjau nusipirkti raudonos spalvos Michael Kors rankinuką, o aukciono pabaigą buvo 3 nakties, vat ir laukiau. Šį kartą sėkmingai, nes prieš tai du rankinukai nuplaukė iš po nosies (viską parodysiu pirmadienį anonse), o šiandien apie Oriflame dantų pastas noriu pašnekėti plačiau.




Gamintojo aprašymas:






„Optifresh System 8 Crystal White“ dantų pasta - balinamoji dantų pasta.

Sistemos 8 Crystal White su Active Protect Complex'u yra kliniškai patikrintas ir įrodyta, kad suteikia 12 valandų jūsų dantų apsaugą. Hidrokrekinguotų Fluoridas ir balinimo Aktyvus ingredientas, kad švelniai pakelia dėmes ir apnašas nuo emalio, suteikiant baltesni dantų atspalvį vos  per 2 savaites. 







„Optifresh System 8 Extreme Fresh“ dantų pasta -

Sistemos 8 Extreme Fresha su Active Protect Complex yra kliniškai įrodyta, kad suteikia 12 valandų apsaugą, taip pat ilgalaikį gaivų burnos kvapą. Hidrokrekinguotų Fluoridas padėti stiprinti dantis.









„Optifresh System 8 Total Protection“ dantų pasta


Sistemos 8 Total Protection Aktyvus Protect Complex yra kliniškai įrodyta, kad suteikia 12 valandų apsaugą nuo visų dantų problemų, tokių kaip nemalonus kvapas, apsauga nuo ėduonies, akmenų ir emalės erozijos.













Talpa: 100 ml.

Kaina: 3,50 EUR

Kur pirkti: www.oriflame.lt

Mano nuomonė:

Noriu pradėti nuo pastos įpakavimo, labai patogus, pasta spaudžiasi spaudžiasi labai lengvai. Visų Oriflame pastų skonis yra mėtinis, tačiau tai nėra minusas, mėtinis pastų skonis suteikia šviežią burnos kvapą ir man tai labai patinka. Aš pradėjau testavimą nuo Oriflame dantis balinančios dantų pastos, jis tirštesnės konsistencijos, gerai valo dantys, tačiau labai didelio skirtumo prieš ir po aš nepastebėjau, tiesiog baltos spalvos tirštos konsistencijos pastos man pačiai labai patinka, todėl man šita pasta patiko labiausiai. Dantų pasta gelis Oriflame Extreme Fresh irgi mėtinio kvapo, tačiau pradžioje jis neatrodo labai stiprus, o tik valant dantys jis pilnai pasireiškia. Suteikia šviežią burnos kvapą ilgam, aišku ne 12 val, aš jau žinau, kad dantis reikia valyti 3kartus per dieną, o po valgio naudoti dantų skalavimo skysčius. Oriflame Total Protection dantų pasta man patiko mažiausiai, nes jos skonis labai jau mėtinis, gamintojas teigia, kad pasta apsaugo nuo visų dantų problemų, reikia panaudoti ilgesnį laiką, kad suprasti taip ar ne. Aš su mielu noru dar kartą įsigyčiau Oriflame Crystal White ir Extreme Fresh dantų pastas.



PR Samples



SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig