2015 m. kovo 16 d., pirmadienis

Korres kūno losjonas su citrinomis - Korres Citrus little bidy milk



Šiandien vakariniam skaitymui siūlau naują įrašą apie Korres kūno kremą ir truputi informacijos apie Korres kosmetikos gamintojus bei jų kosmetikos filosofiją.





Gamintojo aprašymas:


aš labai noriu kelis žodžius parašyti apie Korres kompanija, nes visada įdomu kas gamina kosmetiką, kuria mes naudojame, kokia pagrindinė kosmetikos linijos mintis, idėja ir sudėtis..

Džiugina ne tik odą, bet ir širdį. Tokie yra natūralūs graikų kompanijos „Korres“ produktai veidui, kūnui, plaukams. Dar įtikinamiau tai skamba, kai žinai, kad kasdien jų kūrimu ir gamyba rūpinasi labai simpatiška pora - George'as ir Lena Korresai.


O tai, kad žolelėmis gydė ir grožį puoselėjo G.Korreso seneliai ir proseneliai (pavyzdžiui, iki šiol gaminamas G.Korreso senelio sukurtas vaistas - aromatinis augalinis sirupas su medumi ir anyžių sėklomis), leidžia manyti, kad ir šis vyras pasaulį natūraliais produktais bando užkariauti vedamas ne vien komercinių tikslų. Savo kosmetikos parduotuves G.Korresas pradėjo steigti 1996 metais ir prisipažįsta nė neįtaręs, kad po kurio laiko pasaulis eis iš proto dėl natūralumo ir ekologijos.
Pats jis studijavo farmaciją Atėnų universitete. Dar studentaudamas pradėjo dirbti seniausioje Graikijos sostinės homeopatinėje vaistinėje „Tzivanides Pharmacy“. Iš pradžių maišė natūralias gydomąsias medžiagas vaistams, kol nusprendė kurti ir kosmetikos produktus. Tada žavingajam „raganiui“ į pagalbą atėjo ir mylimoji Lena - chemijos inžinierė.
„Augalinės kosmetikos kūrimą daug kas laiko namų šeimininkių pomėgiu. Ir aš nesiekiu puikuotis sensacijomis - naujomis formulėmis ar technologijomis, man šiek tiek svetimos visos tos „marsietiškos dulkės“, - sako ponas G.Korresas, turėdamas omeny naujausius kosmetikos atradimus. - Jų nenuvertinu, pats neatsisakau mokslo - juk naujausi laimėjimai man padeda kurti tobulesnius produktus. Vis dėlto labiau tikiu milžiniška augalų energijos, gyvenimo džiaugsmo bei širdies jėga“.Pavergia dar vienas dalykas: koks gamintojas atvirai kalbėtų apie tai, kaip sutaupyti ir produktą įkainoti tiek, kad jis būtų prieinamas daugeliui. „Pavyzdžiui, nekuriu brangių dėžučiųÒ, - pateikia pavyzdį kosmetikos kūrėjas.Ir savo kuriamus produktus jis išbando ne su gyvūnais. „Viską bando mano draugai ir bendradarbiai. Kol kas visi bandymai buvo sėkmingi“, - juokiasi jis.


Tai dar viena priežastis pasitikėti nauju kosmetikos ženklu, kuris puikuojasi ant 500 produktų: veido, kūno, plaukų priežiūros, makiažo, apsaugos nuo saulės.
Neseniai pristatyti kvepalai alergiškiems žmonėms. „Korres“ ant buteliuko surašė, kokios natos sudaro kvapą. Moterims skirtasis dvelkia palisandru, ciklamenu ir juodaisiais serbentais, vyrams - šafranu, ambra, agarmedžiu, kardamonu. Ir jam, ir jai tinkantis kvapas sudarytas iš pipirų, jazminų, gvajoko medienos ir pasiflorų.
Visi produktai sukurti naudojant gydomuosius augalus, graikiškas žoleles, maistines sudedamąsias medžiagas. „Korres“ produktų sudėtyje nėra specifinių sintetinių medžiagų - naftos darinių, silikono, propilenglikolio, etanolamino, amoniako. Jos pakeistos tokio pat efektyvumo odos nežalojančiomis medžiagomis.


„Korres“ bendradarbiauja su įvairiausių sričių specialistais, pavyzdžiui, Atėnų universiteto farmacijos mokykla, Chijo salos pistacijų augintojų asociacija, Kozanės krokų kooperatyvu, auginančiu geriausius pasaulyje krokus, Arkadijos organinių kaštainių augintojais. Ir su ekologiškais ūkiais. Pati kompanija yra investavusi į pavyzdinės ekologiškos bendrovės, skirtos augalų ekstraktams išgauti ir apsaugoti nuo aktyviųjų sudedamųjų medžiagų, kūrimą.
informacija iš čia:

Apie produktą:


Ypatingai drėkinantis kūno pienelis išsiskiria savo švelnia  tekstūra ir konsistencija. Turtingas mikroelementų, kad "pažadinti" epiderio odos ląsteles. Sudėtyje yra provitaminas B5, taukmedžio sviesto ir simondsijų aliejus,  kurie pagerina odos elastingumą, o taip pat teikia ilgalaikį drėkinimo poveikį. Aktyvus Aloe® komponentas, ypatingai daug vitamino C, vitamino E, cinko ir antioksidantų fermentų, palaiko odos imuninę sistemą.

dermatologiškai patikrintas
be parabenų
be mineralinių aliejų
be silikonų
be Propilenglikolio
be etanolamino
Praturtintas  augalų ekstraktų kompleksu

Sudėtis:




Talpa: 200 ml.

Kaina: 10 svarų

Kur pirkti:  Creme de la Creme (Lietuvoje), internetinės parduotuvės: www.hqhair.com. www.lookfantastic.com

Įpakavimas:



pilnas įpakavimas atrodo taip:





Konsisitencija:




Mano nuomonė:

Mano žinios apie Korres kosmetiką iki straipsnio rašymo buvo tokios, žinau kad kosmetika graikiška, sudėtis prie natūralių ir visiems patinka dušo želė, kūno losjonai ir lūpų blizgesiai. Korres lūpų blizgesį aš turiu, man labai patinka, todėl labai apsidžiaugiau, kai pamačiau www.lookfantastic.com grožio dėžutės turinį, ten buvo Korres citrinų losjono mini įpakavimas. Citrinų kvapas man asocijuojasi su tualeto valikliais ir gavikliais, todėl prie pabandymų aš priėjau nesitikint iš kvapo nieko gero. Aš puikiai žinojau, kad yra kitų nuostabių kvapų dušo želė ir kūno losjonai: figų, rožių, mango, bergamotės ir t.t., bet pauosčius kvapą, supratau kad klydau. Tokių citrinų aš tikrai nesitikėjau, citrinų kvapas jaučiasi kažkur labai toli, tai stiprus medienos kvapas, man tokie labai patinka. Kas moka skaityti sudėtį, tikriausiai jau įvertino, kad Korres produktai prie natūralių, tačiau nėra visiškai natūralus. Kūno pienelio konsistencija labai lengva, įsigeria greitai, maitina vidutiniškai. Tai tikrai ne kūno sviestas, tai losjonas. Aš mačiau Korres produktų lentyną Creme de la reme parduotuvėje, tačiau kaip bebūtų gaila, ten irgi negalima susipažinti su kvapu, todėl rinkosi pirkti iš internetinių parduotuvių, ten kartais nuo karto būna nuolaidos ir gaunasi pigiau.
Ar aš nusipirkčiau pilną losjono versija? Taip, tik kvapą pasirinkčiau kitokį. Pavyzdžiui Japoniškų rožių arba Mango.




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig