2015 m. kovo 27 d., penktadienis

Fashion Date Mados vakaras "Visa tiesa apie plaukus!" 2015-03-26


Kaip ir žadėjau, pasakoju apie Fashion Date mados vakarą, kur sužinojome visą tiesą apie plaukus. Man labai patinka tokie vakarai, kai atvirai galima pasikalbėti su žmonėmis, kurie apie plaukus žino viską, pasitarti dėl plaukų kirpimo, spalvų pasirinkimo ir sušukavimo. Ketvirtadienį vakare mes su drauge suskubėjome į pristatymą, man buvo labai įdomi jos nuomonė, nes aš jau pripratus prie prezentacijų ir tokių vakarų, puikiai suprantu apie ką šnekame, o draugė vakar pirmą kartą sužinojo kad egzistuoja gyliai valantis šampūnas, todėl aš stebėjau žmonių reakciją, man atrodo visiems labai patiko ir kiekvienas rado sau kažką įdomaus.



Vakaro programa atrodė taip:




Man labai patiko neformali atmosfera, maloni aplinka ir draugiški stilistai profesionalai. 










Jie pristatė paskutines mados tendencijas. Pasirodo, plaukus dažyti vienu atspalviu nebe madinga, Plaukai turi būti padažyti taip, kad visi aplinkiniai klaustų: kaip tai padaryta. Labai madingos maišytos spalvos - vario-paprikos, šalta kaštoninė, šaltus blond tonus maišyti su šiltais, spalvotos sruogelės ir modernūs plaukų dažymo būdai.



Žiūrime filmuką prezentaciją:



Man labai patiko tokie tokie plaukų dažymo variantai. Kaip galime pastebėti kirpčiai dabar ant bangos, bet atrodo kiek kitaip, nei įprasta.





Šnekant apie plaukų dažymą būtina pasidomėti kokiais dažais dažomi plaukai, ar jie tinka būtent jūsų plaukų tipui, ar gaunate tokį rezultatą kokio tikitės, ar plaukų stilistas girdi Jus, ar atsižvelgia į jūsų norus, ar laikosi higienos standartų. Manau tokius klausimus privalome užduoti sau, nes mes privalome dalyvauti kirpimo dažymo procese, domėtis ir ieškoti geriausio varianto būtent savo plaukams.

Aš esu blondinė, todėl man labai aktualu madingi Blond atspalviai:










Man buvo labai įdomu sužinoti kokias plaukų priežiūros priemones pasirinkti, kiek reikia turėti šampūnų (pasirodo, reikia turėti 3 šampūnų komplektus - kiekvienai dienai (šeimos šampūnas, kuris tinka visai šeimai), giliai valantį šampūną (galima naudoti tik vieną kartą per dvi savaitės, nes plaukai gali išsausėti) ir mano atveju violetinės spalvos šampūną, kuris tausoja šviesios spalvos plaukus). Kaip teisingai plauti plaukus, kaip rūpintis galvos odą, kokią kaukę ir kada naudoti (aš pastoviai naudoju maitinančias kaukes). Taip pat sužinojau labai daug naudingos informacijos apie tiesinimus ir garbanojimus (niekada nežinojau, kad ilgalaikio tiesinimo ir garbanojimo negalima atlikti balintiems plaukams).

Pertraukos metu buvo galima atlikti rankų masažą


ir susipažinti su išskirtiniais Private Label siūlomais kvepalais


pasikonsultuoti dėl plaukų priežiūros, kirpimų ir dažymų




Na ir galiausiai visos gavome dovanų:






Apibendrinat noriu parašyti, kodėl verta eiti į tokius vakarėlius: gerai praleisti laiką, pasikonsultuoti su specialistais, susipažinti su naujomis tendencijomis ir informaciją (man buvo labai įdomu ir aš sužinojau kelis dalykus, apie kuriuos net nebūčiau pagalvojus),  gauti vertingus patarimus, gauti dovanų (aš net nustebau kiek vertingų dovanų gavome kiekvieną, aš būtinai užsuksiu į Private Label kvepalų parduotuvę ir eisiu pasidaryti nemokamo higienos manikiūro, o taip man išbandysiu gautus Goldwell plaukų priežiūros produktus).

Ačiū labai Fashion Date komandai už maloniai praleistą laiką ir gautas žinias. 
Nekantriai lauksiu kitų renginių.










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig