2015 m. kovo 3 d., antradienis

Catrice Absolute Rose šešėlių rinkinys


Labas rytas, mano brangieji. Šiandien noriu trumpai apžvelgti Catrice rožinės spalvos šešėlių paletę ir palyginti jos spalvas su Urban Decay Naked3.





Gamintojo aprašymas:


Puikus pasirinkimas įvairioms progoms. Paletę sudaro šeši rožiniai atspalviai, nuo šviesiausio iki tamsiausio bordo, skirtingo intensyvumo, matiniai ir su blizgesiu. Aukštos pigmentacijos šešėliai puikiai dera tarpusavyje ir lengvai dengiasi reinkinyje esančiu šepetėliu.

Kaina: 17,99 LT

Kur pirkti: Drogas (aš pirkau PC Panorama)

Įpakavimas:










Spalvos:


Palyginimas:





Rezultatas:






Mano nuomonė:


Aš kai tik pamačiau naujieną parduotuvėje,  išbandžiau tamsų ir matinį šešėlių atspalvius, supratau kad paletė verta dėmesio. Aš jau seniai ieškojau tokio atspalvio kaip šitas pilkai-violetinis, tačiau net Urban Decay paletėje jis netoks. 
Pirmą, ką reikia padaryti nusipirkus paletę, tai išmesti teptuką, jis niekam tikęs. Šešėlių įpakavimas pakankamai patogus, tačiau be veidrodžio, kas priprato dažytis be didelio veidrodžio, bus sunku, o man tai nesukelia problemų, nes veidrodis nėra būtinas. Spalvos labai gražios. Nuotraukoms aš naudojau NYX baltos spalvos šešėlių bazę, aš mačiau naują Catrice šešėlių pagrindą, tačiau mėginuko nebuvo, o pirkti aklai neįvertinus konsistencijos aš nelabai norėjau. Baltos spalvos atspalviai turi silpnesnę pigmentaciją, o paskutiniai keturi atspalviai superiniai. Rekomenduoju prie šios paletės nusipirkti šviesų šešėlį iš Essence I love kolekcijos (ten yra šviesiai rožinis) ir turėsite viskuo, kuo reikia makiažui.
Lyginant šią paletę su Urban Decay galiu pasakyti, kad kai kurie atspalviai yra identiški, paskutinis tamsus vienas prie vieno, tačiau konsistencija ir pigmentacija geresnė Urban Decay Paletėje, tačiau ten ir kaina kitokia.

Apibendrinant galiu pasakyti, man paletė patiko, nors teptukas ir šviesūs atspalviai nelabai ryškūs, geras pasirinkimas savo kainų kategorijoje.




SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig