2015 m. kovo 26 d., ketvirtadienis

Beauty Talk


Sveiki, mano brangieji, aš iš pačio ryto važiavau pasiimti Mados Infekcijos akreditacijos, todėl rubriką Beauty Talk rašau tik dabar. Tiesą sakant šiandien esu labai laiminga, iš pat ryto pamačiau savo labai gražią nuotrauką iš vakar vykusios Pietro Pilipe mados prezentacijos, gavau dar du laiškus dėl bendradarbiavimo, oras lauke nuostabus, jau beveik pavasaris ir šilta, todėl pasidarome puodelį skanios kavos ir skaitome Beauty Talk rubriką, noriu pradžiuginti ir Jus surinkdama visus naudingus Lietuvos blogerių straipsnius ir patarimus.




Apie Kosmetiką


Noriu pradėti nuo Juditos įrašo bloge apie dar nematytus produktus. Man labai patinka skaityti apie tuos produktus, kurių aš dar nemačiau ir apie kuriuos dar negirdėjau. Noreva drėkinamieji kremai su atspalviu man naujovė, man kaip ir Juditai patinka prancūziška kosmetika, labai geros kokybės produktai.
http://smellofpeony.blogspot.com/2015/03/noreva-exfoliac-anti-imperfections.html


Ieva pasakoja apie naujus produktus savo kosmetinėje. Atsiliepimų apie Alterra produktus nekantriai laukiu, nes aprašymai skamba labai 'skaniai', norisi išbandyti.


Man labai patinka žiūrėti kitų bloggerių naujus pirkinius. Visada surandi ką nors sau.  Aurėlija nusipirko labai daug kosmetikos priemonių www.pigu.lt. Žiūrime nuotraukas.




Dar vienas atsiliepimas apie VIVI plaukų šampūną. VIVI kosmetika tampa vis populiaresnę, man labiausiai patinka VIVI plaukų kaukės ir balzamai, dėmesio verti produktai.


Labai gražios Karolines garbanos ir atsiliepimas apie CHI plaukų priežiūros priemones. Man CHI priemonės nelabai patiko, tačiau visų plaukai skirtingi. Plačiau skaitome Karolinos bloge.


Dove naujos linijos produktus jau išbandėme visos, kiekvieną atrinko kas patinka labiausiai. Mano mėgstamiausia Dove su vertingais aliejais, Aurėlija išbandė Dove Oxygen plaukų šampūną ir balzamą.






Labai sunku rasti gerą ir tinkamą priemonę nuo spuogų. Eimantės mėgstamiausia Stop Stick su arbatmedžio aliejumi.


Ievos naujas atsiliepimas bloge apie AVON kompanijos naujieną: Nutraeffects drėkinamąjį kremą. Bandžiau, man irgi labai patiko.


Živilė aptaria Auksinio kiaušinio efektą iš naujos Velykinės Lush kolekcijos. Man šitas produktas patiko labiausiai, vien vanduo su blizgučiais ką reiškia, o kokia po vonios minkšta oda, nes tai ne paprasta vonios bomba ar putos, tai vonios kremas, kuris maitina ir drėkina kūno odą.


Patricijos savaitės atradimas vatos diskeliai -pilingas. Aš apie tokius dar negirdėjau, net nežinojau, kad tokių būna. Reikės nusipirkti. Taip pat Patricijos blogas labai gražiai atsinaujino.


Nivea kosmetikos nėra mano kosmetinėje, todėl man buvo labai įdomu perskaityti Gretos atsiliepimą apie Micelinį vandenį jautriai odai.


Dar vienas Lietuviškos ir natūralios kosmetikos gamintojas Eco Desire. Gaminama iš ekologiškų ingridientų, pavadinimai kelia šypseną, o poveikis vertas dėmesio. Plačiau Enrikos bloge.


Juicy Couture kvepalai vieni iš mano mėgstamiausių, kai norisi gaivumo ir lengvumo (visi kitų mano turimi variantai labai stiprūs ir išskirtiniai, ne kiekvienai dienai tai tikrai. Kartais man net vaikinas sako lipti iš mašinos, nes mano kvepalai per stipriai kvepia). Juicy Couture patinka visiems, bent jau daugumai tai tikrai. O žaismingi buteliukai  nepalieka abejingų, buteliukas  - tikras kosmetinio stalo papuošalas. Ingrida pasakoja savo blogo skaitytojams apie Juicy Couture "Peace,  Love and Juicy Couture" kvepalus.


Indrės labai gražus ir pavasariškas manikiūras su Barry M nagų laku, man atrodo tokių nagų lakų nėra Lietuvoje. Labai gaila, belieka tik žiūrėti nuotraukas.


P štai jau labai gražus ir pavasariškas violetinis Avos makiažas. Akys atrodo nuostabiai. Išsisaugojau savo ant desktopo, bandysiu atkartoti.



Geras blakstienų tušas labai svarbi makiažo dalis, Salomėja savo bloge pasakoja apie Lumene Natural Code blakstienų tušą, įpakavimas tikrai labai pavasariškas, o teptukas daug žadantis.



Pašnekėjimui:


Modesta pasakoja savo blogo skaitytojams apie veido priežiūrą, labai geri ir naudingi patarimai, verta perskaityti ir įsidėmėti.


Karolinos bloge Agnės Gelytės stiliaus patarimai. Perskaičiau su malonumu, būtinai pasinaudosiu. Ačiū Agnei ir Karolinai.



Užsienio bloggeriai apie naujienas:


Sabrina pasakoja apie Burberry naujus nagų lakus. Wow, spalvos labai 'skanios'.


O štai jau naujas straipsnis apie YSL lūpų blizgius ir nagų lakus iš vasaros kolekcijos.


Na ir galiausiai naujieji Chanel lūpų dažai. Aš jau surašiau ilgą norų sąrašą.


Dar vieną įdomybę noriu parodyti Jums, praeitą kartą rodžiau Too Faced lūpų blizgesius, kokybė gera, tačiau kaina kandžiojasi. Aš radau labai įdomu variantą L.A. Girs Glazed lūpų blizgesius. Kaina juokinga, spalvos tobulos.

Tokia buvo Lietuvos bloggerių savaitė, Ačiū kad skaitote, 

Geros dienos



SHARE:

5 komentarai

  1. Wow, kaip smagu rasti savo blogą bei paskaityti apie ką šneka kiti blogai :)

    www.juodaplunksna.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aš tarp kažkaip šioje rubrikoje pasigendu Kotrynos "Grožio altoriaus" :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš visada peržiūriu jos puspalį, kai rašaiu, paskutinis buvo apie L'oreal produktus, jau matėme ir skaitėme ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig